Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Del Neri: οφείλουμε να προσπαθήσουμε

Ενθουσιώδης υποδοχή της ομάδας στο αεροδρόμιο της Ρώμης
"Στη Ρώμη θα πρέπει να παίξουμε σαν να είχαμε κερδίσει κατά της Catania", ήταν το μήνυμα του Del Neri στη συνέντευξη τύπου παραμονή του ματς με τη Lazio και τα σημερινά αποτελέσματα δείχνουν ότι έχει νόημα το κάλεσμα: "όταν παίξαμε στην Cesena φαινόταν ότι είχαμε μείνει έξω από τη μάχη για το Champions League και όμως δεν ήταν διόλου αληθινό. Επομένως, έχουμε υποχρεώση να μην αφήσουμε τίποτε χωρίς να προσπαθήσουμε", είπε ο Del Neri επισημαίνοντας ότι στους παίχτες του είδε "τόσο πολύ θέληση για νίκη στα τέσσερα ματς που μένουν" και ότι η επίσκεψη του Andrea Agnelli φόρτισε και άλλο την ομάδα.

Χωρίς Marchisio, Storari, Grygera,

επιστρέφουν F.Melo και Chiellini


Ο Del Neri den θα έχει στην διάθεσή του τον Marchisio ("δεν συνήλθε ακόμα από το χτύπημα στο παιχνίδι με την Catania, δυστυχώς χρειάστηκε συχνά να στερηθούμε παίχτες λόγω τραυματισμών") αλλά θα παίξει κανονικά ο F.Melo που είχε σταματήσει προληπτικά. Καμιά αμφιβολία για το ποιός θα παίξει στην επίθεση: "σειρά του Matri και του Del Piero ενώ για τους δυο κεντρικούς της άμυνας θα αποφασίσω αύριο", είπε ο mister καθώς επιστρέφει και ο Chiellini. Αντίθετα, εκτός αποστολής έμεινε ο Storari εξαιτίας, όπως ανακοινώθηκε επίσημα αργά το απόγευμα, μιας οξείας οσφυαλγίας που ένιωσε σήμερα. Διάστρεμμα στο γόνατο υπέστη στη σημερινή προπόνηση ο Grygera και έμεινε και αυτός στο Τορίνο.
Οι 19 που πηγαίνουν στη Ρώμη: 1 Buffon, 2 Motta, 3 Chiellini, 4 F.Melo, 6 Grosso, 7 Salihamidzic, 10 Del Piero, 13 Manninger, 14 Aquilani, 15 Barzagli, 17 Traore, 19 Bonucci, 20 Toni, 23 Pepe, 27 Krasic, 32 Matri, 36 Giandonato, 43 Sorensen, 44 Kirev.
Τέλος, ο Del Neri ρωτήθηκε για τα καλά λόγια που άκουσε από τους παίχτες του: "προκαλούν πάντα ευχαρίστηση, είναι εύλογο. Εγώ έχω καθήκον να κάνω τη δουλειά μου με συνείδηση και δίνοντας το μάξιμουμ. Διάβασα αυτές τις μέρες ότι ένας προπονητής πρέπει να δειπνεί με τους παίχτες του και να είναι φίλος τους. Εγώ δεν το πιστεύω. Πιστεύω ότι ένας προπονητής οφείλει να προστατεύει τους παίχτες του, με σεβασμό στους διαφορετικούς ρόλους. Ένας σεβασμός που πρέπει να είναι αμοιβαίος και που αυτή τη χρονιά υπήρξε πάντα".

Σείστηκε το αεροδρόμιο:
"C'è solo un capitano, c'è solo un capitano"
Θερμή υποδοχή και για Buffon, Aquilani, Krasic, Melo

(Update) Θερμή υποδοχή είχε η αποστολή της Juventus στο Leonardo Da Vinci, το αεροδρόμιο της Ρώμης όπου, μόλις έγινε αντιληπτή η άφιξή της, περικυκλώθηκε από επιβάτες που ήθελαν να χαιρετίσουν, να χειροκροτήσουν, να πάρουν αυτόγραφα -στο αεροδρόμιο βρίσκονταν δεκάδες "Papa boys", τα παιδιά που βρίσκονταν στην πρωτεύουσα για να λάβουν την ευλογία του Πάπα. Ιδιαίτερα εκδηλωτικοί ήταν απέναντι στον Buffon αλλά και τον F.Melo αλλά εκεί που ο ενθουσιασμός έφτασε στα ύψη ήταν μόλις εμφανίστηκε ο Del Piero που το πλήθος συνόδευσε ως το πούλμαν με μια φωνή: "C'è solo un capitano, c'è solo un capitano". Θερμή ήταν η υποδοχή και για Aquilani και Krasic.

Πηγή: Juventus.com, Tuttosport

14 σχόλια:

mike_bianconero είπε...

Καποιος να ξυπνησει τον Ντελ Νερι....

Un Gobbo ad Atene είπε...

Διαφωνώ: αυτές τις τελευταίες αγωνιστικές μόνον έτσι μπορεί να παίξουν. Άσε που τα αποτελέσματα των άλλων εξακολουθούν να μας καλούν: η Roma έχανε μέχρι πριν λίγο στο Bari και ισοφάρισε με τον Totti.

mike_bianconero είπε...

Οκ αλλα ρε Gobbo αυτα τα παλτα που εχουμε που εχουν και θεληση τρομαρα τους ειναι ικανοι για ολα και για τιποτα σαν καρδιογραφημα παει η επιδοση τους βεβαια η περιοδος που ειναι κατω ειναι αναμφισβητητα μεγαλυτερη απο αυτη που ειναι στα πανω τους.....

Un Gobbo ad Atene είπε...

2-1 το Bari, η χειρότερη άμυνα της Serie A.

Πριν το ματς δεν υπάρχουν γκρίνιες, παρπαόνα και όλα τα σχετικά: πάμε παντού και πάντα για νίκη. Αν δεν το πιστε΄ψουμε, δεν γίνεται τίποτε. Μετά, έχουμε καιρό να γκρινιάζουμε. Κατά προτίμηση μετά από νίκη.

mike_bianconero είπε...

Το θεμα ειναι φιλτατε Gobbo οτι ολοι μας εχουμε συνηθησει την Γιουβε ψηλα χωρις ταβανι και οχι να κυνηγαει(ακου που φτασαμε)να μπει Τσ. Λ. αλλα ενταξει δεν ειναι προσφατο γεγενος ελπιζω με το καινουργιο γηπεδο και την αυξηση μετοχικου κεφαλαιου αλλα ελπιζω αυτη την φορα τα λεφτα για μεταγραφες να τα χειρηστουν ικανοι ανθρωποι οχι αμπαλοι οπως ο Μαροτα και ο καθε Μαροτα......
Υ.Γ.Τα μυαλα μας πονανε!Οχι αλλο καρβουνο!

Un Gobbo ad Atene είπε...

Πέραν του ότι την έχω ξαναδεί στα χαμηλά της (έτσι τη γνώριδσα και την αγάπησα), αυτό που λέω είναι ότι αυτή η κουβέντα γίνεται μετά το ματς. Όταν πας να παίξεις, πιστεύεις, εσύ, εγώ, ο κάθε Del Neri, ο κάθε παίχτης. Δεν δίνονται αλλιώς οι μάχες.

P.S. O De Rossi έδωσε αγκωνιά στον πάιχτη που του ξέφυγε και η Roma έμεινε με 10 στο 49'...

mike_bianconero είπε...

To μεγαλο Μπαρι νικαει σημερα και αμς δινει αλλο ενα δωρο για τριτη συνεχομενη αγωνιστικη....Να δουμε θα το εκμεταλευτουν?Το μονο που δημιουργει μια ελαχιστη αισιοδοξια ειναι οτι η φετινη Γιουβε μονο στα μεγαλα ματς δειχνει χαρακτηρα και στοφα νικητη....

Un Gobbo ad Atene είπε...

2-2 και αμέσως μετά δοκάρι του Bari!

mike_bianconero είπε...

2-2 με χαμενο πεναλτυ....ποσα πεναλτυ εχει κερδισει αυτη η κολομαδα φετος????

Un Gobbo ad Atene είπε...

Δεύτερο δοκα΄ρι για το Bari στο 90' (και το δεύτερο πέναλτυ ήταν εξαιρετικά γενναιόδωρο, για να το πω ευγενικά). Και στο 94' ο Rossi τους έδωσε και τη νίκη, αφού ο διαιτητής είχε αφήσει και το το Bari με δέκα...

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα Gobbo...Θα ηθελα να μου πεις αν μπορεις ποσα πεναλντυ εχει κερδισει φετος η ομαδα του λαου η roma η οποια σπρωχνεται σε καθε αγωνα για να βγει στην 4η θεση... juventinos

Un Gobbo ad Atene είπε...

Πρωταθλήτρια στα πέναλτυ η Roma. Αναλυτικά, τα έβαλα εδώ

Ανώνυμος είπε...

ευχαριστω πολυ Gobbo!!! juventinos

Un Gobbo ad Atene είπε...

Ευχαρίστησή μου!