Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Δευτέρα βράδυ τα ματς με Lazio, Chievo

H Lega Serie A έδωσε στη δημοσιότητα τα ωράρια των παιχνιδιών από την 33η ως και την προτελευταία, 37η αγωνιστική όπου θα παιχτεί η κατάληξη του πρωταθλήματος: μετά από αίτημα του Εθνικού Παρατηρητηρίου για τις Αθλητικές Εκδηλώσεις του Υπουργείου Εσωτερικών, η Juventus θα βρεθεί να παίζει δυο ματς Δευτέρα βράδυ, με Lazio (στη Ρώμη) και Chievo (στο Τορίνο). Αναλυτικά:
  • Την 33η αγωνιστική, η Juventus θα αγωνιστεί την Κυριακή 17 Απριλίου στις 16:οο (ώρα Ελλάδας) με την Fiorentina στο Artemio Franchi της Φλωρεντίας.
  • Την 34η αγωνιστική η Juventus θα αγωνιστεί το Σάββατο 23 Απριλίου, στις 22:00 (ώρα Ελλάδας) με την Catania (εντός έδρας).
  • Την 35η αγωνιστική η Juventus θα αγωνιστεί στο Olimpico της Ρώμης με τη Lazio την Δευτέρα 2 Μαϊου στις 21:45 (ώρα Ελλάδας).
  • Την 36η αγωνιστική η Juventus θα αγωνιστεί στο Τορίνο με την ChievoVerona την Δευτέρα 9 Μαϊου στις 21:45 (ώρα Ελλάδας).
  • Την 37η αγωνιστική η Juventus θα αγωνιστεί την Κυριακή 15 Μαϊου στις 16:00 (ώρα Ελλάδας) με την Parma στο Tardini της Πάρμα.
Τα παιχνίδια της τελευταίας, 38ης αγωνιστικής, θα διεξαχθούν ταυτόχρονα για όλες τις ομάδες στις 22 Μαϊου στις 21:45 (ώρα Ελλάδας). Η Juventus υποδέχεται τη Napoli στο τελευταίο της ματς στο Olimpico του Τορίνο. In bocca al lupo!

Πηγή: Lega Serie A

Δεν υπάρχουν σχόλια: