Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Με χτυπημένους Marchisio, Bonucci στη Roma...

Είχε ήδη τις απουσίες των Del Piero και Chiellini, τώρα ο Del Neri έχει ένα επιπλέον ερωτηματικό για την ενδεκάδα με τη Roma και το κατά πόσο θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει Marchisio και Bonucci: οι δυο τους έχουν συμπεριληφθεί στην αποστολή αλλά μόνο τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί αν θα παίξουν καθώς ο διεθνής μέσος τραυματίστηκε στην προπόνηση στο λαιμό ενώ ο διεθνής αμυντικός ένιωσε ενοχλήσεις στο μεγάλο δάχτυλο του αριστερού ποδιού -η ακτινογραφία ήταν αρνητική, πάντως.
Οι 20 παίχτες στην διάθεση του Del Neri: 1 Buffon, 2 Motta, 4 Melo, 6 Grosso, 7 Salihamidzic, 8 Marchisio, 13 Manninger, 14 Aquilani, 15 Barzagli, 19 Bonucci, 20 Toni, 21 Grygera, 23 Pepe, 27 Krasic, 30 Storari, 32 Matri, 36 Giandonato, 38 Libertazzi, 39 Camilleri, 43 Sorensen.
Del Neri: στόχος η νίκη
Buffon για Menez; Κρατάω τον Buffon


"Η ομάδα μου έδειξε ότι ξέρει να αντιμετωπίζει τα σημαντικά ματς", δήλωσε στην καθιερωμένη συνέντευξη πριν το ματς ο Del Neri θέτοντας ως άμεσο στόχο "να νικήσουμε τη Roma και επειδή θα μας έφερνε στους 2 βαθμούς απ' αυτή". Ο mister εξέφρασε τη στεναχώρια του για τους τραυματισμούς του Del Piero ("λίγο μπανάλ, άπλωσε το πόδι και σταμάτησε...") και του Chiellini. Παράλληλα, απαντώντας στην ερώτηση αν φταίει η υγρασία του Vinovo, τόνισε ότι υγρασία υπάρχει και αλλού στην Ιταλία και σημείωσε τους πολλούς τραυματσιμούς παιχνιδιού που ταλάνισαν φέτος την ομάδα.
Ο Del Neri ρωτήθηκε και για την υπόθεση ανταλλαγής Buffon-Menez (τον Γάλλο συμβούλεψε ο Zidane): "κρατάω τον Buffon. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Από πέντα δίνει το μάξιμουν για τη δημιουργία κινήτρων. Δεν είναι απλό να επιστρέφεις μετά 6,7 βδομάδες απραξίας και μετά από μαι ευαίσθητη εγχείριση, επομένως είναι φυσικό να πρέπει να βρεί τα χαρακτηριστικά του. Μπορεί να το κανει μόνον αγωνιζόμενος και είμαι πεισμένος ότι θα μας δώσει σπουδαία βοήθεια σε αυτά τα τελευταία ματς".

Πήγή: Juventus.com

2 σχόλια:

mike_bianconero είπε...

Ωχ ωχ ωχ ετοιμαστιτε για Γκριγκερα η Μοτα παιδες να δουμε στα ποσα θα σταματησει η Ρομα....

yotaras είπε...

Μονο και βαλει μεσα το τραγι τον Μοτα ο τυπος με το μουστακι....!