Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Del Piero: "ξαναξεκινάμε"! Παρουσιάζονται σήμερα οι νέες εμφανίσεις της Juventus

H ομάδα στο Vinovo για εξετάσεις, από αύριο στη Val Susa. Το απόγευμα παρουσιάζονται οι νέες εμφανίσεις
"Ξαναξεκινάμε... Ciao a tutti": το μήνυμα, στη σελίδα του στο facebook, του capitan Del Piero, του πρώτου που έφτασε σήμερα στο Vinovo, έδωσε το έναυσμα για τη νέα σεζόν που ξεκινά με τη συγκέντρωση των παιχτών στο Juventus Center για τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις. Και από αύριο, όλοι μαζί στη Bardonecchia όπου τα ξενοδοχεία έχουν ήδη πληρότητα 90%.
(Update, 18.30) Οι νέες εμφανίσεις παρουσιάζονται προακαταβολικά από το Juventus Store που ήδη τις διαθέτει.
Buffon: απόλυτη
διαθεσιμότητα στον Conte
2006: το γήπεδο είχε μιλήσει καθαρά


"Με τον Antonio ακουστήκαμε αρκετές φορές από τις αρχές Ιουνίου. Ο mister θέλησε να με ακούσει και να κάνει μερικές συζητήσεις και πιστεύω πως η διαθεσιμότητα η δική μου και όλης της υπόλοιπης ομάδας, για να δώσουμε το μάξιμουμ, είναι απόλυτη", δήλωσε ο Buffon που φρόντισε να πει το αυτονόητο, ότι είναι υποχρέωση όλων να πάρουν το αίμα τους πίσω.
Ο Νο 1 αναφέρθηκε και στις εξελίξεις για το scudetto 2006: "στις 18 Ιουλίου θα βγουν τα συμπεράσματα. Το θέμα δεν είναι αν το νιώθεις περισσότερ ή λιγότερο, τελικά πιστεύω ότι το γήπεδο είχε μιλήσει καθαρά, μετά υπεισήλθαν άλλες καταστάσεις που λάσπωσαν ό,τι άξιζαν οι ποδοσφαιριστές. Θέλησαν να περάσουν ένα μήνυμα, ότι κερδίζαμε γιατί είχαμε μια συγκεκριμένη διοίκηση και όχι επειδή είμασταν καλοί εμείς. Πιστεύω ότι αυτό είναι λάθος, δεδομένων των μεγάλων άσων που είχαμε στην ομάδα".

28 στη Bardonecchia,
o Sissoko Μένει στο Vinovo

(Update 2) Οι bianconeri που θα ακολουθήσουν τον Conte και το staff του στη Bardonecchia είναι 28 (ο Sissoko ανακοινώθηκε ότι θα μείνει στο Vinovo για διαφοροποιημένη δουλειά). Οι 28, με αλφαβητική σειρά (όπως τους ανακοίνωσε οι σύλλογος) είναι: Amauri, Barzag;i, Bonucci, Buffon, Chiellini, De Ceglie, De Silvestro, Del Piero, Grygera, Iaquinta, Kirev, Krasic, Lichsteiner, Manninger, Marchisio, Marrone, Martinez, Matri, F.Melo, Motta, Pazienza, Pepe, Pirlo, Quagliarella, Sorensen, Storari, Toni, Ziegler


Η αρχή της νέας σεζόν

Πηγές: La Stampa, Juventus.com, Tuttosport

6 σχόλια:

Un Gobbo ad Atene είπε...

Η φανεάλ του Gigi μ' αρέσει, η άλλη δεν με τρελαίνει αλλά τη θεωρώ καλύτερη από πέρυσι και υποψιάζομια πως με τον καιρό, και ειδικά αν συνοδευτεί από καλά αποτελέσματα, μπορεί και να μας αρέσει. Εντάξει δεν είναι σαν κάτι παλιές αλλά αυτό το έχουμε πλέον ως δεδομένο...

Ανώνυμος είπε...

Κορυφη του τζιτζι μετρια η αλλη!
καλη αρχη να χουμε!
δημητρης θες

Παναγιώτης είπε...

Του Gigi είναι εξαιρετική. Προσωπικά μου άρεσε και η ροζ που συνοδεύτηκε και από την δήλωση του Ανιέλι ότι "βρισκόμαστε πολύ κοντά στο 3ο αστέρι", αναφερόμενος στο σχέδιο αυτής. Η πρώτη εμφάνιση μας και αυτή του τερματοφύλακα βρίσκονται ήδη προς πώληση στο επίσημο σάιτ με μία τιμή προς... αποφυγή (90 ευρώ!!!!)

bianconera είπε...

Συμφωνώ μαζί σου Gobbo για τις φανέλες. Όσο για τα άλλα, η σιωπή είναι χρυσός.

Vero Juventino είπε...

H kaluterh fanela me diafora htan authn ths Kappa.Kai fusika oi faneles pou eixame mexri to 2006.

magica juve είπε...

εμενα μ αρεσει πολυ και η ροζ...καμια σχεση με την περσινη γαλαταδικι ασπρη μαλακια