Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Προκρίθηκαν στους "16" οι Giovanissimi

Χωρίς να ρισκάρουν πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση των τελικών του πρωταθήματος οι Giovanissimi Nazionali. Η ομάδα του Claudio Gabetta εκμεταλλεύτηκε τη νίκη που είχε πετύχει πριν μια βδομάδα μέσα στη Brescia: σήμερα έμειναν στο 0-0 εντός έδρας, χάνοντας μάλιστα την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη (ο Schiavone σημάδεψε το δοκάρι), και με αυτό το σκορ προκρίθηκαν στους "16" όπου θα αντιμετωπίσουν τους συνομηλίκους τους της ChevoVerona οι οποίοι νίκησαν 5-0 εντός έδρας τη Spal, ομάδα που είχαν κερδίσει και εκτός έδρας με 2-0. Οι "νεότατοι" bianconeri θα δώσουν το πρώτο παιχνίδι εντός έδρας και τη ρεβάνς στη Βερόνα.
Τα άλλα ζευγάρια της φάσης των "16" (που θα διεξαχθεί στις 22 και 29 Μαϊου): Monza-Sassuolo, Inter-Vicenza, Parma-Milan, Udinese-Genoa, Roma-Siena, Salernitana-Fiorentina, Catania-Napoli.
Ήττα των Allievi εντός έδρας από τη Milan...

Aντίθετα από τους Giovanissimi, οι Allievi του Stefano Guidoni ξεκίνησαν με ήττα τις υποχρεώσεις τους και μάλιστα εντός έδρας: 1-0 από τη Milan με γκολ του Boateng που βρέθηκε κοντά σε άλλο ένα τέρμα το οποίο γλύτωσε ο Branescu. Οι μκροί bianconeri είδαν δυο γκολ τους να ακυρώνονται ως οφσάιντ και τώρα θα κληθούν να δείξουν, στη ρεβάνς της Τετάρτης στο Μιλάνο αν μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση...
Όποια από τις δυο ομάδες προκριθεί θα αντιμετωπίσει τη Bologna που απέκλεισε την Padova.
Τα άλλα ζευγάρια της φάσης των "16" που θα διεξαχθεί στις 22 και 29 Μαϊου: Torino-Parma, Chievo-Inter, Fiorentina-Sampdoria, Empoli-Sorrento, Roma-Bari, Napoli-Siena, Catania-Spezia.
Πηγές: Juventus.com, zonacalcio.it

Δεν υπάρχουν σχόλια: