Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Vinovo: προπόνηση μπροστά σε 350 φιλάθλους την Ημέρα της Ένωσης της Ιταλίας

Με το άνοιγμα του Juventus Center του Vinovo στους tifosi γιόρτασε η ομάδα τα 150χρονα της Ένωσης της Ιταλίας: 350 φίλαθλοι από όλη τη χώρα, πολλές οικογένειες με παιδάκια, παρακολούθησαν την προπόνηση όπου ο Del Neri χώρισε την ομάδα στα δυο για να δουλέψει τόσο τον επιθετικό όσο και τον αμυντικό τομέα. Στο τέλος της προπόνησης, οι 350 φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το οικογενειακό διπλό που για την ευκαιρία έγινε ακριβώς μπροστά τους και στο οποίο, προληπτικά, δεν πήραν μέρος Traorè και Martinez ενώ ο Iaquinta σταμάτησε πριν τη λήξη εξαιτίας μιας ενόχλησης στον αριστερό μηρό...

Μια σκέψη του capitano στην Ημέρα

αλλά και σε Ιαπωνία, Abidal, Malafeev


"Σήμερα είναι μέρα γιορτής για την Ιταλία, το Τορίνο πρώτη πρωτεύουσα- είναι γενάτο τρίχρωμες σημαίες στα παράθυρα για τα 150 χρόνια της Ένωσης της Ιταλίας και το όλο πράγμα μου αρέσει πολύ". Έτσι ξεκινούν οι σκέψεις που εμπιστεύθηκε στο site του ο Alessandro Del Piero που συνεχίζει: "δυστυχώς υπάρχουν μερικά πράγματα που με στεναχωρούν, όπως οι ειδήσεις που φτάνουν από την Ιαπωνία και εκείνο που συμβαίνει σε κάποιους συναδέλφους για τους οποίους θα ήθελα να σας μιλήσω προκειμένου και εσείς να μπορείτε να μοιραστείτε μια σκέψη γι' αυτούς.
Στον Eric Abidal, αμυντικό της Barcelona και της Εθνικής Γαλλίας, διαγνώστηκε όγκος στο συκώτι και σήμερα θα εγχειριστεί
(update σ.σ. η Barcelona ανακοίνωσε ότι πήγε καλά). Ξέρω ότι θα παλέψει όπως έχει συνηθίσει να κάνει στο γήπεδο. Υπήρξε ένας σπουδαίος αντίπαλος στον τελικό του Βερολίνου με τη φανέλα της Γαλλίας, σήμερα όμως νιώθω συμπαίκτης του στο να του ευχηθώ in bocca al lupo με την ελπίδα να τον ξαναδώ σύντομα αποθεραπευμένο και στο γήπεδο.
Με χτύπησε πολύ και εκείνο που συνέβη στον Vjačeslav Malafeev, τερματοφύλακα της Zenit που αντιμετωπίσαμε στο Champions League πριν τρία χρόνια, και της Εθνικής Ρωσίας. Ο Μαλαfeev υπέστη ένα τρομερό πένθος, το θάνατο της γυναίκας του (σ.σ. σε τροχαίο) ενώ ήταν εκτός έδρας για το ματς του Europa League κατά της Twente. Πραγματικά, δεν υπάρχουν λόγια. Τα συλλυπητήριά μου. Alessandro".

Πηγές: Juventus.com, alessandrodelpiero.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: