Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Del Neri: παλεύουμε για την 4η θέση

"Στο ποδόσφαιρο δεν έχει τελειώσει τίποτε μέχρις ότου τα μαθηματικά να σου στερήσουν και την τελευταία δυνατότητα. Εμείς παλεύουμε για την 4η θέση και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε ως το τέλος προσπαθώντας να κερδίσουμε τα τρία παιχνίδια που μας μένουν", δήλωσε ο Del Neri στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν το ματς με την ChievoVerona που μετά τα αποτελέσματα της 36ης αγωνιστικής ανεβαίνει στο Τορίνο με δεδομένη τη σωτηρία της και επομένως χωρίς βαθμολογικά κίνητρα...
"Ο Del Piero βασικός και όταν δεν έπαιζε"
Εκτός αποστολής ο F.Melo, μέσα ο Βonucci


"Ο Del Piero υπήρξε πάντα βασικός, ακόμα και όταν δεν αγωνιζόταν", δήλωσε ο Del Neri που για το αυριανό ματς θα έχει στην διάθεσή του 19 παίχτες, μεταξύ των οποίων και ο Bonucci που ξεπέρασε τον τραυματισμό στον αστράγαλο που είχε συμβεί στην προπόνηση της Παρασκευής. Αντίθετα, εκτός αποστολής μένουν ο Martinez (συνεχίζει το πρόγραμμα αναάκτησης ) και ο F.Melo (ενόχληση στο πόδι). Οι 19 της αποστολής: 1 Buffon, 2 Motta, 3 Chiellini, 6 Grosso, 7 Salihamidzic, 8 Marchisio, 10 Del Piero, 14 Aquilani, 15 Barzagli, 17 Traore, 18 Bonucci, 20 Toni, 23 Pepe, 27 Krasic, 30 Storari, 32 Matri, 36 Giandonaro. 43 Sorensen, 44 Kirev.
Με λίγη τύχη και προσοχή
θα μπορούσαμε να μιλάμε για θετική χρονιά

Πόσες πιθανότητες έχω να είμαι ακόμα

ο προπονητής της Juve του χρόνου. Το 100%.


"Βρήακεμ τη σωστή ισορροπία νικώντας δυο φορές στη Ρώμη", είπε ακόμα ο Del Neri όταν ρωτήθηκε για τη σεζόν της ομάδας: "δεν πιστεύω ότι τρεις βαθμοί πάνω τρεις βαθμοί κάτω μπορούν να αλλάξουν την κρίση για τη σεζόν μας γιατί με λίγη τύχη και προσοχή θα μπορούσαμε να μιλάμε για μια χρονιά θετική. Είμαστε πάντως εκεί να παλεύουμε για την τέταρτη θέση και αυτό σημαίνει ότι και οι άλλες είχαν προβλήματα, με εξαίρεση Milan, Inter και Napoli. Ήταν ένα δύσκολο τουρνουά για όλους και δεν πρέπει να έχουμε παράπονα αλλά να κοιτάμε μπροστά. Έχουμε εμπιστοσύνη σε όσα μπορούμε ακόμα να κάνουμε. Πόσες πιθανότητες έχω να είμαι ακόμα ο προπονητής της Juventus του χρόνου; Το 100%".

Πηγή: Juventus.com

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

«Πόσες πιθανότητες έχω να είμαι ακόμα ο προπονητής της Juventus του χρόνου; Το 100%".»

Αν υπάρχει Θεός, λέω αν υπάρχει, ας βοηθήσει αυτή την ομάδα...

_Elvis

Ανώνυμος είπε...

Ελβις θεος δεν υπαρχει οπως και κανενας πλεον δεν μπορει να βοηθησει αυτη την ομαδα!
δημητρης/θες

Dima είπε...

elvis dn exei tpt panta metriofon einai