Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Primavera: τριάρα στο Livorno

Στο Livorno ήρθε η πρώτη εκτός έδρας νίκη της Primavera. Η ομάδα του Marco Baroni νίκησε 3-1 (0-0 το ημίχρονο) χάρη σε δυο γκολ του Schiavone -το ένα με πέναλτυ, το άλλο από τα 30 μέτρα- και ένα γκολ του De Silvestro.
Έτσι, χάρη και στην εντός έδρας ισοπαλία της Fiorentina (1-1 με την Parma), με τους 6 βαθμούς της σε 3 ματς η Juve βρίσκεται ένα βαθμό από την κορυφή την οποία μοιράζονται οι viola με τη Siena η οποία νίκησε 6-0 στο γήπεδο του Grosseto. Μαζί με τη Juve, η Empoli (2-1 μέσα στη Γένοβα τη Sampdoria) και το Grosseto που την επομενη αγωνιστική (την Τετάρτη 28 του μήνα) θα παίξει με τη Juve στο Chisola. Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, με ένα βαθμό: Torino (έχασε εντός έδρας με 1-0 από το Sassuolo), Livorno και η... Parma
Δεύτερη νίκη για τους Giovanissimi

(Update 25/9) Δεύτερη νίκη για τους Giovanissimi του Claudio Gabetta και μάλιστα εκτός έδρας: 3-1 επί της Pro Vercelli με τον Prandoni να ανοίγει το σκορ, τον Capella να χάνει πέναλτυ και τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν με πέναλτυ: 1-1 το ημίχορνο. Αλλά στο δεύτερο μέρος, Koffi και Mollica έδωσαν τη νίκη. Την επόμενη αγωνιστική, derby piemontese: η Juve πάει στη Novara.

Με πεντάρα ξεκίνησαν οι Allievi

(Update 25/9, 2) 5-0 μέσα στο Sassuolo για την ομάδα του Fabrizio De Rosso στην 1η αγωνιστική της σεζόν. Από δυο γκολ Mattielo και Danza, του Di Benedetto το 5ο. Την επόμενη αγωνιστική, οι "μαθητές" της Juventus υποδέχονται τη Siena.
Πρώτος σκόρερ στη Β ο Immobile


To πέναλτυ του Immobile και όλα τα γκολ του ματς με τη Juve Stabia

(Update) H Pescara τρώει περισσότερα γκολ απ' όσα βάζει (η άμυνα δεν ήταν ποτέ το δυνατό σημείο του Zeman), με αποτέλεσμα να έχει μείνει 6 βαθμούς από την κορυφή αλλά ο Ciro Immobile επέστρεψε στο γκολ: έγραψε στο 72' με πέναλτυ το προσωρινό 2-2 στο γήπεδο της Juve Stabia (4ης από το τέλος) η οποία πήρε τη νίκη με πέναλτυ στο 90'. Με το 5ο του γκολ φέτος, ο Immobile βρίσκεται στην κορυφή των σκόρερ μετά από 6 αγωνιστικές, μαζί με τους Bertani (Sanpdoria), Cocco (AlbinoLeffe), Dionisi (Livorno), Tavano (Empoli).
Ως προς τα σενάρια που είχαν κυκλοφορήσει, ότι η Juve θα επιδιώξει να πάρει πίσω τον δανεικό στην Pescara Immobile από τον Ιανουάριο και αφού δώσει τον Amauri, διαψεύστηκαν από την Pescara και φυσικό είναι να μην αναμένει κανείς τέτοιες βεβιασμένες κινήσεις.

Πηγές: Juventus.com, zonacalcio.it

Δεν υπάρχουν σχόλια: