Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Trezeguet: είπα όχι στη Napoli από σεβασμό στους tifosi της Juventus. Για να κερδίσεις, χρειάζονται πρωταθλητές...

Με παίχτες ικανοποιημένους με 3η/4η θέση στη Juve δεν πας μπροστά...
Mε 10 γκολ ως τώρα (όσα και ο Nilmar) o Trezeguet δείχνει πως κάθε άλλο παρά ξέχασε την τέχνη του. Όπως δεν ξέχασε ούτε τη Juventus αποκαλύπτοντας στο ilsussidario.net ότο το καλοκαίρι είπε όχι στη Napoli "από σεβασμό στους tifosi της Juventus με τους οποίους έχω μια ειδική σχέση. Δεν μπόρεσα να τους χαιρετίσω καλά, κάποια μέρα θα το κάνω. Και θα χαιρετίσω και τους συμπαίκτες μου και τον πρόεδρο Agnelli με τον οποίο έχω μια καλή σχέση", είπε.

Θα κάνω το παν για να είμαι

στο ντέρμπυ αλληλεγγύης με τον Toro


"Θα κάνω το παν για να είμαι τον Μάρτιο στο ντέρμπυ αλληλεγγύης με τον Toro": αυτό το μήνυμα έστειλε ο Trezegol μιλώντας στον Tuttosport όπου είπε ακόμα ότι "με τον Andrea Agnelli θέλουμε να διοργανώσουμε έναν αποχαιρετισμό όπως πρέπει. Δέκα χρόνια δεν ξεχνιούνται. Θα μου άρεσε ένα ματς με τους συμπαίκτες μου, Del Piero, Zidane, Montero, Camoranesi, Iuliano, Buffon... Αλλά και Lippi, Capello, Deschamps. Όλοι άνθρωπου που έγραψαν την ιστορία του συλλόγου".
Στην ίδια συνέντευξη και καθώς κλήθηκε να πει τι θυμάται από τον Ranieri, αφού είπε ότι αρχικά "υπήρχε καλό feeling" αναφέρθηκε ουσιαστικά και στο σήμερα: "αυτό που δεν καταλάβαινε, αλλά δεν ήταν ο μόνος, είναι ότι στη Juve δεν έρχεσαι να μιλήσεις για σχέδια και μέλλον. Στη Juve πρέπει να κερδίσεις και αμέσως. To λέει η ιστορία και το απαιτούν τα 12 εκατομμύρια tifosi".
"Και τώρα, τον ρωτά ο δημοσιογράφος Filippo Cornacchia, μιλάνε για σχέδιο: πώς σας φαίνεται η Juve απ' έξω;". "Με κάνει να υποφέρω γιατί δεν καταφέρνει να πάρει μπρος και να κερδίσει τίτλους. Για όσα ξόδεψε, περίμενα περισσότερα. Παίρνω το δικαίωμα για μια μικρή συμβουλή: για να κερδίσεις χρειάζονται πρωταθλητές συνηθισμένοι να κερδίζουν, με μιοα νοοτροπία νικητή. Κόσμος στον οποίο δεν πρέπει να εξηγήσεις αλλά ήδη γνωρίζει πώς να φτάσεις ψηλά. Με παίχτες που ικανοποιούνται με 3η/4η θέση, στη Juve δεν πας μπροστά. Είναι πράγματα που ο Agnelli γνωρίζει".
"Πόσοι πρωταθλητές χρειάζονται στη Juve για να κερδίσει;". "Τουλάχιστον τρεις. Ονόματα δεν θα ήξερα, το σημαντικό είναι να είναι συνηθισμένοι να θριαμβεύουν. Το παράδειγμα είναι η Milan: με τον Ibra πήγε στα σίγουρα. Καλύτερα ένα αστέρι παρά οκτώ κανονικοί".

Πηγές: Tuttosport, Juventus.com (φωτογραφία)

5 σχόλια:

magica juve είπε...

α ρε τεραστιε τρεζεγκε!!!και ουτε μια εκδηλωση προς τιμη σου...και εισαι και ο πρωτος ξενος σκορερ στη ιστορια της γιουβε(αν δεν κανω λαθος)

Παναγιώτης είπε...

Ήσουν, είσαι και θα μείνεις για πάντα στις καρδιές όλων μας UNO-DUO-TREZEGOAAAAAAAAAAAAAAAL!!! Mille Grazie...

ΥΣ: ΑΠΑΙΤΩ φιλικό παιχνίδι προς τιμήν του...

mike_bianconero είπε...

Ετσι ρε μεγαλε Τρεζεγκολ αυτοι ειναι παικτες!Ηδη μας λειπεις μεγαλε μας λειπει ο μεγαλος στραικερ να ματωνει τα διχτυα....Να θυμησω επισης και τον Νεντβεντ που απερρηψε προταση της Ιντερ η της Λατσιο νομιζω οχι σαν κατι αλλα γατακια που πηγαν τρεχοντας σε Ιντερ και Μιλαν.....

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΒΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ....

ΡΗΓΑΣ

Pericles είπε...

Για πάντα στις καρδιές μας μεγάλε David!!!!!!!!!!!
Αγάπησες και τίμησες την ασπρόμαυρη φανέλα. Κύριος σε όλα σου..

QUANDO GIOCA SEGNA SEMPRE TREZEGUEEEEEEEEEEEET TREZEGUEEEEEEEEEEEET
QUANDO GIOCA SEGNA SEMPRE
TREZEGUEEEEEEEEEEEET