Κυριακή 15 Μαΐου 2011

15η Μαϊου, ημέρα μεγάλων αποχαιρετισμών

Το επίσημο και ανανεωμένο site του συλλόγου, το Juventus.com, θυμίζει πως η "15 Μαϊου (είναι) ημέρα μεγάλων αποχαιρεστιμών", η ημερομηνία του τελευταίου ματς in bianconero για προσωπικότητες σαν τον Gaeteano Scirea ή τον Ciro Ferrara αλλά και για παίχτες όπως ο Mauro German Camoranesi και ο Cannavaro.
Στην ιστορία, δίπλα στα δικά τους ονόματα θα εμφανίσει και κάποιων από τους φετινούς, σαν τον Motta που πήρε κίτρινη και δεν παίζει με τη Napoli και μετά, λογικά, θα φύγει... Η ιστορία θα καταγράψει ακόμα ότι μια 15η Μαϊου, ένας κάποιος Diego εγκατέλειπε την αποστολή της ομάδας του (της Wolfsburg) που μόλις είχε σωθεί επειδή δεν ήταν στην ενδεκάδα: "στην καριέρα μου δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο", είπε ο Magath, ο προπονητής του...
Τι σχέση έχει ο Diego με τον Motta και γιατί τους θυμάμαι μαζί με τον Scirea και τον Ferrara, τον Cannavaro και τον Camoranesi; Επειδή σηματοδοτούν κατά τον καλύτερο (τον χειρότερο, δηλαδή) τρόπο σε τι είδους προσωπικότητας παίχτες πήγε να στηριχθεί η επάνοδος της Juventus... Οπότε, δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε η 15η Μαϊου (άντε, η 22η ή και η 30η αλλά όπως και να έχει, του 2011) θα σηματοδοτεί τον μεγάλο αποχαιρετισμό στην ομάδα που δεν αξίζει το όνομα και το κοινό της.

Πηγές (πληροφοριών): Juventus.com, calcioblog.it

Δεν υπάρχουν σχόλια: