Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Buffon, Bonucci, Chiellini, Aquilani, Marchisio, Matri αλλά και Giovinco στην Squadra Azzurra για το ματς με Σλοβενία

Αποκλείστηκαν De Rossi, Balotelli μετά τις κόκκινες με τους συλλόγους τους σε ευρωπαϊκά ματς
Έξι παίχτες της Juventus κάλεσε ο Cesare Prandelli για το παιχνίδι της Squadra Azzurra στη Lubiana στις 25 Μαρτίου εναντίον της Σλοβενίας για τα προκριματικά του Euro 2012 και για το φιλικό της 29ης Μαρτίου στην Ουκρανία. Από την αποστολή των azzurri αποκλείστηκαν, όπως είχε προαναγγελθεί, ο De Rossi και ο Balotelli λόγω των κακών φάουλ στα οποία υπέπεσαν με τις ομάδες του στα ευρωπαϊκά ματς των συλλόγων τους και τους στοίχισαν την αποβολή.
Οι διεθνείς που θα συγκεντρωθούν στο Coverciano αύριο, Δευτέρα μεσημέρι είναι:
  • Τερματοφύλακες: Buffon (JUVENTUS), Sirigu (Palermo), Viviano (Vologna)
  • Αμυντικοί: Astori (Cagliari), Balzaretti (Palermo), Bonucci (JUVENTUS), Chiellini (JUVENTUS), Criscito (Genoa), Gastaledello (Sampdoria), Maggio (Napoli), Ranocchia (Inter), Santon (Cesena)
  • Μέσοι: Aquilani (JUVENTUS), Marchisio (JUVENTUS), Mauri (Lazio), Montolivo (Fiorentina), Thiago Motta (Inter), Nocerino (Palermo), Parolo (Cesena).
  • Επιθετικοί: Cassano (Milan), Gilardino (Fiorentina), Giovinco (Parma), Matri (JUVENTUS), Pazzini (Inter), Rossi (Villareal)
Το νέο πρόσωπο της Εθνικής είναι ο Parolo, ο παίχτης που υπέγραψε το 2-2 της Cesena με τη Juventus... Οι διεθνείς θα επιστρέψουν στο Μιλάνο αμέσως μετά το ματς στην Ουκρανία, στις 29, προκειμένου να τεθούν στην διάθεση των συλλόγων τους.

Πηγή: Figc

8 σχόλια:

Vero Juventino είπε...

Ean molis vgei to dhkasthrio den mas dwsoun pisw ta prwta8lhmata tote den 3anapane paixtes ths JUVE sthn e8nikh Italias.

Un Gobbo ad Atene είπε...

Η Squadra Azzurra είμαστε εμείς, δεν είναι ούτε η Ομοσπονδία ούτε ο Abete ούτε ο Palazzi!

Πέραν του ότι οι διεθνείς κανονισμοί είναι σαφείς (δεν μπορεί να αρνηθείς παίχτες στις Εθνικές), η φανέλα των azzurri δεν έχει καμία σχέση με την calciopoli/farsopoli. Η φανέλα της Italia είναι τιμή για κάθε παίχτη όπως είναι τιμή και για την ίδια τη Juve που έχει συνδέσει την ύπαρξή της με τις επιτυχίες της Εθνικής. Θα ήταν ανεπίτρεπτο να εμπλέξουμε σε αυτή την ιστορία την Εθνική λες και ανήκει στις ομάδες συμφερόντων με τις οποίες δίνουμε μάχη.

Η διεκδίκηση των scudeτti μας θα γίνει μόνον με νομικά μέσα, απευθείας στους εμπελκόμενους θεσμούς, έτσι όπως πρέπει.

Vero Juventino είπε...

Palia kati tetoia legane pantws filtate

Un Gobbo ad Atene είπε...

!!! Ποιος? Πότε? Δεν το έχω ακούσει ποτέ!

Και, για να πω την αλήθεια, δεν με ενδιαφέρει καν: η Εθνική είμαστε εμείς, δεν παίζω μαζί της και δεν δέχομαι να παίζει κανείς μαζί της!

Vero Juventino είπε...

Etsi egrafan toulaxiston...
(den ta lew egw auta)

Un Gobbo ad Atene είπε...

Επισήμως ΠΟΤΕ! Αν το έγραψε κάποιος οπαδός, κάποιο forum, λάθος του και έτσι κι αλλιώς δεν αποτελεί θέση της ομάδας ούτε μπορεί να αποτελέσει!

Παναγιώτης είπε...

Και εγώ Forza Juve δεν θυμάμαι να έχει ειπωθεί αυτό ποτέ. Όπως τα λέει ο Gobbo είναι, η Εθνική είναι μεγάλη ΤΙΜΗ. Το τι θα γίνει στο δικαστήριο για τα πρωταθλήματα είναι άλλο θέμα το οποίο καίει πολύ!

cloudsinthemirror είπε...

Συμφωνώ κι εγώ.
Η εθνική ήμασταν εμείς. Ακόμα και γι' αυτό μας είπαν "τσάτσους"! Οι ιντερίστες να δούμε τι θα συνεισφέρουν από παίκτες...Τον Σνάιντερ;
Ο Μπουφόν...να πω την αμαρτία μου, δεν τον βλέπω σταθερό. Στοράρι?