Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Πλησιάζει η υπογραφή με τον capitano

Αύριο ή την Παρασκευή αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές που θα επιτρέψουν στον capitano να μπει πρώτος στο νέο γήπεδο της ομάδας τον Αύγουστο. Σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση του ατζέντη και αδερφού του, Stefano Del Piero με τον Marotta στο Vinovo και, απ' ότι γράφεται, απομένουν μόνον κάποιες γραφειοκρατικές λεπτομέρειες για να φτάσουμε στην τελική συνάντηση με τον Andrea Agnelli.

Συναντήθηκε με τον Marotta στο Vinovo

ο ατζέντης του Pirlo (αλλά και των Matri, Toni)...


Όμως, στο Vinovo ο Marotta είδε και κάποιον ακόμα σήμερα: τον Tulio Tinti, ατζέντη του Matri, του Toni αλλά και του Pirlo... "Ήρθα από εδώ για να χαιρετίσω τον Matri που είχα καιρό να το δω. Προβλήματα; Όχι, κάθε άλλο, είναι μια χαρά εδώ αλλά κάθε τόσο πρέπει να τα βλέπεις τα παιδιά" είπε στους δημοσιογράφους ο Tinti που, για να πάει στο Vinovo, προφανώς και ήθελε να τον δούνε και φυσικά όχι για να χαιρετίσει τον Matri (λες και χάθηκαν τα μέρη) -ο πολύπειρος ατζέντης συναντήθηκε για ένα μισάωρο με τον Μαροττα και συζήτησαν για τον Matri και τον Toni. Για τον Pirlo; "Δεν μιλήσαμε για τον Pirlo, πρώτα πρέπει να αντιμετωπίσουμε την κουβέντα με τη Milan", απάντησε ο Tinti και όταν ρωτήθηκε αν θα άρεσε στον διεθνή μέσο η Juventus ως προορισμός, απάντησε διπλωματικά: "δεν έχω μιλήσει ακόμα με το παιδί, δεν υπάρχει βιασύνη". Τι καταλαβαίνει κανείς; Ότι η συζήτηση ξεκίνησε χωρίς ενδεχομένως να έχει κλείσει το κεφάλαιο Milan και γι' αυτό ο Tinti πήγε στο Vinovo: για να στείλει μήνυμα στον Galliani του είδους "ή υπογράφουμε τώρα ή μένει ελεύθερος και έρχεται στο Τορίνο"...
Η συζήτηση για τον Pirlo έρχεται να συμπληρώσει το ενδιαφέρον για τον Montolivo (γράφεται ότι θα μπορούσε να δοθεί ο Martinez και χρήματα) αλλά και για τον Pazienza που θεωρείται πιστός του Mazzari -ο τελευταίος θεωρείται η μοναδική εναλλακτική στον Del Neri, μαζί με τον Conte. Και βέβαια, η όλη συζήτηση σχετίζεται με την εκδηλωμένη πρόθεση του Marotta να μην εξαγοράσει τον Aquilani στα 16 εκ. που έχει προκαθορίσει η Liverpool -ο διευθύνων σύμβουλος της Juventus θα ήθελε ανανέωση του δανεισμού ή έκπτωση 3-4 εκ. και παράλληλα είπε ότι θέλει να κλείσει την υπόθεση ως τις 15 ΜαΪου.
Τέλος, ο Martina, ατζέντης του Buffon, διέψευσε για άλλη μια φορά ότι υπάρχει συζήτηση με τη Roma και επανέλαβε τη θέληση του Νο 1 να μείνει στη Juve.

Πηγές: Tuttosport, Gazzetta dello Sport

5 σχόλια:

Tomy είπε...

Facebook
Alessandro Del Piero
Oggi è una giornata speciale.
//
Today is a special day


νομίζω δεν θέλει πολύ σκέψη να καταλάβουμε τι εννοεί?

Forza Alex.!!

Un Gobbo ad Atene είπε...

Ευχαριστώ!

Un Gobbo ad Atene είπε...

Tomy, συγχαρητήρια! Πρόλαβες να μας δώσεις την είδηση πριν από τα ιταλικά sites!

yotaras είπε...

Πριν μια ωρα ο capitano εγραψε στο facebook:

Here I am at the new stadium. Juve's stadium. It'll also become my home next season. I''ll sign on the dotted line! (in few minutes...)

Και εχει μια φοτωγραφια στο καινουριο γηπεδο που ειναι διπλα ο Ντελ Πιερο μαζι με τον Ανιελι.

yotaras είπε...

Τζαμπα το εγραψα :D