Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Αιχμηρή απάντηση Marotta: το nerazzurro παρελθόν του Rummenigge τον βαραίνει

Ο Rummenigge κατηγόρησε τη Juventus και τον Vidal για ...έλλειψη ηθικής και μάλιστα επικαλέστηκε τη ...δικαστική ιστορία των bianconeri!
Πληρωμένη απάντηση και μάλιστα με αναφορά στο "κυανόμαυρο παρελθόν" του, έδωσε ο Marotta στις ανοίκειες διαμαρτυρίες και προβολές που απηύθυνε ο Karl-Heinz Rummenigge στη Juventus και στον Vidal για τη μεταγραφή που έφερε το χιλιανό στο Τορίνο.
Η ανακοίνωση του Marotta:
Θα ήταν καλύτερο να είχε σιωπήσει

"Στην υπόθεση Vidal η Juventus κινήθηκε σύμφωνα με τα νόμιμα κανάλια της αγοράς που προβλέπουν τη συμφωνία τόσο με το σύλλογο, εν προκειμένω τη Bayer Leverkusen, όσο και με τον ποδοσφαιριστή. Απ' όυι μπορεί κανείς να καταλάβει, ο Rummenigge είχε εμπιστευθεί κανάλια λιγότερο ορθόδοξα, συλλυπούμαι και αυτόν και τη Bayern. Έχασαν μια ωραία ευκαιρία τόσο μεταγραφική όσο επικοινωνιακή: η σιωπή θα ήταν πραγματική προτιμητέα. Προφανώς, το nerazzurro παρελθόν ενός μεγάλου πρωταθλητή και παράγοντα όπως ο Rummenigge βαραίνει και, όπως βλέπω, στην καρδιά δεν κάνεις κουμάντο", ανακοίνωσε ο Marotta μέσω του επίσημου site της Juventus.
Ο Rummenigge μίλησε σαν οπαδός της Inter:
"άνθρωπος χωρίς ηθική o Vidal, πήγε σε ένα σύλλογο
σαν αυτόν, αρκεί να δει κανείς τη δικαστική ιστορία της Juve"

Τι είχε πει ο κορυφαίος παράγοντας των Βαυαρών; "Δεν θέλουμε να έχουμε παίχτες σαν αυτόν (σ.σ. τον Vidal) στη Bayern Munchen". Γιατί; "Είχε υποσχεθεί επανειλλημμένως στον πρόεδρο ότι θα υπέγραφε με μας, τώρα βλέπουμε τι αξία έχουν οι υποσχέσεις του. Αν ο παίχτης είχε τηρήσει το λόγο του και είχε δέιξει χαρακτήρα, αν ήταν ένας άνθρωπος με ηθική, τότε θα είχε έρθει σε μας. Τώρα ο Vidal παίζει σε ένα σύλλογο που είναι σαν αυτόν, αρκεί να δει κανείς τη δικαστική ιστορία της Juventus ή, το πολύ, τα τελευταία της αθλητικά αποτελέσματα".
Καλό σημάδι! Αρχίζουμε να γινόμαστε και πάλι αντιπαθητικοί και μισητοί και εκτός συνόρων! Και, με την ευκαιρία, μήπως ο Marotta πρέπει να του στείλει την παραπομπή της Inter και μερικά τηλεφωνήματα του Facchetti και του Moratti (δεν θα έχει ξεχάσει τα ιταλικά, άλλωστε) ώστε να ακούσει ξανά τους φίλους του;
Όχι Marotta στο δανεισμό Storari στην Psg
Όχι των φιλάθλων σε τυχόν ανταλλαγή Marchisio-Vucinic

(Update) Διπλό "όχι" σήμερα: ο Marotta ανρήθηκε το δανεισμό του Storari στην Paris Saint-Germain που δεν ήθελε να δώσει τα 4-5 εκ. που ζητήθηκαν -οι γάλλοι, απ' όταν ανέλαβε ο Leonardo τεχνικός διευθυντής ψωνίζουν από την Ιταλία. Το δεύτερο "όχι" προήλθε από τους tifosi που γέμισαν μηνύματα αγάπης τη σελίδα του Marchisio όταν έγινε γνωστό ότι ο αθλητικός διευθυντής της Roma, Sabatini, δήλωσε πως "μια ανταλλαγή Vucinic-Marchisio είναι εφικτή" και ότι αν η μεταγραφή γίνει με αντάλλαγμα και όχι (μόνο) χρήματα, ο Marchisio είναι ο μόνος που ενδιαφέρει τους giallorossi -οι ειδήσεις από το Τορίνο, πάντως, ήταν πως η Juve σκέφτεται να κλείσει τη μεταγραφή του μαυροβούνιου (αν την κλείσει) με χρήματα και όχι παραχωρώντας τον "capitano del futuro", όπως χαρακτηρίζουν τον Marchisio οι tifosi φτάνοντας να προτείνουν "ανταλλαγή Marotta-Sabatini" αρκεί "ο Marchisio να μείνει για πάντα bianconero".

To Palermo ενιδαφέρεατι για Storari
που προς στιγμή μένει και θα ήθελε αύξηση
Δεν παραχωρείται ο Marchisio ούτε, βέβαια, ο Quagliarella

(Update 26/7) Για τον Storari, σύμφωνα με τον ατζέντη του, υπάρχει πρόταση και από το Palermo αλλά ο ίδιος δηλώνει ότι προς στιγμή μένει στη Juve -τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι κομβικό αποδεικνύεται το αίτημα αύξησης του μισθού του (σήμερα στα 1,1 εκ.) για να αποζημιωθεί για τη θέση του δωδέκατου παίχτη. Ένα αίτημα που προβληματίζει τη διοίκηση η οποία θα ήθελε να συγκρατήσει το μισθολόγιο. Παράλληλα, συζητιέται η παραχώρηση του Manninger (αν μείνει τελικά ο Storari) για τον οποίο ενδιαφέρθηκε η Sampdoria αλλά το μισό εκ. που προσφέρει θεωρείται λίγο.
Όσον αφορά το θέμα Vucinic, η Stampa γράφει ότι οι bianconeri θα ήταν διατεθειμένοι να προσφέρουν 15 εκ. αλλά όχι τον Marchisio που ο Marotta ενέταξε στους μη παραχωρήσιμους. Κατηγορία στην οποία ανήκει και ο Quagliarella που κάποια σενάρια τον ήθελαν στο στόχαστρο των viola για να δώσουν τον Vargas: "θέατρο του παραλόγου" χαρακτηρίζει το σενάριο η εφημερίδα των Agnelli. (Update 26/7, 2) Aπό το Sky μεταδόθηκε ότι ο ατζέντης του Vucinic υποστηρίζει ότι συναντήθηκε με τη Manchester United...

Ο Lugano στο στόχαστρο;

Έναν κεντρικό αμυντικό φέρεται να θέλει ο Conte και ήδη γράφτηκε ότι στο στόχαστρο, εκτός από Silvestre (Catania) και Rolando (Porto) βρίσκεται ο κεντρικός αμυντικός της Πρωταθλήτριας Αμερικής Ουρουγουάης, Lugano; 3 εκ. η ρήτρα που έχει βάλει η Fenerbahce, 3 εκ. και ο μισθός...

Πηγές: Juventus.com, Tuttosport, La Stampa

5 σχόλια:

Pericles είπε...

Εγώ τον Vidal δεν το ξέρω διότι δεν παρακολουθώ Γερμανικό ποδόσφαιρο, το πρωτάθλημα της Γερμανίας βέβαια είναι κάτι σαν Handball με τις αστείες άμυνες που έχει… Μακάρι να μας βγει το παιδί άλλωστε οικονομικά είναι εξαιρετική κίνηση.

Μαγκιορικια απάντηση από τον Marotta!!! Δεχτήκαμε πρόκληση αλλά δεν το άφησε να πέσει κάτω και απάντησε όπως έπρεπε…
Τώρα ρε Rummenigge τι θέλεις και μας ζαλίζεις αφού τον έχασες το παίκτη καλά σου είπε ο Marotta… Τουμπεκιασου...

bianconera είπε...

Πώς είπατε? Ορίστε? Άντε και τους είχα για σοβαρό σύλλογο...

Xristos είπε...

AFTO ELEIPE NA EDINAN TON MARCHISIO GIA TON VUCINIC

Ανώνυμος είπε...

ειναι αυτος ο Ρουμενιγκε που φτιαχνει μαγιονεζες και κετσαπ HEINZ??
οχχχοοοοο!!1

John.The.Terrible

yotaras είπε...

Ποιος Λουγκανο ρε?Ο ποιο γκαφατζης αμυντικος που υπαρχει...πως τον εχουν αρχηγο εκει στην Ουρουγουαη...