Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Συμβολική επιλογή

Ο Gobbo επέλεξε από την αρχή να περιορίσει τις όποιες πολιτικές του αναφορές σε θέματα που αφορούσαν τη Juve. Ήταν μια επιλογή σεβασμού των ελλήνων φιλάθλων, μια επιλογή που αυτή τη στιγμή οδηγεί στην υιοθέτηση του προβληματισμού του Gruppo Greco (εδώ και εδώ) και στη συμβολική διακοπή της αναμετάδοσης ειδήσεων για την ομάδα μας.

5 σχόλια:

Gruppo Greco είπε...

Τα κοινωνικά γεγονότα είναι πάνω από τα πολιτικά και φυσικά πάνω από τα αθλητικά. Όταν ο κόσμος, οι απλοί φίλαθλοι δε θα έχουν τα βασικά για να περάσουν, δικαίως δε θα τους ενδιαφέρει τι κάνει η ομάδα τους, εντός ή εκτός Ελλάδος. Απλά γιατί δε θα έχουν το κέφι να την ακολουθήσουν…

Το Gruppo Greco χαιρετίζει την κίνηση του Gobbo…

Ανώνυμος είπε...

Η ζωη συνεχιζεται κυριοι. Αν εχεις χρονο και διαθεση να τρως, να πινεις, να κανεις ερωτα κτλ, εχεις χρονο να διαβαζεις και τα νεα της Γιουβε. Εκτος και αν δεν εχετε διαθεση να ασχολυθειτε εσεις... Αν ετσι, τοτε καλο καλοκαιρι...

Un Gobbo ad Atene είπε...

Καλό καλοκαίρι, έτσι κι αλλιώς, ανώνυμε. Και καλό χειμώνα...

Gruppo Greco είπε...

Φυσικά και δε σταμάτησε η ζωή. Δεν είπε κανείς, ούτε υπονόησε κάτι τέτοιο. Απλά υπάρχουν και σημαντικότερα πράγματα. Αρκεί να ρίξεις μια ματιά γύρω σου.

Ας θυμηθούμε όλοι εμείς πόσο μας απασχολούσε πριν πέντε καλοκαίρια ο πιθανός τότε υποβιβασμός της Γιούβε λόγω farsiopoli.

Αλήθεια, έχουμε προβληματιστεί το ίδιο και γι αυτά που συμβαίνουν τώρα στην κοινωνία που ζούμε;

Juve-ntinos.!!! είπε...

Συμφωνώ και 'γω με το Gruppo Greco, υπάρχουν και άλλα πιο σημαντικά πράγματα που αφορούν το μέλλον μας και δεν μπορούμε να γυρνάμε την πλάτη μας σε αυτά γιατί θα τα βρούμε μπροστά μας, και εγώ χθες στο blog δεν ανέβασα καμιά είδηση πλην του αφιερώματος για τα 50 αστέρια γιατί θεωρώ πιο σημαντικό το μέλλον μου και μετά όλα τα άλλα.
Και στο κάτω κάτω δεν χάθηκε ο κόσμος αν μια μέρα δεν μάθαμε νέα της Γιουβέντους έχουμε όλο το καλοκαίρι που φαίνεται πως θα είναι μακρύ και με πολλές φήμες γύρω από ονόματα παικτών που θα έρθουν στο Τορίνο. Αυτά είχα να πω και 'γω, συγγνώμη αν έγινα κουραστικός.