Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Ο Elia πέρασε ιατρικές εξετάσεις στη Juve. Ο Martinez δανεικός στην Catania. Συναινετική λύση συμβολαίου με Grygera. Συμφωνία για Bruno Alves (;)

Elia: "Είμαι ευτυχισμένος", λέει και δέχεται τις ευχές του Edgar Davids. Hamburg, Juve ανακοίνωσαν επίσημα τις ιατρικές εξετάσεις με τους γερμανούς να επισημαίνουν ότι "οι συζητήσεις ανάμεσα στα μέρη είναι στην τελική φάση". Eνώ συζητιούνται για το κέντρο της άμυνας Bocchetti, Gastaldello, Astori, ξαφνική συνάντηση με Zenit στο Μιλάνο και συμφωνία για Bruno Alves, τώρα πρέπει να πειστεί ο Bonucci. "Μένει 100%" ο Iaquinta λέει ο ατζέντης του. Σύσκεψη με την κυβέρνηση στις 5/9 για το μέλλον και τη θεσμική αναμόρφωση του ποδοσφαίρου.
Ο Eljero Elia, σύμφωνα με όλα τα δημοσιεύματα, είναι παίχτης της Juventus από χθες το βράδυ μετά από ανταλλαγή φαξ που έγινε τόσο αργά ώστε να αφεθεί για σήμερα η επίσημη ανακοίνωση. Μια πρώτη επιβεβαίβωση έδωσε ο 24χρονος παίχτης μέσω Twitter: "πιστεύω ότι με παραχώρησαν", έγραψε (update 7) ενώ σήμερα το απόγευμα συμπλήρωσε: "πετάω προς Ιταλία" (Βέβαια, μόλις υπογράψει το συμβόλαιο, πρέπει να του τις κόψουν αυτές τις συνήθειες να ανακοινώνει τα πάντα στο web. χωρίς συνεννόηση). (update 8) H De Telegraph αναφέρει πως ο Elia πήρε άδεια από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Ολλανδίας, Bert van Marwijk να έρθει στην Ιταλία να ολοκληρώσει τη μεταγραφή και στη συνέχεια να επιστρέψει για την προετοιμασία του ματς με το San Marino. (update 10) O Elia προσγειώθηκε αεροδρόμιο του Τορίνο νωρίς το απόγευμα και η πρώτη του δήλωση στο 'Sky" ήταν το αναμενόμενο "I'm happy" πριν τον βάλουν σε ένα αυτοκίνητο για την Clinica Fornaca (update 14) ενώ στον Τuttosport ήδη κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία του τρίτου ολλανδού (μετά τον Davids και τον Van der Sar που φτάνει στο σύλλογο, από την έδρα της Juventus, μπροστά στις ιστορικές φωτογραφίες του ένδοξου παρελθόντος.
(update 15) Aργότερα, μέσα στο απόγευμα, η Juventus ανακοίνωσε επίσημα ότι ο Elia υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, κάτι που είχε ήδη ανακοινώσει και το Αμβούργο επισημαίνοντας ότι "οι συζητήσεις ανάμεσα στα μέρη είναι στην τελική φάση". Πλέον αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του ολλανδού διεθνούς που μεταδίδεται ότι θα υπογράψει 4ετές συμβόλαιο με μισθό 1,3 εκ.

Oι ευχές του Edgar Davids

(update 17) "Happy to see that a big dutch talent is going to reinforce Juve": με αυτά τα λόγια στην επίσημη σελίδα του στο Twitter, ευχήθηκε στον Elia o Edgar Davids.
Οι πρωινές πληροφορίες από την ιταλική πλευρά αναφέρουν πως η συμφωνία έκλεισε με 10 εκ. ενώ οι γερμανοί υποστηρίζουν πως στο Αμβούργο θα πάνε 11 εκ. Καθώς το Αμβούργο αρνήθηκε το δανεισμό, ο ολλανδός χαφ αγοράστηκε και θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με μισθό 2 εκ. ετησίως.

O MARTINEZ ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΣΤΗ CESENA.
Χθες η Juventus ανακοίνωσε επίσημα ότι παραχώρησε δανεικό στη Cesena τον Jorge Martinez, που είχε αποκτηθεί μόλις πέρυσι...

GRYGERA: ΛΥΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ. (update 15). To βράδυ η Juventus ανακοίνωσε επίσημα ότι "έληξε μετά από τέσσερις σεζόν η εμπειρία του Zdenek Grygera με τη Juventus. Πραγματι, ο τσέχος ποδοσφαιριστής έλυσε συναινετικά το συμβόλαιό του με το σύλλογο".
Ο CALVO ΝΕΟΣ COMMERCIAL AND MARKETING DIRECTOR. (update 2). H Juventus ανακοίνωσε επίσημα ότι από την 1η Οκτωβρίου νέος Commercial and Marketing Director αναλαμβάνει ο 34χρονος Francesco Calvo που έρχεται από τη Philip Morris International όπου κάλυψε διάφορους ρόλους στον τομέα του sponsorship: πρώτα στο Team Marlboro F1 και μετά υπεύθυνος για το sponsorship του Marlboro σε όλα τα μηχανοκίνητα αθλήματα ως Manager Marlboro Event Marketing, ρόλο που τον έφερε σε επαφή με Ferrari, Ducati.
JUVE ΓΙΑ BOCCHETTI. (update 11). O Corriere dello Sport αναφέρει πως αυτές τις τελευταίες ώρες των μεταγραφών η Juve έπεσε πάνω στον Salvatore Bocchetti τον οποίο ζητά δανεικό από τη Rubin Kazan. Για τον 24χρονο παίχτη ενδιαφέρθηκε η Napoli που τελικά γράφεται ότι επιλέγει τον αργεντίνο Fideleff. (update 15) Eκτός από τον Bocchetti, γράφονται και τα ονόματα των Gastaldello (Sampdoria, αλλά ο ατζέντης του διέψευσε ότι υπήρξαν επαφές) και Astori (Cagliari, που έχει αρνηθεί την παραχώρηση).
ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ BRUNO ALVES, ZENIT; (update 16). Με μια ξαφνική συνάντηση, όπως μετέδωσε αργά το βράδυ ο Tuttosport, ο Marotta και οι απεσταλμένοι της Zenit διαπραγματεύτηκαν στο Μιλάνο για το πέρασμα του Bruno Alves στη Juventus. "H συμφωνία με τον παίχττη και το σύλλογος της Αγίας Πετρούπολης βρέθηκαν, τώρα απομένει το ναι του Bonucci που δνε φαίνεται πεισμένος να αποδεχθεί την ρωσική προσφορά. Η Juve ελπίζει να ξεμπλοκάρει την κατάσταση πρις τις 19.00 αύριο" (ώρα που κλείνουν οι μεταγραφές), μετέδωσε ο Tuttosport επιμένοντας ότι η Juve διατηρεί ζεστές τις πίστες που οδηγούν σε Bocchetti, Gastaldello, Astori. Πάντως, ο Criscito κάλεσε σήμερα δημόσια τον Bonucci να τον ακολουθήσει στη Zenit λέγοντας ότι του μίλησε θετικά για την πόλη και την ομαδα. "Θα είναι καλοδεχούμενος" είπε ο πρώην παίχτης της Juve και της Genoa που έχει υπογράψει 5ετές συμβόλαιο με τη Zenit.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ MAROTTA-GALLIANI; (update 17). Στο Sportitalia μεταδόθηκε ότι πραγματοποιήθηκε δείπνο ανάμεσα σε Marotta, Galliani, Braida (γενικός διευθυντής της Milan) και Alessandro Moggi. Ως πιθανό μενού του δείπνου αναφέρεται o Bonera...
SORENSEN: ΟΛΑ ΠΙΘΑΝΑ. (update 5). Juventus και Palermo διαπραγματεύονται στο Μιλάνο για το πέρασμα του νεαρού δανού στην ομάδα της πρωτεύουσας της Σικελίας, ενδεχομένως και κατά τη διάρκεια της ημέρας. (update 15) O ατζέντης του Δανού αργά το βράδυ αρκέστηκε να πει πως "προτεραιότητά του, προφανώς, είναι να να παίξει όσο το δυνατόν περισσότερο και να ωριμάσει παραπέρα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Πέρυσι, για παράδειγμα, φαινόταν ότι δεν θα έπαιζε ποτέ και όμως...", είπε αφήνοντας έτσι ανοιχτό ένα παράθρο και για την παραμονή του 19χρονου που ο κανονικός του ρόλος είναι κεντρικός αμυντικός...
3o ΓΚΟΛ Ο IMMOBILE ΣΕ ΔΥΟ ΜΑΤΣ. (update 18). Σήμερα το βράδυ πραγματοποιήθηκε η 2η αγωνιστική της Serie B Μετά την οποία την 1η θέση μοιράζονται Sassuolo και Pescara με δυο νίκες. Η Pescara (του ...Zeman) νίκησε 3-2 την Empoli με δυο γκολ του Ciro Immobile ο οποίος είναι πρώτος σκόρερ της κατηγορίας αφού είχε σκοράρει με εξαιρετική κεφαλιά και στην πρεμιέρα, στο ιστορικό εκτός έδρας 2-1 επί της Verona (πρώτη νίκη των abruzzesi στο Betegodi). Για να προσέχουμε λίγο το νεαρό σκόρερ της Primavera (πρώτο σκόρερ στο Viareggio) που δόθηκε δανεικός από τη Juve στην Pescara στις 15 Ιουλίου, για να αποκτήσει εμπειρίες.
Ο RHODOLFO ΙΣΩΣ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ. Πολύ σημαντικός κρίθηκε από τη San Paolo ο Rhodolfo, κεντρικός αμυντικός στο στόχαστρο της Juventus τα τελευταια 24ωρα και πείστηκε να παραμείνει τουλάχιστον ως τον Ιανουάριο. "Αποκλείουμε οποιαδήποτε μεταγραφική κίνηση τουλάχιστον σε ατή τη μεταγραφική περίοδο" ανακοίνωσε επίσημα ο βραζιλιάνικος σύλλογος. "Ο παίχτης μας ενδιαφέρει και για τον Ιανουάριο", είπαν από τη Juve στη Gazzetta dello Sport.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ KRASIC. (update). Σχεδόν ταυτόσημα δημοσιεύματα αμφισβήτησης της κατάστασης του Krasic και του κατά πόσο ανταποκρίνεται στις εντολές του Conte, εμφανίστηκαν τις τελευταίες ώρες σε εφημερίδες και sites (μέχρι για πώλησή του στην Chelsea) προκαλώντας αναστάτωση και αντιδράσεις στις τάξεις των tifosi που του δείχνουν ακόμα εμπιστοσύνη. Η ευχή είναι, με την απόκτηση και αριστερού εξτρέμ να πάψει να μαζεύει όλους τους αμυντικούς πάνω του ώστε, ακολουθώντας τις εντολές του mister και με μια ένεση αισιοδοξίας, να μπορέσει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

FARFAN ΑΝ ΔΟΘΕΙ Ο PEPE. (update 4). Το ενδεχόμενο να δοθεί ο Pepe στη Zenit αξάνει τις πιθανότητες να αποκτηθεί ο Farfan από τη Shalke O4, ενδεχόμενο που επιβεβαίωσε ο ίδιος ο περουβιανός: "υπάρχει μια πραγματική και συγκεκριμένη προσφορά από τη Juventus που αξιολογείται από τον ατζέντη μου και το σύλλογό μου. Είμαι καλά στη Schalke, αλλά αν η πρόταση είναι ενδιαφέρουσα και καλή, δεν θα είχα πρόβλημα να τη δεχθώ", είπε.

MENEI O PASQUATO; (update 9). H Gazzetta dello Sport αναφέρει πως ο ανταγωνισμός Lecce-Atalanta τελικά μπορέι να μην αποδώσει και ο Pasquato να μείνει στη Juventus καθώς, όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο Conte θέλει να αρκετά χαφ στη διάθεσή του.

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ESTIGARRIBIA. (update 6). Γνωριμία με όσους παίχτες έχουν μείνει στο Vinovo και δεν ακολούθησαν τις εθνικές τους, έκανε σήμερα το πρωί ο Estigarribia συμμετέχοντας στην πρώτη του προπόνηση στο Vinovo.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ CHELSEA ΓΙΑ ΣTORARI. Η νέα πρόταση του Villas-Boas να αποκτηθεί ο Storari για να αντικαταστησει τον τραυματισμένο Cech (θα μείνει περίπου ένα μήνα εκτός), μπορεί να κίνησε το ενδιαφέρον του τερματοφύλακα και μέχρι κάποια στιγμή και του Marotta που τελικά όμως αρνήθηκε καθώς μάλιστα φαινόταν έτοιμη η παραχώρηση του Manninger στη Sampdoria. Προς στιγμή, τουλάχιστον.

AMAURI: MARSEILLE Ή PALERMO; Και ενώ ο Amauri είχε αυτοπροταθεί στην Psg, η Marseille του Deschamps έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτησή του έναντι 5 εκ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι του προτάθηκε διετές συμβόλαιο με μειωμένες, σε σχέση με τις σημεριθνές, αποδοχές αλλά το γεγονός ότι η γαλλική ομάδα αγωνίζεται στο Champions League αποτελεί σημαντικό κίνητρο. (update 8) Kαθώς η Marseille διαμήνυσε ότι για να αγοράσει πρέπει πρώτα να πουλήσει, η Palermo επανήλθε για τον Amauri που άνοιξε ένα παράθυρο συνεννόησης λέγοντας ότι κάτι άκουσε αλλά θα μιλήσει απόψε το βράδυ με τον ατζέντη του για να αξιολογήσουν την πρόταση: "το Palermo θα μπορούσε να είναι μια προτεραιότητα", είπε.
Ο IAQUINTA ΜΕΝΕΙ 100 %. Kάθε πρόταση που τον αφορά φέρεται να αρνείται τις τελευταίς ώρες ο Iaquinta: από εκείνη της Celtic (που εμφανιζόταν έτοιμη να δώσει περίπου 8 εκ.), μέχρι τις προτάσεις των Espanyol, Sunderland, Lille και St.Etienne. (update 19) "Απέρριψε και τις προτάσεις του Ολυμπιακού και της Bordeaux", συμπλήρωσε τον κατάλογο ο D'Amico, ατζέντης του παίχτη που, αργά το βράδυ έδωσε "100 % πιθανότητες να μείνει" στη Juve o πελάτης του: "η επιθυμία του Vincenzo είναι να επανέλθει από πλευράς φυσικής κατάστασης, μετά, όταν θα είναι καλά, βλέπουμε πώς θα πάει", εξήγησε.
ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ZIEGLER. Ο ελβετός ακραίος αμυντικός, που ήρθε τον Ιούνιο μένοντας ελεύθερος από τη Sampdoria, δεν φαίνεται διατεθειμένος να δεχτεί το τριετές συμβόλαιο που του προσφέρεi η Trabzonspor -από τη μεταγραφή ο Marotta υπολόγιζε να εισπράξει από 3 ως 5 εκ. για έναν παίχτη που δεν έχει πείσει τον Conte.

ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ! Ο μεγιστάνας που έδωσε 20 εκ. το χρόνο στον Eto'o, θέλει να ενισχύσει ξκαι άλλο την ομάδα του, Anzhi Makhachkala, προσφέροντας ...11 εκ. το χρόνο μισθό στον Vidic! Ο sir Alex Ferguson παίρνει τα μέτρα του.

INTER: ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ...ΠΑΙΧΤΗ ΓΙΑ ΧΡΕΟΣ 85.000 €; Μπορεί η Inter να ξοδεύει για να πάρει τον Forlan αλλά 85.000 € που χρωστούσε σε μια εταιρεία που την προμήθευσε με υδρομασάζ για το προπονητικό κέντρο, δεν βρήκε ακόμα και μετά τη δικαστική απόφαση. Έτσι η εταιρεία απειλεί με κατάσχεση ακόμα και παίχτη... Nerazzurri...

O SNEIJDER ΚΛΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΤΗ MANCHESTER U. Μιλώντας χθες βράδυ στην ολανδική τηλεόταση, ο Wesely Sneijder είπε: "μένω στην Inter, τουλάχιστον για τώρα. Δεν πιστεύω ότι θα φύγω σε αυτό το σημείο της μεταγραφικής αγοράς. Η Manchester United; Όλα είναι πιθανά αλλά δεν πιστεύω ότι θα συμβεί κάτι αυτή τη φορά", τόνισε ενώ η Inter προσπαθεί να πάρει τον Zarate (αλλά ο Lotito θέλει 20 εκ. μετρητά ή δανεισμό με 4 και ρήτρα για εξαγορά με 16 και για τον παίχτη ενδιαφέρονται Arsenal, Liverpool). Να σημειωθεί ότι ο βοηθός προπονητή της Manchester United, René Meulensteen, επιβεβαίωσε στην Telegraph το ενδιαφέρον για τον ολλανδό: "ο Sneijder είναι ακόμα στο στόχαστρο της Manchester United. Ένας παίχτης του επιπέδου του Wesley θα μπορούσε να είναι κατάλληλος για μας. Το έχω πει και το επαναλαμβάνω: όπου υπάρχει μια θέληση, υπάρχει πάντα ένας τρόπος, υπάρχει πάντα μια δυνατότητα".

O LORENZO TASSI ΣΤΗΝ INTER. (update 6). H Inter συμφώνησε, μετά από τηλεφώνημα του Moratti με τον πρόεδρο της Brescia στην απόκτηση του 16χρονου Lorenzo Tassi που κάποιοι παρουσιάζουν ως διάδοχο του Roberto Baggio. Η Juventus είχε προσπαθήσει να τον αποκτήσει τον Ιανουάριο (εδώ)...

Ο TRAORE ΣΤΗΝ QPR. (update 6). Ο Wenger χρειάζεται αμυντικούς, και τους ψάχνει ακόμα και στην Τουρκία (το βραζιλιάνο Andre Santos) αλλά τον Traorè, δανεικό στη Juve ως τον Ιούνιο, τον άφησε στην Queens Park Rangers...

FIDELEFF ΓΙΑ NAPOLI. (update 8). H Napoli, που στην επίθεσh πήρε τον Pandev, δεν κατάφερε να πάρει τον Juan και αφού έδωσε τον Ruiz στη Valencia (για 8 εκ.), προσπαθεί να αποκτήσει είτε τον αργεντίνο Fideleff ή τον Salvatore Bocchetti από τη Rubin Kazan, όπως επιβεβαίωσε ο ατζέντης του παίχτη, Andrea D' Amico. (update 10) Την αγορά ενός αμυντικού επιβεβαίωσε ο De Laurentis και τα sites γράφουν ότι αυτός θα είναι ο αργεντίνος.

Ο LUGANO ΣΤΗ PSG. (update 9). Ετοιμάζεται να παρουσιάσει τον Lugano η Psg και στα γαλλικά media αναφέρεται ότι στοίχισε 3 εκ. και θα παίρνει μισθό 4 εκ. το χρόνο με τριετες συμβόλαιο -στοιχείο που δείχνει γιατί έκανε πίσω ο Marotta.

O GAGΟ ΣΤΗ ROMA; (update 10). Ο Gago φέρεται να βρίσκεται κοντά στη Roma (update 20) αλλά η αυριανή Gazzetta dello Sport υποσυτηρίζει ότι ο παίχτης της Real βρίσκεται στο στόχαστρο του Palermo.
Ο TREZEGUET ΣΤΟ ABU DABI. (update 12). O David Trezeguet αφήνει την Ευρώπη και υπογράφει με το σύλλογο Bani Yas του Abu Dhabi. In bocca al lupo, Trezegol και μην ξεχνάμε, πρόεδρε, στο νέο γήπεδο πρέπει να βάλει το πόδι του και ο David για ένα φιλικό προς τιμήν!
ΑΝΗΣΥΧΟΣ Ο PRANDELLI. (update 3). Ανήσυχος εμφανίστηκε ο ομοσπονδιακός τεχνκός από το γεγονός ότι φτάνει στα δυο ραντεβού (με τα νησιά Far Oer την Παρασκευή και τη Σλοβενία την Τρίτη) που με νίκες δίνουν το εισιτήριο για τα τελικά του Euro 2012 χωρις οι παίχτες να έχουν ένα επίσημο ματς στα πόδια τους. Ο Prandelli χαρακτήρισε "αυτογκόλ" την απόφαση προκήρυξης της απεργίας επισημαίνοντας ότι κανένας δεν είναι ικανοποιημένος να πληρώσει ένα φόρο παραπάνω "αλλά με την οικονομική κατάσταση στη χώρα, τι θα γίνει αν δεν πληρώσουν αυτοί που έχουν; Θα ζητηθούν τα χρήματα από όποιον με το ζόρι καταφέρνει να βγάλει το μήνα;".

ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΘΕΣΜΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ (update 19). Κινητικότητα για την επίλυση του προβλήματος με την απεργία: ο Petrucci, πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής συναντήθηκε στο πρωθυπουργικό μέγαρο με τον αρμόδιο για τον αθλητισμό γραμματέα και έκλεισε συνάντηση όλων των μερών τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου υπό τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργό Gianni Letta για να συζητηθεί η θεσμική αναμόρφωση του ιταλικού ποδοσφαίρου ενώ ο πρόεδρος της Figc, Abete, που είχε συνεννοηθεί από χθες με τον Petrucci, με επιστολή τους στους 20 προέδρους των συλλόγων προετοιμάζει την ατζέντα της συνάντησης που κατά την Ολυμπιακή Επιτροπή έχει ως προϋπόθεση την υπογραφή σύμβαση εργασίας ανάμεσα σε Lega Serie A και Aic. Έτσι γίνεται κομβική η συνέλευση της Lega την Πέμπτη που αντιμετωπίζει εσωτερικά προβλήματα καθώς ο πρόεδρος του Cagliari, Cellino (που είχε ψηφίσει υπέρ της σύμβασης εργασίας) ζήτησε την παραίτηση του υπό αποχώρηση προέδρου της Lega Serie A, Beretta υποστηρίζοντας ότι είναι ασυμβίβαστο να κρατά τη θέση του από τη στιγμή που κατέχει θέση ευθύνης στην Unicredit. O Beretta έχει ήδη απαντήσει ότι είναι υπό αποχώρηση και θέλει πρώτα να υπογράψει τη συμφωνία.

Πηγές: Tuttosport, La Stampa, Juventus.com
, Gazzetta Dello Sport
, TuttoJuve.com, Corriere dello Sport, http://twitter.com/#!/esdavids, Lega Serie B, Coni, Figc, Sportitalia

18 σχόλια:

Dimitris είπε...

Με την αποκτηση του Elia, παικτη της ουραγου Hamburg στην Γερμανια, ο Μαροττα εχασε και τον τελευταιο ανθρωπο που τον στηριζε...

Κωνσταντινος είπε...

Μπραβο μας ,πηραμε 1 παικτη που θεωρει τη γιουβε μικροτερη ομαδα απο την αρσεναλ και τη τσελσι και ο οποιος δηλωσε πως δεν τον χαλαει καθολου αν δεν ολοκληρωθει η μεταγραφη του στη γιουβε γιατι θα ηταν ενα βημα πισω στη καριερα του και οτι θα προτιμουσε να μεινει ακομα και στο αμβουργο.Ε ρε που καταντησαμε,μας φτυνουν και εμεις κοιταμε τον ουρανο και πιστευουμε πως βρεχει....

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Oχι...οχι.... δεν ειναι καθολου ερασιτεχνικη η προσεγγιση μας στα μεταγραφικα!
Οχι... οχι.. ειναι σοφη η αποφαση του μαροτα να φορτωνει στην ομαδα τον ζιγκλερ επειδη ηταν ελευθερος και ξαφνικα μετα απο ουτε δυο μηνες να θελει να τον πουλησει βγαζοντας τον υπερπαικταρα και σε αψογη αγωνιστικη κατασταση γκροσο απο τον παγο!
Οχι..οχι...ειναι σοφες οι κινησεις για αριστερο χαφ!εκει που δεν ειχαμε κανεναν τωρα θα χουμε τρεις!και για μαντεψτε???ο ενας αγνωστος απο την λε μαν,ο αλλος με υπερλαμπρη καριερα στο θηριο της τσεζενα και ο τριτος ο μακρυς για τους λογους που περιγραφει ο ντινος!
Επισης 30 αυγουστου ειμαστε με ενα σεντερ μπακ και σαν δικαιολογια εχουμε το οτι ο μπονουτσι ειναι με την εθνικη και δεν μπορει να γινει η ανταλλαγη!
Μαροτα ftw!!!!!

Xristos είπε...

afou ekleise o elia tote ton estigarribia giati ton pirame? gia na mas fane ton pasquato?

yotaras είπε...

Μακαρι να μην φυγει ο Μπονουτσι.Επισης αν ειναι να φυγει ο Ζιγκλερ ποιον θα εχουμε μετα για αριστερο μπακ?Φαρφαν γιατι να παρουμε?Θα εχουμε 4 παιχτες για αριστερο εχτρεμ?Αμαουρι τον μπουλο,ο Ιακουιντα αλλος αλητης θελει να κατσει στη Γιουβε να παιρνει τα ωραια του τα λεφτακια αντι να ξεκουμπιστει!

Un Gobbo ad Atene είπε...

Γενική παρατήρηση: τους παίχτες που μέχρι χθες ζητωκραυγάζαμε θα ήταν καλό να τους αντιμετωπίζουμε με μεγαλύτερο σεβασμό. Αρκεί να λες την άποψή σου, δεν χρειάζεται και βρισίδι, δεν μας ταιριάζει.

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Συνονοματε μια βολτα σε πολλα αθλητικα site θα σε πεισει (δυστυχως) για το αντιθετο!
Τον ιακουιντα δε θα τον ελεγα αλητη,ουτε και να ξεκουμπιστει!προσφερε οσα μπορουσε,μετριος επιθετικος αλλα με δεδομενο το οτι κοντε και διοικηση του δειχνουν με το πλεον παραστατικο τροπο οτι δεν υπολογιζεται για φετος αυτος φαινεται να βολευεται στο συμβολαιο του και να μην εχει ορεξη να παιξει ποδοσφαιρο σε καποια ομαδα!βεβαια υπαρχει και η πιθανοτητα να πωληθουν ως αυριο τρεις επιθετικοι και ξαφνικα να διεκδικει θεση στην εντεκαδα οπως και ο γκροσσο!με μαροτα ολα πιθανα πλεον....

mike_bianconero είπε...

Γιοταρα χαζος ειναι ο Ιακουιντα να φυγει?χαζοι ειναι μαλλον αυτοι που του εκαναν την συμβολαιαρα.Ομως για αυτον υπαρχει ομαδα που ενδιαφερεται αλλα δεν λεω ονομα και τετοια γιατι ακουγεται απιστευτο!
Κωσταντινε δεν ηξερα οι παιζει τετοια φαση με τον Ολλανδο αμα ειναι ετσι μην σωσει και τον παρει ο καραφλας που πιστευω πλεον μας απεδειξε περιτρανα οτι πρπειε να παρει το μπουλο του.Μεθαυριο λοιπον κυριε Μπαροτα να υποβαλεται την παραιτηση σας να γουσταρουμε και να ησυχασουμε πλεον!Εφ οσον ερθει ο Ελια σημενει αυτοματα οτι τηθεται εκτος ομαδας ο πολυ θετικος μεχρι τωρα και πολυ εξελιξιμος παικτης που βγηκε απο τις ακαδημιες της Γιουβε και ακουει στο ονομα Πασκουατο!

Pericles είπε...

Ήθελα να τοποθετηθώ στο τέλος των μεταγραφών στις 31/08 αλλά δεν μπορώ θα σκάσω.
Το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ότι είμαστε ασόβαροι, γιατί δεν θέλω να πιστέψω ότι εκεί στο Τορίνο ξέχασαν την μπάλα και δεν εννοώ μόνο τον γενικό διευθυντή…

Δεν είναι δυνατόν στο τμήμα που πόναγες περισσότερο, δηλαδή στην άμυνα να έχεις φτάσει 30/08 και να μην έχεις πάρει στόπερ κλάσης.
Τα μπακ σου που πέρσι γέλασε και ο κάθε πικραμένος τα ενίσχυσες μόνο από δεξιά πληρώνοντας αδρά αλλά έστω…
Από αριστερά πήρες τον ελεύθερο Ziegler που είναι καλός επιθετικά αλλά αμυντικά ήθελες κάτι καλύτερο, τέλος πάντων ήταν χωρίς κόστος είπαμε εντάξει . Τώρα κοιτάς να τον δώσεις στους Τούρκους χωρίς ούτε ένα επίσημο παιχνίδι, καθαρά και μόνο για τα λεφτά!! Τι να πω, και με ποιον θα πας εκεί με τον DeCeglie ???Βοήθα Παναγιά μου.
Με τον Chielini ?? θα είχε μια λογική αν είχες πάρει δυνατό στόπερ και να κρατήσεις και το Bonucci.
Άλο πάλι αυτό δεν έχουμε στόπερ αλλά έχουμε τρελαθεί να δώσουμε η να ανταλλάξουμε τον Bonucci..

Καλά για αριστερά, το θέατρο του παραλόγου, εκεί που δεν είχες κανέναν ολόκληρη χρονιά σε σύστημα 4-4-2 τώρα έχεις τρεις…

Τέλος πάντων σταματώ την γκρίνια εδώ.
Όλα και όλοι στο γήπεδο κρίνονται, εκεί είναι άλλωστε ο καθρέφτης…

Ανώνυμος είπε...

gobbo ksereis kati parapanw gia auta pou leei o kwn/nos gia ton elia(sto 1o sxolio tou)???
trelokefaloniths

Un Gobbo ad Atene είπε...

H δήλωση που φέρεται να έκανε ο Elia στην εφημερίδα “Hamburger Morgenpost” είναι: "το Αμβούργο μου είπε ότι αρνήθηκε μια προσφορά της Juve, δεν είναι πρόβλημα για μένα. Δεν με ενδιαφέρει να μετακινηθεί σε ένα club του ίδιου επιπέδου και τη Juve, παρ' ότι είναι ένα από τα καλύτερα ιταλικά club, δεν τη βλέπω ως μια ομάδα ανώτερη από το Αμβούργο. Αν επρόκειτο για την Arsenal ή την Chelsea θα ήταν διαφορετικά".

Λοιπόν, ας ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα:

1. Η δήλωση έγινε σε περίοδο που ο παίχτης φαινόταν να μένει στο Αμβούργο οπότε λογικό είναι να θέλει να καλοπιάσει τους φιλάθλους του. Παράλληλα, ήταν η εποχή που εκδηλωνόταν ενδιαφέρον γι' αυτόν από Arsenal και Chelsea, οπότε σκεφτόταν εκείνους τους φιλάθλους έχοντας ως δεδομένο ότι εμείς δεν τον αφορούσαμε πια αφού το Αμβούργο είχε πει "όχι".

2. Μας αρέσει, δεν μας αρέσει (που δεν μας αρέσει), για την ποδοσφαιρική Ευρώπη, πόσο μάλλον για έναν 24χρονο που έχει στο μυαλό του την καριέρα του και δεν είναι φίλαθλος, η Arsenal και η Chelsea ΕΙΝΑΙ ανώτερες από τη Juve τα τελευταία χρόνια. Και αυτό το έδειξε το γήπεδο και μάλιστα αμέσως πριν το 2006 τότε που η Arsenal μας απέκλεισε στα προημιτελικά του CL (2-0, 0-0) -μιλάμε για τη Juve του Capello... Iστορικά: στα 6 ματς με την Arsenal έχουμε 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες...

3. Τι λέει; "αν και είναι από τις καλύτερες ιταλικές ομάδες": η δήλωση θεωρεί δεδομένη την ανυποληψία του ιταλικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη. Ειδικά στη Γερμανία θεωρούν ότι το campionato είναι κατώτερο από τη Bundesliga.

3. Δεν μπορεί να μην έχουμε μάθει πόσο μυαλό ΔΕΝ έχουν αυτά τα 24χρονα παιδιά που κυκλοφορούν στα γήπεδα (μιλάω για την πλειοψηφία) που δεν μπορούν να σκεφτούν ότι ούτε δυο βδομάδες μετά θα χρειαστεί να πουν τα ανάποδα.

Μια παρατήρηση για τον Κωνσταντίνο, μιας και είναι η δεύτερη (τουλάχιστον) φορά που αναφέρεται σε αυτή τη δήλωση: είναι εύκολο να χρησιμοποιεί κανείς τέτοιες δηλώσεις, ξεκομμένες από το πλαίσιό τους, και να δημιουργεί κλίμα κατά ενός παίχτη που πλέον θα παίζει στην ομάδα. Ποιον βοηθάει; Τον παίχτη που πρέπει να μπει γρήγορα στο κλίμα; Το σύλλογο (μήπως φαντασιώνει κανείς ότι θα απομακρυνθεί ο Marotta που τον πήρε): Τον Conte; Tη Juve?

Aν αρχίσουμε να ξεθάβουμε τι μαλακίες έχουν πει ο Buffon, o Chiellini, o Marchisio αλλά κυρίως ο Conte όταν έπεσε με την Arezzo μετά την ήττα από τη Juventus (όποιος τον άκουσε τότε, ξέρει ότι οι δηλώσεις των άλλων είναι πταίσματα), η ομάδα θα πρέπει να παίζει με μας, τους φιλάθλους της και πάλι δεν είναι βέβαιο ότι δεν θα βρεθούν κάποιοι να αποδώσουν μειωμένη juventinita σε κάποιους άλλους. Γι' αυτό λέω, ας τους αφήσουμε να δουλέψουν για να ξαναφέρουν τη Juve σε τέτοιο επίπεδο που ΝΑ ΕΙΝΑΙ αναμφισβήτητα ανώτερη από όλες τις άλλες και αυτό να το ξέρουν όλοι χωρίς να ξέρουν ιστορία.

Vero Juventino είπε...

...are titanoterastie Edgar poso mas leipeis..

Un Gobbo ad Atene είπε...

Μακάρι, Bianconero, o Elia να μιμηθεί τον Edgar

Un Gobbo ad Atene είπε...

Είδα τον Ciro Immobile: τι γκολ! Τι άσιστ! Ο μικρός αξίζει να παρακολουθηθεί από κοντά! Αν συνεχίσει έτσι, θα πρέπει να τον κρατήσουμε στα υπόψη για την ομάδα. Αλλά, ακόμα και αν δεν καταφέρει να φτάσει στη Juve, θα αποτελέσει ένα πολύ καλό μεταγραφικό χαρτί.

Un Gobbo ad Atene είπε...

To πρώτο γκολ του Immobile ψηφίστηκε μάλιστα ως το καλύτερο της αγωνιστικής από τους θεατές του Sportitalia

Vero Juventino είπε...

Me kalupses apoluta gia allh mia fora filtate :) loipon paw na 3aplwsw...douleuw pali se liges wres...8a ta poume ki elpizw ston erxomo tou Bruno Alves dioti xreiazomaste amuntiko opwsdhpote.Kalhmeres.

magica juve είπε...

Ο Immobile φαινοταν απο την primavera οτι εχει πολυ μελλον...απορω πως δεν πηγε σε ομαδα τγς seria a

Un Gobbo ad Atene είπε...

Δεν είχε προσαρμοστεί καλά πέρυσι στους μεγάλους. Με το Grosseto είχε βάλει μόλις ένα γκολ. Φέτος δείχνει ο παλιός καλός Immobile, γεγονός που ο ίδιος αποδίδει στον Zeman ο οποίος, ό,τι και να μας έχει κάνει, είναι καλός να διδάσκει επίθεση (αλλά ως εκεί και φάνηκε από τα δυο γκολ που έφαγε χθες η Empoli).