Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Τη Δευτέρα υπογράφει το τιμ του Conte

Alessio, Stellini έρχονται από τη Siena, συζητήσεις με τον Bertelli (Roma), συνεργάτη των Spalletti, Lippi
Για την οριστικοποίηση του τεχνικού τιμ εργάζονται πυρετωδώς ο Conte με τον Marotta: κατ' αρχήν φαίνεται ότι θα επιβεβαιωθεί ο Claudio Filippi ως γυμναστής των τερματοφυλάκων ενώ ως βοηθός προπονητή θα έρθει ο Angelo Alessio, επίσης παλιός παίχτης της Juve, μαζί με τον Cristian Stellini -και οι δυο συνεργάτες του Conte στη Siena που ακούστηκαν από την πρώτη στογμή.
Η έκπληξη μπορεί να είναι ο επικεφαλής των γυμναστών: σύμφωνα με τον Tuttosport, η Juve βρίσκεται σε διαπραγμάτευση με τον 50χρονο Paolo Bertelli, στενό συνεργάτη για χρόνια του Spalletti ο οποίος έμεινε στη Roma -στα συν του το γεγονός ότι γνωρίζει αρκετούς από τους παίχτες της ομάδας αφού δούλεψε στο πλευρό του Lippi στην Εθνική. Ο ερχομός του Bertelli καθιστά δύσκολη, χωρίς να την αποκλείει, την παραμονή του σημερινού γυμναστή, Roberto De Bellis. Το τεχνικό τιμ θα φτάσει στο Τορίνο για να υπογράψει την Δευτέρα.

Parma, Napoli, Lazio για Amauri

(Update) Παράλληλα, συνεχίζονται οι μεταγραφικές κινήσεις με έμφαση και στις παραχωρήσεις. Ο Amauri, που μετά το καλό δεύτερο μισό της σεζόν που έκανε στην Parma ξαναπέκτησε αγορά, είναι από τους πρώτους υποψήφιους. Ήδη ο ατζέντης του ξεκίνησε επαφές. Κατ' αρχήν με την ίδια την Parma που θα ήθελε να χτίσει την ομάδα της πάνω του (κάτι που θα τον εξυπηρετούσε στο πλαίσιο του στόχου του να κατακτήσει θέση στην Εθνική). Έπειτα υπάρχει η Napoli (χθες ο ατζέντης του παίχτη συναντήθηκε με τον Bigon), προορισμός που θα εξυπηρετούσε την προσπάθεια του Marotta να δώσει λιγότερα για τον Quagliarella. Τέλος, υπάρχει η Lazio που, πάντως, κυνηγά και τον Klose.

Πλειστηριασμός Udinese για Inler
Στο Sanchez θα άρεσε η Barcelona...
H Galatasaray ζητάει τον Buffon!

(Update 2) H Stampa, μετά και τη χθεσινή συνάντηση Marotta-Pozzo, γράφει ότι η Juve αρνήθηκε να εντάξει στα ανταλλάγματα για τον Inler τους Lanzafame, Giandonato, Ekdal ενώ συζητά το μισό δελτίο του Sorensen. Προφανώς, τα ονόματα θα πάνε και θα έρχονται με διαρροές σκοπιμότητας καθώς οι Pozzo επιχειρούν να οδηγήσουν σε πλειστηριασμό έχοντας ήδη μια συμφωνία με τη Napoli για τον παίχτη που όμως προτιμά το Τορίνο. (Update 3) H Udinese επιβεβαίωσε τη διαπραγμάτευση με τη Juve (διευκρινίζοντας πως ήταν τηλεφωνική και όχι δείπνο, γιατί ο Pozzo πέταγε για Βαρκελώνη) και επέμεινε στις ανταλλαγές. Στο μεταξύ, από το προπονητικό κέντρο της Εθνικής Χιλής ο Sanchez δήλωσε πως "θα ήταν ωραιότατο να αγωνιστεί στη Barcelona" για να προσθέσει ότι αυτή τη στιγμή το μυαλό του είναι στην Copa America...
Και μέσα σε όλα αυτά, η Galatasaray μέσω του προέδρου της Unal Aysal είπε ότι ζήτησε από τη Juve τον Buffon (εναλλακτικά ψάχνει τον Frey της Fiorentina)...

7 εκ δίνει ο Marotta για τον Aquilani

Στο μισό και παραπάνω, σύμφωνα με τη Daily Mirror, ρίχνει την τιμή του Aquilani o Marotta στη διπραγμάτευση με τη Liverpool: προσφέρει 7 εκ. € για την εξαγορά του αντί για 15 που όριζε η ρήτρα. Η αγγλική εφημερίδα υποστηρίζει πως η Liverpool το σκέφτεται μιας και ο Aqiliani ¨εχει άλλα τρία χρόνια συμβόλαιο για 80.000 στερλίνες τη βδομάδα και οι Reds θέλουν να πάρουν τον Jordan Henderson της Sunderland.

Πηγή: Tuttosport

2 σχόλια:

Dimitris είπε...

Φιλε Gobbo, σιγουρα η Juve δεν θελει να δωσει Lanzafame, Giandonato, Ekdal που και στην ιδια θεση με τον Inler παιζουν και δεν μπορουν να γινουν βασικοι ποτε στη Juventus , αλλα θελουν να δωσουν τον Sorensen, που επαιξε την μιση χρονια βασικος ? Κατι δεν ειναι λογικο εδω...

Un Gobbo ad Atene είπε...

Έτσι γράφει η Stampa με βάση, προφανώς, τις διαρροές σκοπιμότητας που γίνονται στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης. Πάντως, το να μην θέλει να δώσει κάποιον σε μια τέτοια διαπραγμα΄τευση ο Marotta, δεν σημαίνει ότι θέλει να τον κρατήσει: πιθανότατα να τον υπολογίζει ως αντάλλαγμα σε άλλη διαπραγμάτευση. Υπ' αυτή την έννοια είναι λογικό. Όσο για τον Sorensen, μπορεί να θέλουν να τον στείλουν να παίξει περισσότερο απ' ότι θα παίξει σε μας φέτος αν ενισχύσουν πραγματικά τα άκρα.