Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

O Giaccherini πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και έγινε bianconero σε συνιδιοκτησία με την Cesena

"Θα προσπαθήσω να δώσ τα πάντα γι' αυτή τη φανέλα"
Το πρώτο βήμα για την επισημοποίηση της απόκτηση του Emanuele Giaccherini έγινε το πρωί: η Juventus ανακοίνωσε ότι ο παίχτης υποβάλλεται ήδη σε ιατρικές εξετάσεις στην Clinica Fornaca ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στηο Isokinetic και στο Ινστιτούτο Αθλητικής Ιατρικής για να ολοκληρώσει τις εξετάσεις. Δεν ανακοινώθηκε ακόμα τι ώρα θα παρουσιαστεί επίσημα (update 2) αλλά στο TuttoJuve.com γράφτηκε ότι το απόγευμα θα προπονηθεί κανονικά με την ομάδα κάτω από τις εντολές του Conte.
Η ανακοίνωση της Juventus

(Update) To απόγευμα η Juventus ανακοίνωσε ότι "απέκτησε από Cesena το δικαίωμα στις αθλητικές υπηρεσίες του Emanuele Giaccherini για ένα ποσό 6 εκ. € πληρωτέων σε 3 χρόνια. Συμπληρωματικά οι δυο σύλλογοι συνήψαν μια συμφωνία συμμετοχή (πρώην άρθρο 102 bis N.O.I.F.) σχετικά με τον ίδιο παίχτη για ένα τίμημα 3 εκ. € πληρωτέων από την Cesena σε 3 χρόνια".
"Εκπλήρωση ενός ονείρου"


Μετρημένος εμφανίστηκε ο ίδιος ο παίχτης που δήλωσε ότι με την άφιξή του "εκπληρώνεται ένα όνειρο, να φτάσει σε μια μεγάλη ομάδα" (πόσο μάλλον που παράλληλα περιμένει να γίνει πατέρας) και απευθυνόμενος στους φιλάθλους είπε ότι "θα προσπαθήσω να δώσω τα πάντα γι' αυτή τη φανέλα".
Έχοντας πλήρη συνείδηση ότι "με θέλησε ο mister, και ότι θέλει παίχτες έτοιμους να τα δώσουν όλα", o Giaccherini ρωτήθηκε για το 4-2-4 του Conte και απάντησε ότι "ο ρόλος του εξτρέμ αντικατοπτρίζει κατά τον καλύτερο τρόπο τα χαρακτηριστικά του, είμαι στην διάθεση του mister".

Πηγή: Juventus.com

2 σχόλια:

Dimitris είπε...

Μακαρι να βοηθησει...

Ανώνυμος είπε...

δωσαμε περυσι τον Giovinco για να παρουμε φετος αυτον εδω που η μονη διαφορα μεταξυ τους ειναι οτι αυτος ειναι ψυλοτερος κατα δυο-τρεις ποντους

John.The.Terrible