Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Κάτι κινείται για Aguero;

Ο πρόεδρος της Arletico, πάντως, λέει πως κανείς δεν τον ζήτησε επίσημα ενώ ο Neymar διαψεύδει ότι πήγε στη Real, καθώς αύριο παίζει τελικό της Copa Libertadores...
Ο Bronzetti, ατζέντης Fifa, πολύ κοντά στον Florentino Perez, διαβεβαίωσε το μεσημέρι ότι η Real πήρε τον Neymar (πενταετές συμβόλαιο για 2 εκ. το χρόνο) αφήνοντας έτσι στη Juve ανοιχτό το δρόμο για τον Aguero οι εκπρόωσποι του οποίου αναμένονται στο Τορίνο σήμερα ή αύριο.
Στο μεταξύ, μετά την άρνηση του Ronaldo να δεχθεί τα ...23 εκ. μισθό της Manchester City, η ομάδα του Mancini φέρεται να συμφώνησε με την Udinese για τον Sanchez που όμως δεν είπε ακόμα το δικό του "ναι" (ο Tuttosport θυμίζει ότι ο χιλιανός είχε πει ότι προτιμούσε να μείνει στην Ιταλία ή να πάει στην Ισπανία παρά στην Αγγλία).
(Ipdate) Πάντως, το βράδυ ο πρόεδρος της Atletico υποστήριξε πως δεν έχει δεχτεί επίσημα προσφορά από κανέναν για τον Aguero ενώ από τη Βραζιλία ο Neymar διέψευδε ότι πήγε στη Real: "έχω το μυαλό μου μόνο στη Santos", είπε. Ανάλογη διάψευση έγινε και από τον πρόεδρο της Santos που, πάντως, ετοιμάζεται για τον ayrian;o τελικό της Copa Libertadores με την Penarol.

Πηγή: Tuttosport

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και γω αυτο σκεφτηκα gobbo... Εκτοσ και αν θελουν να χτπυσουν και τον Aguero...
Θα δουμε...

dimitris