Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Ζωντaνή η ελπίδα πρόκρισης για τους Allievi, στα προημιτελικά του Manchester United Premier Cup οι Giovanissimi

Μετά την ήττα στην πρεμιέρα του τουρνουά Beppe Viola-Città di Arco, οι Allievi Nazionali κέρδισαν το δεύτερο ματς του Ομίλου και σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του άλλου παιχνιδιού κρατάνε πλέον την τύχη τους για πρόκριση στα χέρια τους.
H ομάδα του Guidoni νίκησε 4-2 την Trentino Alto Adige (δυο γκολ ο Padulano και δυο ο Simunac) ενώ η Napoli, που είχε κερδίσει τους bianconeri στην πρεμιέρα έχασε με 3-0 από την Inter με την οποία η Juve θα παίξει αύριο το τελευταίο παιχνίδι του Ομίλου -με νίκη, με καλή διαφορά τερμάτων, και ένα καλό αποτέλεσμα στο Napoli-Trentino Alto Adige, Allievi μπορούν να ελπίζουν σε πρόκριση στα ημιτελικά.

Giovanissimi: δυο νίκες

και προημιτελικά με την Chievo


Δυο ματς, δυο νίκες για τους Giovanissimi Nazionali στο Manchester United Premier Cup, διεθνές τουρνουά που διεξάγεται ως την Κυριακή στην Città Sant’Angelo (Pescara) και το οποίο η Juventus κατέκτησε πριν από δυο χρόνια.
Μετά τη νίκη επί των μιλανέζων της Aldini με 2-0 (γκολ των Guiducci και Varetto), οι "νεότατοι" του Claudio Gabetta επικράτησαν και επί της Parma με 1-0 (γκολ πάλι του Varetto). Μετά απ' αυτά τα αποτελέσματα, οι Giovanissimi προκρίθηκαν στα προημιτελικά όπου αύριο το πρωί θα συναντηθούν με την Chievo Verona -ημιτελικά το απόγευμα, τελικός την Κυριακή. Ο νικητής του τουρνουά θα κληθεί το προσεχές καλοκαίρι σε ένα τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Μάντσεστερ.

Πηγή: Juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: