Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Vinovo: εναρκτήριο λάκτισμα απ' τον Conte

Quagliarella, De Ceglie, Martinez, Sissoko ξεκίνησαν την προετοιμασία με τον Conte που διαμηνύει: "πρέπει να ξαναβρούμε το πνεύμα Juve και να κάνουμε περήφανους τους φιλάθλους".

Η θερινή προετοιμασία ξεκίνησε προκαταβολικά με όσους είχαν τελειώσει τραυματίες τη χρονιά: Quag;iarella, De Ceglie, Martinez από χθες και Sissoko από σήμερα ξεκόνησαν να δουελύουν στο Vinovo, στο γυμναστήριο, με το φυσιοθεραπευτή Marco Luison αλλά και με τη μπάλα προς μεγάλη χαρά των πιτσιρικάδων που μετέχουν στο Juventus Summer Camp.
Πάντως, όπως όταν έπαιζε, ο πρώτος που επμφανίστηκε στο Vinovo ήταν ο Antonio Conte που δήλωσε εξαρχής ότι υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός, και όχι μόνον από τον ίδιο. "Πρέπει να ξαναβρούμε το πνεύμα Juve και να διατηρήσουμε όλη τη χρονιά", είπε επισημαίνοντας ότι μετά την τηλεφωνική επικοινωνία με όλους τους παίχτες "είναι, εντός εισαγωγικών ήρεμος. Τους βρήκα όλους διαθέσιμους και αρκετά τσαντισμένους για την έκβαση του προηγούμενου πρωταθλήματος. Αυτή είναι μια καλή βάση αλλά τώρα από τα λόγια πρέπει να περάσουμε στις πράξεις", συμπλήρωσε αφιερώνοντας μερικές θετικές σκέψεις στους νέους παίχτες της ομάδας και ιδίως στον Pirlo. "Πρέπει να ξαναγίνουμε η Juve, να γίνουμε ανταγωνιστικοί, να ξανακάνουμε περήφανο τον ασπρόμαυρο λαό".

Πηγή: Juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: