Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Juve: ο Vidal περνά ιατρικές εξετάσεις

Υπογραφή συμβολαίου μάλλον αύριο το απόγευμα. Τη Δευτέρα ξαναξεκινά η διαπραγμάτευση για τον Rossi
Η Juventus ανακοίνωσε επίσημα πριν από λίγο ότι "ο Arturo Vidal βρίσκεται στο Τορίνο φτάνοντας στη Χιλή αργά χθες το απόγευμα. Σήμερα είναι η μέρα των ιατρικών εξετάσεων. Ο μέσος υποβάλλεται στις πρώτες εξετάσεις στην Clinica Fornaca di Sessant, λίγα βήματα από την ασπρόμαυρη έδρα του corso Galileo Ferraris". Benvenuto!
Τελικά υπέγραψε σήμερα, εδώ.

Θα φορέσει το Νο 23


(Update) Σύμφωνα με το TuttoJuve.com, o χιλιανός μέσος -που αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιό του αύριο το απόγευμα- θα φορέσει τη φανέλα Νο 23. Μετά την υπογραφή θα πάει διακοπές και θα συμπεριληφθεί στην ομάδα αμέσως μετά την επιστροφή της από την Αμερική. (Update 3) O Vidal έχει στην καριέρα του ένα μέσο όρο μιας κίτρινης κάρτας ανά 4 ματς που πέρυσι βελτιώθηκε: 1 κάθε 5 ματς. Πάντα πέρυσι, πήρε μια κόκκινη στα 33 ματς.
H Villareal θα ήθελε το Rossi για τα προκριματικά
του CL. Η Juventus θα μπορούσε να ζητήσει έκπτωση

Στο μεταξύ, το Sky Sport μεταδίδει ότι η διαπραγμάτευση για τον Giuseppe Rossi, μετά τις χθεσινοβραδινες και σήμερινές συναντήσεις του Pastorello, θα ξαναξεκινήσει τη Δευτέρα ενώ ως τότε ο ατζέντης του παίχτη, Federico Pastorello θα συνεννοηθεί με τον Marotta και θα συνεχίσει τις τηλεφωνικές επαφές. Το πρόβλημα δεν φαίνεται να είναι οικονομικής φύσης αλλά να αφορά το ότι η Villareal "δείχνει τρομοκρατημένη" μπροστά στο ενδεχόμενο να παίξει τα προκριματικά του Champions League χωρίς τον επιθετικό της, αν μάλιστα χάσει και τον Cazorla τον οποίο διαπραγματεύεται η Arsenal και ενώ ήηδ ο Capdevilla πήγε στη Benfica.
Βέβαια, καθοριστική θα είναι η βούληση του ίδιου του παίχτη, που το Sky τονίζει ότι θέλει να έρθει στη Juventus αλλά οι ισπανοί πιέζουν να τον έχουν για τα προκριματικά ώστε να διασφαλίσουν την πρόκρισή τους στη φάση των Ομίλων. Σε αυτή την περίπτωση, μεταδίδει το κανάλι, "η Juventus θα μπορούσε να ζητήσει μια έκπτωση". Σε κάθε περίπτωση, χρειάζεται σοβαρή σκέψη...

Martinez, Bonucci για Vargas;

(Update 2) To violanews.com υποστηρίζει ότι για τον Vargas (η τιμή του ακούγεται ότι κυναίνεται στα 13 εκ.) ο αθλητικός διευθυντής της Fiorentina Pantaleo Corvino θα μπορούσε να ικανοποιηθεί εμ τον Martinez (τον είχε ο Mihajlovic στην Catania) και τον Bonucci. Ειδικά στην περίπτωση που φύγει ο τελευταίος, ο Μarotta θα πρέπει να βρει ενισχύσεις για το κέντρο της άμυνας, τομέα όπου ήδη ακούγονται τα ονόματα των Silvestre, Kjaer αλλά και του παλιού γνώριμου από την Primavera (εποχής Gasperini), Daniele Gastaldello για τον οποίο ο Marotta έχει συζητήσει ήδη με τη Sampdoria -o 28χρονος παίχτης έχει κληθεί ήδη στην Εθνική από τον Prandelli.

Πηγή: Juventus.com, Tutto Juve.com, Ju29ro.com

6 σχόλια:

mike_bianconero είπε...

Θα παει κατ ευθειαν να ενσωματωθει στις ΗΠΑ η παιχταρα ή θα τον αφησουν μερικες μερες διακοπες?

Un Gobbo ad Atene είπε...

Διακοπές (μετά το Copa America) και ένταξη στην ομάδα με την επιστροφή από την Αμερική, αρχές Αυγούστου.

mike_bianconero είπε...

Ωραια να ξεκουραστει και λιγο το παλικαρακι!Οσο για Ροσι αφηστε τον αν παιξει προκτιματικα να κατεβει η τιμη του γιατι εσοδα απο μεταγραφες δεν βλεπω!

Xristos είπε...

oxi ton bonucci re paidia

yotaras είπε...

Ρε τι τραγικοι ειναι εκει στην διοικηση...Διωξαν Μελο και τωρα θελουν να διωξουν και Μπονουτσι...Ποιος θα ειναι ο βασικος μας κορμος ρε παιδια?!ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΕΟΣ!
Ο Μπονουτσι διπλα στον Κιελινι θα γινει ΤΟΠ στοπερ μεσα σε 2-3 χρονια!

Ανώνυμος είπε...

θελω τον Βαργας! ειναι καλος

John.The.Terrible