Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Στοιχηματίζουμε;

Τη μέρα της επανεκλογής του Blatter στην ηγεσία της Fifa, στην ποδοσφαιρική Ιταλία ξέσπαγε ένα σκάνδαλο στοιχημάτων -30 χρόνια μετά από εκείνο που έστειλε τη Milan στη Β. Συμμεριζόμενος τις δηλώσεις αηδίας του Pirlo και του Matri -ιδίως για τη χορήγηση κατασταλτικών φαρμάκων στους παίχτες της Cremonese- αλλά και την επισήμανση του Buffon ότι είναι καλύτερα να περιμένοιυμε να βγουν όλα τα στοιχεία πριν βγάλουμε συμπεράσματα για τον καθένα που κατηγορείται, μια σκέψη: όσο περισσότεροι σύλλογοι πλησιάζουν τη χρεοκοπία, όσο περισσότερο κουμάντο κάνουν οι τηλεοράσεις και όσο περισσότερο μπαίνει στην καθημερινότητα του αθλήματος το στοίχημα, τόσο περισσότερο πλησιάζει η ώρα του τέλους του μοντέρνου ποδοσφαίρου. Κάτι που δεν θα ήταν καθόλου κακό αν μαζί του δεν κινδύνευε να πεθάνει και το ομορφότερο άθλημα του κόσμου που τόσο αγαπάμε...
(Update) Για να μην δημιουργούνται παρερμηνείες (όπως θα δείτε στα σχόλια) από όποιον δεν παρακολούθιησε τη σχετική ειδησεογραφία: το θέμα δεν αφορά ούτε κατά διάνοια τη Juve. Οι διεθνείς μας σχολίασαν από το προπονητικό κέντρο της Εθνικής όσα βγαίνουν από το πρωί στα sites για ένα σκάνδαλο παράνομων στοιχημάτων που αφορά παιχνίδια της Serie B και C και το Inter-Lecce από την Α (το κύκλωμα του στοιχήματος φαίνεται πως ήθελε να πιάσει παίχτες του Lecce για να χάσουν με 3-0 αλλά, φαίνεται ότι τελικά δεν στήθηκε έτσι το ματς μιας και έληξε 1-0 υπέρ των nerazzurri). Έχει ήδη συλληφθεί ο Beppe Signori (ο παλιός άσος της Lazio και της Εθνικής) και άλλοι 15, διερευνάται η συμμετοχή του Doni (Atalanta) και γενικώς γίνεται χαμός με ανακριτές και αστυνομία να βγάζουν στοιχεία και υποκλοπές και να τίθεται θέμα για το τι θα γίνει με τη Serie B και C.
Πηγή δηλώσεων: Tuttosport, πηγή φωτογραφίας: Figc

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν καταλαβα τιποτα... οι παικτες της Juve στοιχηματιζαν οτι η ομαδα θα εχανε???...

John.The.Terrible

Un Gobbo ad Atene είπε...

OΧI ΒΕΒΑΙΑ!!!

Δεν έγραψα τα ειδησεογραφικά στοιχεία υποθέτοντας ότι είναι γνωστά (βλέπεις, JtT, δεν παρακολουθώ τι γράφουν τα ελληνικά media).

Με δυο κουβέντες: Οι διεθνείς μας σχολίασαν από το προπονητικό κέντρο της Εθνικής όσα βγαίνουν από το πρωί για ένα σκάνδαλο παράνομων στοιχημάτων που αφορά παιχνίδια της Serie B και C και το Inter-Lecce (το κύκλωμα του στοιχήματος ήθελε να πιάσει παίχτες του Lecce να χάσει 3-0 αλλά φαίνεται ότι τελικά δφεν τα κατάφερε μιας και έληξε 1-0). Έχει ήδη συλληφθεί ο Beppe Signori και άλλοι 15, διερευνάται η συμμετοχή του Doni (Atalanta) και γενικώς γίνεται χαμός με ανακριτές και αστυνομία να βγάζουν στοιχεία και υποκλοπές και να τίθεται θέμα για το τι θα γίνει με τη Serie B και C.

mike_bianconero είπε...

Οτι η Β' Ιταλιας(και κατι ψηλα απο Α)ειναι "στημενη" Gobbo φαινεται απο μιλια μακρια.....Ειδικα για οσους παρακολουθουν στοιχημα οταν σε ενα παιχνιδι το Χ εχει πεσει στο 1,45(!) και το ματς τελειωνει 3-3 δεν χρειαζονται μαθηματικα για να καταλαβουμε τι παιχτηκε.....Οσο για το στοιχχημα γενικα συμφωνω απολυτα οτι καταστρεφει σιγα σιγα τον βασιλια των σπορ!