Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Τη Milan θα αντιμετωπίσουν οι Allievi Nazionali για την τελική φάση

Νίκησαν 1-0 την έως τότε πρωτοπόρο Sampdoria ρίχνοντας την στην 3η θέση
Στην 4η θέση τερμάτισαν οι Allievi τη φάση των Ομίλων και τώρα θα αντιμετωπίσουν τη Milan, νικήτρια του Ομίλου Β, στις 8 και 15 Μαϊου. H Juventus συγκέντρωσε 63 βαθμούς σε 26 ματς (88-14 τα γκολ) έναντι 68 του Torino. Οι rossoneri μάζεψαν 67 βαθμούς σε 26 ματς (73-22 τα γκολ) αφήνοντας 7 βαθμούς πίσω την Inter και την Atalanta που σήμερα νίκησε 2-0 τους μικρούς nerazzurri.
Οι "μαθητές" του Stefano Guidoni νίκησαν την τελευταία αγωνιστική με 1-0 (με γκολ του ελβετού Untersee) την έως εκείνη την ώρα πρωτοπόρο (με 66 βαθμούς) Sampdoria την οποία έριξαν στην 3η θέση επιτρέποντας σε Torino και Genoa να τερματίσουν στην 1η και 2η θέση, αντίστοιχα.
Μέχρι την ώρα της διπλής αναμέτρησης με τους συνονήλικούς τους της Milan, οι Allievi Nazionali θα αγωνιστούν την επόμενη βδομάδα στο τουρνουά Maggioni-Righi του Borgaro Torinese.

2η θέση για τους Giovanissimi

και ελπίδα για την 1η θέση...


Νικώντας μέσα στη Valenzana με 3-0 (δυο γκολ ο Gili, ένα ο Marra), οι Giovanissimi Nazionali δισαφάλισαν τη 2η θέση στον Όμιλό Α και την ερχόμενη, τελευταία αγωνιστική, την 1η Μαϊου, θα υποδεχτούν τη Sampdoria την ώρα που η πρωτοπόρος ομάδα του Torino (προηγείται με 2 βαθμούς) θα υποδέχεται τη Genoa -οι δυο ομάδες της Γένοβας ακολουθούν στην 3η και 4η θέση πίσω από τις ομάδες του Τορίνο. Μαθηματικά, επομένως, όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά για τους "νεότατους" του Claudio Gabetta που το Πάσχα θα μετάσχουν στο τουρνουά "Memorial Stefano Gusella".

Δεν υπάρχουν σχόλια: