Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Del Piero: τρεις νίκες και μετά ο λογαριασμός

Τρεις νίκες θέλει ο capitano και μετά θα έρθει η ώρα του λογαριασμού. Το μήνυμα έστειλε, όπως πάντα, μέσω του site του: "Ας πάρουμε αυτούς τους τρεις βαθμούς. Που δεν είναι και λίγο. Και τώρα να σκεφτούμε μόνον τους επόμενους τρεις. Και μετά τους μεθεπόμενους τρεις. Και τέλος του τελευταίους τρεις. Μετά το παιχνίδι με τη Lazio η συγκέντρωσή μας πρέπει να κατευθυνθεί μόνο στο παιχνίδι που έρχεται την προσεχή δευτέρα προσπαθώντας να πετύχουμε το μάξιμουμ από εδώ ως το τέλος της σεζόν.
Μετά θα κάνουμε το λογαριασμό, αλλά μόνο στο τέλος, με την ευχή να βρεθούμε όσο πιο
μπροστά γίνεται. Σε μια σεζόν σαν αυτή, αυτός είναι ο μόνος δρόμος για να κλείσουμε κατά τον καλύτερο τρόπο, μετά τα τόσα προβλήματα που χρειάστηκε να αντιμετωπίσουμε.
Εναντίον της Lazio αντιμετωπίσαμε μερικές δυσκολίες αλλά αποδείξαμε ότι ξέρουμε να υποφέρουμε, να μείνουμε συμπαγείς και να αδράξουμε την ευκαιρία την κατάλληλη στιγμή, λίγα λεπτά πριν το τέλος. Ήταν όμορφο να χαρούμε στο 90ό, να πανηγυρίσουμε με τους φιλάθλους μας και να ξαναβρούμε εκείνη τη νίκη που πραγματικά χρειαζόταν. Προφανώς από μόνη της δεν μετράει σε τίποτα, αυτή τη στιγμή θα πρέπει να την κάνουμε να καρπίσει ήδη από την επόμενη, κατά του Chievo.
Alessandro
".

www.claudiomarchisio.it: και τώρα 9 βαθμούς

Πέναλτυ της Lazio; Ναι αλλά υπήρχε και στον F.Melo


Το site του εγκαινίασε σήμερα, ένα χρόνο μετά το άνοιγμα της σελίδας του στο facebook (που έχει 280.000 fans) o Claudio Marchisio με συνέντευξη τύπου στο hotel Principi di Piemonte από όπου έριξε και αυτός το σύνθημα: "ξέρουμε ότι δεν φτάνει (σ.σ. η νίκη στη Ρώμη) αλλά θέλουμε να κάνουμε εννιά βαθμούς και έπειτα να ελπίζουμε σε κάποιο ευνοϊκό αποτέλεσμα", είπε αναγνωρίζοντας ότι κοιτάζοντας τη βαθμολογία τρανάνε τα μαλλιά τους για κάποια αποτελέσματα σαν αυτό με την Catania "ή για το γεγονός ότι έχουμε προβάδισμα με όλους τους άμεσους αντιπάλους μας. Αλλά τώρα δε είναι η στιγμή να κοιτάζουμε πίσω. Ας παλέψουμε ως το τέλος και μετά θα μαζέψουμε ό,τι σπείραμε. Την Ευρώπη τη θέλουμε πολύ και για να ξεκινήσουμε κατά τον καλύτερο τρόπο την πορεία στι νέο στάδιο".
Ο Marchisio, που συνήλθε από τον τραυματισμό του και θα είναι έτοιμος για το ματς με το Chievo απάντησε και στην πολεμική της Lazio: "υπήρχε ένα πέναλτυ για τη Lazio αλλά υπήρχε και εκείνο πάνω στον Felipe Melo. Μάλιστα, μας σφυρίχτηκε επιθετικό φάουλ που εμπόδισε τον Barzagli να σουτάρει από ευνοϊκή θέση", τόνισε -καιρός ήταν να μιλήσουν και οι παίχτες, μην αφήνουν να δημιουργείται κλίμα.

To πέναλτυ που δεν δόθηκε στπν F.Melo αλλά αντίθετα του σφυρίχτηκε ...επιθετικό φάουλ!

O Abete καλέι τον Lotito να καταθέσει

για τις καταγγελίες κατά της Roma

επισημαίνοντας του ότι ανήκει στο σύστημα


Οι χθεσινές διαμαρτυρίες της Lazio, που έχουν στόχο της Roma ("μόνον σε αυτούς δίνουν πέναλτυ") προκάλεσαν την απάντηση του προέδροιυ της Ομοσπονδίας, Abete που αφού παρατήρησε δηκτικά ότι ο Lotito είναι μέρος του συστήματος, προανήγγειλε κλήση του από τον αθλητικό εισαγγελέα για να πει τι ξέρει, τι έχει υποπέσει στην αντίληψή του. Ο Abete αναγνώρισε ότι υπάρχει κάποια ανισορροπία υπέρ της Roma (που σήμερα είδε De Rossi και Perrotta να τιμωρούνατι με 3 αγωνιστικές από τον αθλητικό δικαστή) αλλά είπε ότι προέρχονται από λάθη και όχι από κάτι άλλο.

Πηγή: alessandrodelpiero.com, juventus.com, claudiomarchsio.it

Δεν υπάρχουν σχόλια: