Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Βράδυ με τη Roma, μεσημέρι με τη Genoa

Η Lega Serie A ανακοίνωσε τα ωράρια των παιχνιδιών της 12ης και 13ης αγωνιστικής του δευτέρου γύρου. Η Juve θα παίξει και στις δυο αγωνιστικές Κυριακή: στις 3 Απριλίου στις 21:45 με τη Roma στη Ρώμη και στις 1ο Απριλίου εντός έδρας με τη Genoa στις 13:30 (μιλάμε πάντα για ώρα Ελλάδας), ακριβώς όπως και στον πρώτο γύρο οπότε οι bianconeri είχαν νικήσει 2-0 τη Genoa με έναν ασυγκράτητο Krasic.

Xωρίς φιλάθλους από το Τορίνο στη Ρώμη

Χωρίς φιλάθλους η Brescia την Κυριακή


Για το παιχνίδι με τη Roma, η Επιτροπή Ανάλυσης για την ασφάλεια των αθλητικών εκδηλώσεων (CASMS) ανακοίνωσε πως απαγορεύεται η πώληση εισιτηρίων σε φιλάθλους από το Piemonte. Στο μεταξύ ο νομάρχης του Torino, Alberto Di Pace ανακοίνωσε πως στο κυριακάτικο ματς με τη Brescia δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο Olimpico σε φιλάθλους της Brescia από τη Lombardia, με εξαίρεση τους κατόχους της tessera del tifoso.

Πηγή: Lega Serie A

2 σχόλια:

yotaras είπε...

Ρε συ Gobbo τοσο μπαχαλακιδες ειναι οι οπαδοι της Ρομα που δεν τους αφηνουν να πανε στα εκτος εδρας ματς?
Δηλαδη τι κανουν καθε κυριακη και εχουν τετοιες ποινες?

Un Gobbo ad Atene είπε...

Εμάς δεν αφήνουν να πάμε στη Ρώμη ακριβώς γιατί οι οπαδοί της Roma είναι επιρρεπείς στα επεισόδια (και κατά της ομάδας: κάθε που κάτι δεν πάει καλά σημειώνονται επιθέσεις στο προπονητικό κέντρο της ομάδας τους).