Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Conte: "η Juve μου θα έχει αρ...ια"

"Δεν ανέχομαι παίχτες που χαμογελανε μετά από ήττα"
Δηλώσεις με νόημα του Antonio Conte μεταφέρει στο πρωτοσέλιδό του ο Tuttosport: "η Juventus μου θα έχει αρ...δια. Στο 90' θα έχουν όλοι τη φανέλα μούσκεμα. Δεν ανέχομαι όποιον χαμογελάει όταν έχει χαθεί το ματς" -σαφέστατο μήνυμα σε συμπεριφορές που είδαμε φέτος...

Αυτή είναι η Juve: όπου
και να παίζεις δεν είσαι ποτέ μόνος


O Conte αναφέρθηκε και στους φιλάθλους: ευχαρίστησε για τις εκδηλώσεις αγάπης (στο γήπεδο την Κυριακή οι tifosi του αφιέρωσαν πανώ και συνθήματα) και θυμίζοντας πως σε ένα ματς με τη Siena στη Novara είδε μερικές εκατοντάδες φιλάθλους juventini να έχουν πάει να του συμπαρασταθούν, είπε: "αυτή είναι η Juve κύριοι, όπου και να παίζεις, δεν είσαι ποτέ μόνος, στην Ιταλία ή στο εξωτερικό, παντού υπάρχουν ασπρόμαυρες σημαίες που ανεμίζουν: ένα πάθος χωρίς όρια και σύνορα", τόνισε επαναλαμβάνοντας πως του ίδιου του αρέσει να νικά: "δεν ανέχομαι παίχτες που χαμογελάνε μετά από μια ήττα. Αυτός είναι ο τρόπος να με διαολίσει. Ως τ'ωρα έχω πετύχει δυο ανόδους στη Serie A, αποτελέσματα που ήρθαν με το ωραίο παιχνίδι. Με την ασπρόμαυρη φανέλα κέρδισα τα πάντα αν και έχασα κάποια παιχνίδια ή τελικούς που δεν έπρεπε, και αυτό με πείραξε. Από τέτοιες καταστάσεις, όμως, βρίσκω νέα κίνητρα για να ξαναπάρω ό,τι έχασα. Μπορείς πάντα να βελτιώνεσαι, πρέπει πάντα να βελτιώνεσαι και ποτέ να μην είσαι ικανοποιημένος'. Ο Capitano που ξέρουμε...
Πριν από λίγες μέρες, ο Conte είχε αφηγηθεί μια ιστορία από την εποχή που ήταν στον πάγκο του Arezzo: βλέποντας τον εκνευρισμό του μετά από μια ήττα, οι παράγοντες του είπαν ότι δεν ξέρει να χάνει. Και εκείνος απάντησε ότι αυτή η παρατήρηση τον τιμά: "δεν ξέρω να χάνω και ούτε θέλω να μάθω, εγώ έχω μάθει να νικάω και αυτό θέλω".
Με γέμισαν περηφάνεια οι δηλώσεις
προπονητών και πρώην συμπαικτών

Ο Pirlo περνάει ήδη από τους γιατρούς

(Update) O Conte ζητά να περιμένουμε την επισημοποίηση της ανακοίνωσης αλλά, αφού εισημαίνει ότι το κάλεσμα από το σύλλογο δεν γίνεται σε όλους τους πρώην ("πρέπει να το αξίζεις, χρειάζονται ιδέες και σχέδια") μιλά ήδη ως προπονητής της Juve: "θα κάνω τα πάντα σε συνεργασία με τον πρόεδρο Agnelli, τον διευθυντή Marotta και τον Paratici", λέει ενώ για τον Pirlo -(update 2) που περνάει ήδη αυτή τη στιγμή από τους γιατρούς- διαμηνύει πως "θα διεκδικήσει τη θέση όπως όλοι οι άλλοι μέσοι'.
Τέλος, ευχαριστεί όσους εκφράστηκαν θετικά απέναντι του, τον Capello, το Nedved, πρώην συμπαίκτες του: "διάβασα και τους ευχαριστώ. Από εκεί και πέρα, θα είναι το γήπεδο που θα δώσει την ετυμηγορία και ελπίζω να μην τους απογοητεύσω. Αντίθετα, αν μου δοθεί η ευκαιρία είμαι περισμένος ότι θα μπορέσω να μου χαρίσω πολλές ικανοποιήσεις. Τ αλόγια τους όπως και τόσων άλλων πρώην συμπαικτών μου, με γεμίσαν περηφάνεια".

Πηγή: Tuttosport, La Stampa (φωτογραφία από τις εξέδρες)

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολυ ενδιαφερουσες οι δηλωσεις του πρωην αρχηγου και νυν προπονητη....Ελπιζω να τα κανει πραξη και να μας εκλπηξει9ευχαριστα παντα)!

mike_bianconero

Παναγιώτης είπε...

Δηλώσεις ενός αρχηγού με... μύδια! Χαίρομαι πολύ που μπαίνει τσαμπουκαλεμένος ο Αντόνιο στον σύλλογο για δεύτερη φορά, πλέον σαν προπονητής. Αν μπορέσει να μεταδώσει το 1% της τρέλας που είχε στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Όπως και να έχει θα πρέπει να τον στηρίξει η διοίκηση και να αποκτηθούν παίκτες με... μύδια επίσης!!!

bianconera είπε...

Επειδή τη σεζόν που μόλις τελείωσε φαινόταν ότι δεν υπήρχε πειθαρχία στα αποδυτήρια, ας ελπίσουμε ότι - αν βέβαια πάνε όλα καλά - ο Antonio θα είναι αρχηγός εκεί μέσα και θα έχει σφιγμένα τα λουριά.

Ανώνυμος είπε...

kales oi dhlwseis tou conte...elpizw na ta doume sto ghpedo auta...
P.S. panagiwth antwnh ton lene to conte kai oxi antonio! :)
trelokefaloniths

Ανώνυμος είπε...

Ο αρχηγος που αγαπησα.........

dimitris