Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Συνάντηση για τον Vidal: "πολύ κοντά η συμφωνία" λέει ο Voeller της Bayer

Ως την Παρασκευή οι ανακοινώσεις για χιλιανό και Rossi
Εδώ και δυο ώρες βρίσκεται σε εξέλιξη στο Μιλάνο συνάντηση ανάμεσα στο διευθύνοντα σύμβουλο της Juventus, Giuseppe Marotta, τον αθλητικό διευθυντή της Bayer Laverkuzan Rudi Voeller και τον ατζέντη του Arturo Vidal, Felichevic. "Η συμφωνία ανάμεσα στη Bayer και τη Juventus δεν έκλεισε αλλά είναι πολύ κοντά" ανακοίνωσε στο Sky Sport o Voeller βγαίνοντας από τη συνάντηση. "Τώρα, πρόσθεσε, η Juve διαπραγματεύεται με τον ατζέντη του παίχτη". (update) Το κόστος της μεταγραφής, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, κινείται γύρω στα 12 εκ. ενώ δεν είναι ακόμα σαφές αν στη διαπραγματευση μπήκε και ο Sissoko, ο ατζέντης του οποίου, πάντως, τις προάλλες υποστήριζε πως ο παίχτης -που δεν ακολούθησε την ομάδα στην Αμερική- αρέσει στον Conte και ίσως μεινει στο Τορίνο. (update 2) Tα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι με τον χιλιανό επήλθε συμφωνία και θα υπογραφεί πενταετές συμβόλαιο για 2,5-3 εκ. -η απόκτηση του θα ανακοινωθεί αύριο ή το πολύ την Παρασκευή, ημέρα κατά την οποία πιιθανολογείται να ανακοινωθεί και η μεταγραφή του Guiseppe Rossi.

Ένα σενάριο για συσχετισμό των δυο μεταγραφών
τη στιγμή που άλλοι γράφουν ότι η Juve έκανε ήδη το colpo

(Update 3) H Juve, σύμφωνα με τον Tuttosport, φέρεται να τα έχει βρει πια με τον ατζέντη του παίχτη που έφυγε για να ολοκληρώσει στην Ισπανία τη μεταγραφή του Sanchez στη Barcelona. Αυτό που διαπραγματεύονται οι παράγοντες της Juventus είναι τον τρόπο πληρωμής: μετρητά (12 εκ.) ή να δοθεί και κάποιος παίχτης ως αντάλλαγμα -εδώ γράφονται ο Sissoko, o F.Melo και ο Iaquinta. Αρκετά όμοια η κατάσταση και στην μεταγραφή του Giuseppe Rossi, που έχει ήδη τις ευλογίες του Lippi ("πολύ μεγάλο κόλπο"): ο Pastorello, ο ατζέντης του παίχτη θα μεταφέρει στη Villareal την τελική πρόταση της Juve όπου εκτός από μετρητά περιλαμβάνεται και η πιθανότητα ενός ανταλλάγματος -και εδώ τα ονόματα είναι αυτά που ακούγονται και στην περίπτωση Vidal. Με αυτή την έννοια, σημειώνει ο Tuttosport, οι δυο υποθέσεις συνδέονται "και πολύ πιθανά θα κλείσουν και οι δυο κατά θετικό τρόπο για τα χρώματα της Juve".
Και εδώ να αναφερθεί ένα παρασκήνιο από τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, που αποκάλυψε ο ατζέντης Fifa Stefano Caira, στην εκπομπή "Speciale Calciomercato" του SportItalia: τον Ιανουάριο, "είχαμε κλείσει συμφωνία με τη Juve για το Luis Fabiano αλλά πήγε ο Pastorello και μίλησε στη Sevilla, δεν ξέρω για ποιο λόγο, αναφέροντας πως υπήρχε υψηλότερη προσφορά για τον παίχτη και όλα τινάχτηκαν στον άερα. Το ποσό για να πάει στη Juve; Το ίδιο που τελικά χρειάστηκε στο San Paolo (7,6 εκ. €), ξαφνικά μετά τη συζήτηση εκτινάχθηκε στα 15 εκ. €. Αυτή για τον Rossi είναι μια διαπραγμάτευση που γεννήθηκε τότε πιθανότατα κάνονατς εκείνη τη δουλειά"...
H Gazzetta dello Sport, πάλι, επιμένει ότι η Juve έκανε το colpo και έκλεισε ήδη τον Vidal για 10,2 εκ. στη Bayer και 2,5 στον παίχτηΤο site της μιλανέζε αναφέρει ότι η μεταγραφή θα ανακοινωθεί επίσημα τις επόμενες μέρες ενώ ο Marotta ετοιμάζεται να κλείσει τον Giuseppe Rossi αύριο 'η την Παρασκευή.

Πηγή: Tuttosport, Gazzetta dello Sport, TuttoJuve.com

6 σχόλια:

yotaras είπε...

Aντε κλειστε τους να συμπληρωσουμε τις τρυπες και μετα μας μενει ενα αριστερο χαφ και ειμαστε πληρης!

Un Gobbo ad Atene είπε...

Και ένα κεντρικό αμυντικό που γράφεται ότι αναζητούμε

Ανώνυμος είπε...

gia kentriko amyntiko 8a h8ela poly ton Kjaer dedomenou oti den boroume na paroume tipota kalytero...o Bonucci kalos men, arketa soft sta sthmena de...

DD

Un Gobbo ad Atene είπε...

Είναι ένας από τους υποψήφιους

Juve-ntinos.!!! είπε...

Άντε να σηκώσουμε κεφάλι επιτέλους.

magica juve είπε...

κατα την γνωμη μου η αποδοση της ομαδας θα εξαρτηθει απο την αποδοση του βινταλ...αν πιασει(στα αμυντικα του καθηκοντα),η ομαδα θα παει καλα...αν οχι(αφου θα δωσουν και τον μελο)τοτε μην περιμενετε να αλλαξει κατι..