Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Με νομικές ενέργειες προειδοποιούν οι tifosi την Ομοσπονδία: Φτάνει πιά!

Έτοιμοι για πλήρες μποϊκοτάζ όλων των ζωτικών πυρήνων του ιταλικού ποδοσφαιρικού συστήματος
Μετά το σύλλογο, ήρθε και η αντίδραση των οργανωμένων φιλάθλων με ανακοίνωση στο VecchiaSignora.com (κλικάροντας στην εικόνα θα τη δείτε σε μεγέθυνση) όπου, αφού αναφέρεται η στήριξη στις δηλώσεις Marotta-Del Neri περί "διαιτητικής αλαζονείας" και αφού τονίζεται ότι φέτος περισσότερο από άλλες χρονιές κατακρεουργείται η ομάδα, η ανακοίνωση επισημαίνει ότι "αν δεν υπάρχει κακοπιστία έχουμε πλήρη ανικανότητα" για να τονίσει όμως ότι η χθεσινή βολεϊμπολίστικη κίνηση σε κάνει να σκέφτεσαι ότι επίτηδες δεν το είδε ο διαιτητής. "Σε περίπτωση που αυτή η κατάσταση ήθελε συνεχιστεί, είμαστε έτοιμοι να οργανώσουμε ένα πλήρες μποϊκοτάζ που είμαστε έτοιμοι να επεκτείνουμε σε όλους τους ζωτικούς πυρήνες του ιταλικού ποδοσφαιρκού συστηματος και, όχι τελευταία υπόθεση, να προσχωρήσουμε σε νομικές ενέργειες εναντίον της Ομοσπονδίας (Figc) και των παραγόντων της για την υπεράσπιση της εικόνας και των οικονομικών επιπτώσεων που δημιουργούνται από όλα αυτά που ναρκοθετούν το σύλλογό μας σε αυτό το πρωτάθλημα. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΦΤΑΝΕΙ!", καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: vecchiasignora.com

6 σχόλια:

yotaras είπε...

ΕΤΣΙ ΡΕ!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!!!

Un Gobbo ad Atene είπε...

ΗΡΕΜΑ, Yotara: κανείς δεν είπε κάτι τέτοιο: ΠΟΤΕ δεν προχωρήσαμε σε τέτοιες ενεργειες! Μποϊκοτάζ οικονομικό και νομικές ενέργειες γράφουν τα παιδιά. Ότιδήποτε άλλο θα έδινε όπλα στους αντιπάλους της ομάδας, άλλωστε.

Παναγιώτης είπε...

Επιτέλους μία σοβαρή ενέργεια και από τους φιλάθλους!!! Μακάρι να πάρουν σοβαρά τα όσα λένε οι υψηλά ιστάμενοι αλλιώς θα έχουμε άλλα. Μπράβο και πάλι μπράβο στα παιδιά εκεί στην Ιταλία!!! FORZAAAA JUVE!!!

Ανώνυμος είπε...

Ti akribws mporoun na kanoun Gobbo?

Nik Thess

Un Gobbo ad Atene είπε...

Περιμένουμε να δούμε

Pericles είπε...

Ευχαριστουμε τον Gobbo για την αψογη ενημερωση στα της JUVE μας κ ειδικα για το FARCIOPOLI.Αληθεια που ειναι τωρα ολοι αυτοι οι λαλιστατοι δημοσιογραφοι?Τωρα δεν ακουν?Δεν βλεπουν?Δεν γραφουν..Ντροπη σας λαμογια κ υποκριτες.
ΥΓ.Οσο για το αγωνιστικο μπορα ειναι κ θα περασει κ τοτε...τρεξτε στα λαγουμια σας
FINO ALlA FINE MAGICA JUVENTUS.