Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Πάλι out (για 20 μέρες) ο Iaquinta

Στο μεταγραφικό στόχαστρο ο Giuseppe Rossi: 25 εκ. και ένας παίχτης η προσφορά στη Villareal
Άτυχος ο Marotta: πάνω που προσπαθεί να βρει προορισμό για κάποιους παίχτες -o Tuttosport γράφει ότι προτείνει Stoarri, Motta ή Amauri συν 25 εκ. για τον Giuseppe Rossi και ότι μες στη βδομάδα ενδέχεται να υπάρξει συνάντηση- ο Iaquinta, ένας από τους υποψήφιους για αναχώρηση στάθηκε και αυτός άτυχος αφού, την ώρα που ήθελε να πείσει τον Conte ότι αξίζει να τον εμπιστευτεί, τραυματίστηκε στην προπόνηση: η μαγνητική τομογραφία έδειξε ότι τα χειρότερα (τραύμα στο γόνατο) έχουν αποφευχθεί αλλά το πρόβλημα στην περιοχή του μηνίσκου οδηγεί σε τουλάχιστον 20ήμερη αποχή -αντίο προετοιμασία- μέχρι οι νεότερες εξετάσεις να δώσουν νεότερες απαντήσεις...
Επιστροφή στο Vinovo

(Update 14/7) Oι νεότερες εξετάσεις επιβεβαίωσαν την αρχική διάγνωση: οστικό μετατραυματικό οίδημα για το οποίο υπάρχει πρόγνωση 3-4 βδομάδων. Ο παίχτης, για τον οποίο ακούγεται ότι ενδιαφέρεται η Rubin Kazan, δεν θα επιστρέψει στη Bardonecchia αλλά θα συνεχίσει τη θεραπεία στο Vivovo.

Όνειρο Sanchez και μια είδηση
που έχιε τη σημασία της:
επιβλήθηκε ρπόστιμο 560 εκ. στον Berlusconi...


Kαι ενώ η μεταγραφολογία τρέχει, μια δικαστική είδηση αναμένεται να έχει τις επιπτώσεις της και στο ποδοσφαιρικό-μεταγραφικό πεδίο: ο Berlusconi επιχειρηματίας τιμωρήθηκε με την -άμεση- καταβολή προτίμου 560 εκ. στην διαμάχη με τον Carlo Di Benedetti -η αρχική ποινή πρόβλεπε πρόστιμο 750 εκ...
Στο μεταξύ, ο χιλιανός της Udinese είναι κοντά στη Barcelona αλλά δεν έχει κλείσει. Έτσι στη Juve διατηρούν ακόμα ένα κρυφό όνειρο: ο Pozzo να μη βιαστεί να ξεπουλήσει περιμένοντας να δει την έκβαση των προκριματικών της ομάδας του στο Champions League οπότε, αν η Udinese, που είναι πολύ πιθανό να κληρωθεί με κάποια μεγάλη, αποκλειστεί, ο Sanchez θα είναι προς πώληση κυρίως για ομάδες που δεν έχουν ευρωπαίκές υποχρεώσεις... .
Pirlo: είμαι εδώ για να κερδίσω



Θερμή υποδοχή επιφυλλάσσουν ήδη οι φίλαθλοι στον Andrea Pirlo που ήδη έδωσε στοιχεία της σπουδαία ποδοσφαιρικής του κλάσης στην προπόνηση. Ο ίδιος, μετρημένος, αφού έπλεξε το εγκώμιο του Conte ως παίχτη -τον ρώτησαν πώς τον θυμάται- σημείωσε ότι ήδη βάζει τη σφραγίδα του στην ομάδα και τόνισε: "η Juventus ήταν πάντα ο αντίπαλος που έπρεπε να κερδίσεις αλλά τώρα είναι εδώ για να κερδίσω με αυτή την ένδοξη φανέλα".

Lichsteiner: εδώ για να κερδίσω



"Νίκη" είναι η λλέξη κλειδί και για τον Lichsteiner που τόνισε ότι προτίμησε τη Juve από το να αγωνιστεί κατευθείαν στο Champions League "γιατί η Juventus είναι η Juventus, με την σπουδία ιστορία, ένας σύλλογος που από μικρός έβλεπε ως όνειρο". Τι του αρέσει περισσότερο στον Conte; Ότι "παίζει ένα επιθετικό ποδόσφαιρο, και αυτό μ' αρέσει πολύ".

Alessio: η σφραγίδα του Conte στην ομάδα



"O Conte θέλει να βάλει αμέσως τη σφραγίδα του σε αυτή την ομάδα", δήλωσε ο βοηθός προπονητής Angelo Alessio παρουσιάζοντας τη δουλειά που γίνεται στο γήπεδο: σήμερα έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους αμυντικούς και από εκεί και πέρα ασκήσεις, αποθέωση του προπονητή από τους χιλιάδες tifosi και οικογενειακό διπλό με ευρωγκόλ του Marchisio (βολέ στο Γάμμα του Storari από πάσα του Matri) που ήρθε να προστεθεί στις εξαιρετικές εμφανίσεις του Buffon και του Quagliarella τις προηγούμενες μέρες.

Bonucci, Barzagli ετοιμάζονται για μια σπουδαία χρονιά



Αισιόδοξοι εμφανίστηκαν και οι Bonucci, Barzagli που επισήμαναν με τη σειρά τους τη νοοτροπία νικητή που ήδη φέρνει στην ομάδα ο Mister. Ενθουσιασμένος με τον Conte εμφανίζεται, μέσω Twitter, και ο F.Melo που βλέπει την ομάδα έτοιμη για μια σπουδαία χρονιά.

Πηγές: Juventus.com, Tuttosport, ilfattoquotidiano.it, Rai, sussurisportivi.blogspot.com

4 σχόλια:

mike_bianconero είπε...

Μαρεσει που οσοι παικτες ρωτηθηκαν για τον Κοντε εχουν τοσο θετικα σχολια και κυριως ο Πιρλο!Να σε ρωτησω κατι Gobbo πως σου φαινεται εσενα το 4-2-4 που θελει να χρησημοποιησει ο κοουτς?Εγω προσωπικα πιστευω πως με μπακ τους Ζιγκλερ-Λιχτ. και τον εναν στα χαφ να ειναι ο Πιρλο οχι χαλια αμυνα 2-3 τεμαχια σε καθε ματς κοβω να τρωμε!

bianconera είπε...

Gobbo, αν δεν σου είναι κόπος, πες μας για ποια υπόθεση καταδικάστηκε ο Silvio...

Un Gobbo ad Atene είπε...

Bianconera, νομίζω ότι διαβάζεις ιταλικά: http://www.ilfattoquotidiano.it/2011/07/09/lodo-mondadori-con-sconto-berlusconi-paghera-560-milioni/144197/

Πέραν του ότι ακόμα δεν είναι σαφές και δεδομένο τι σύστημα θα ακολουθήσει ο Conte (και του ότι δεν υπάρχουν σταθερά, δογματικά, συστήματα), ποτέ δεν μπαίνω στο ρόλο του προπονητή, mike_bianconero. Δεν πιστεύω, γενικότερα, στο φίλαθλο-προπονητή.

bianconera είπε...

Grazie Gobbo!