Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Ολοκλήρωσε τις ιατρικές εξετάσεις ο Estigarribia και ήρθε δανεικός με όπσιον αγοράς για 5 εκ.

"Θα δώσω όλο τον εαυτό μου και στο γήπεδο θα αποδείξω γιατί με επέλεξε η Juventus"
Άλλη μια μεταγραφή επισημοποιείται: η Juventus ανακοίνωσε επίσημα το απόγευμα ότι ολοκληρώθηκαν οι ιατρικές εξετάσεις του Marcelo Estigaribbia, 24χρονου διεθνούς παραγουανού που αγωνίζεται ως ατιστερός χαφ στο 3-4-3 των Nevell's Boys της Αργεντινής αλλά ανήκει στη γαλλική Le Mans. Ο νεαρός χαραξτηρίζεται από τις πολλές ντρίμπλες (αλλά του λείπει του γκολ) και η μεγάλη του ταχύτητα που στην πρόσφατη Copa America έφερε σε δύσκολη θέση τον Dani Alves.
Αποφασιστικό το ιταλικό διαβατήριο

"Aυτό είναι ένα γιγαντιαίο βήμα στην καριέρα μου", δήλωσε στο Tuttosport που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα όπου αναγνώρισε ότι έπαιξε αποφασιστικό ρόλο το γεγονός ότι πήρε το ιταλικό διαβατήριο "που περίμενα από τα τέλη Ιουλίου. Έζησα στιγμές αγωνίας γιατί αυτή ήταν μια ευκαιρία που δεν έπρεπε να χαθεί αλλά η Juve δεν θα με έπαιρνε αν ήμουν εξωκοινοτικός", δήλωσε.
Στο τέλος της σεζόν μπορεί να αποκτηθεί για 5 εκ.

(Update 28/8) Δυο μέρες μετά ανακοίνωσε επίσημα η Juventus ότι ολοκλήρωσε τη συμφωνία δανεισμού του Estigarribia από την ουρουγουαϊνή Deportivo Maldonado SAD για 0,5 εκ. που θα δοθεί μόλις φτάσει το διεθνές transfer. Το συμφωνητικό προβλέπει ότι στο τέλος της σεζόν 2011/12 η Juventus έχεο δικαίωμα απόκτησης του παίχτη για 5 εκ. σε τρεις δόσεις.
Ο Estigaribia θα κλίσει τα 24 στις 21 Σεπτεμβρίου και το παρατσούκλι του είναι "El Chelo" (το βιολοντσέλο) χάρη στα όσα κάνει στην αριστερή πλευρά του γηπέδου ήδη από τα νεανικά τμήματα του Club Union Pacifico και μετά, στα 17, από το Sport Colombia. Ακολούθησαν δυο χρονιές στην Cerro Porterio, μετά πήγε στη Le Mans στη Γαλλία και από εκεί στην Αργεντινή (Newell's Old Boys) όπου έρχεται στη Juve.


Μεγάλη συγκίνηση νιώθει ο Estigarribia που νιώθει πως με τη Juve έχει τη μεγάλη ευκαιρία της καριέρας του. "Θα δώσω όλο τον εαυτό μου και στο γήπεδο θα αποδείξω γιατί με επέλεξε η Juventus" είναι ο χαιρετισμός που απηύθυνε ο Estigarribia με την πρώτη του συνέντευξή.

Πηγές: Juventus.com, Tuttosport

5 σχόλια:

Vero Juventino είπε...

Diw3an ton Ziegler?

Un Gobbo ad Atene είπε...

Γράφεται ότι θα δοθεί στην Trabzonspor για 4-5 εκ. καθαρό κέρδος αφού αποκτήθηκε χωρίς χρήματα.

yotaras είπε...

Και αριστερο μπακ ποιον θα εχουμε?Μην μου πειτε κανα Κιελινι...?

Vero Juventino είπε...

Kalhspera filtate to diavasa xtes to vradu auto stis italikes efhmerides...epishs ligo argotera grafan kati gia pari zen sermen..

Vero Juventino είπε...

pari sen zermen*