Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Ξαναθέλουμε τα scudetti μας!

Όλοι στο Juventus Stadium την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, πριν το ματς με τη Milan, για να στηρίξουμε την ομάδα κατά της Farsopoli: ειρηνική πρωτοβουλία των φιλάθλων για να ακουστεί σε όλο τον κόσμο η φωνή μας κατά Figc και media, η απαίτησή μας να αποδοθεί Δικαιοσύνη
Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, από τις 17.00 (ώρα Ιταλίας), πριν το Juventus-Milan, οι tifosi juventini καλούνται να υψώσουν τη φωνή τους γεμίζοντας τον ουρανό του Τορίνο με μπαλόνια που θα γράφουν "28" και "29", τα scudetti που είναι δικά μας. Με μια ειρηνική διαδήλωση έξω από το settore C της tribuna Sud του Juventus Stadium, οι φίλαθλοι θα υωώσουν τη φωνή τους κατά της Figc και των media και υπέρ του συλλόγου και του προέδρου που διεκδικούν πίσω τα scudetti που κερδήθηκαν στο γήπεδο. Στόχος, να βρεθούν όλοι μαζί: ο σύλλογος, οι ultras, οι διάφορες ενώσεις φιλάθλων, τα sites, τα forum, οι απλοί φίλαθλοι, οι οικογένειες με τα παιδιά, όλοι μαζί με φανέλες άσπρες που θα γράφουν "28" και "29". Η σχετική ανακοίνωση, με τίτλο "ξαναθέλουμε τα scudetti μας", που έστειλε η Annamaria του OrgoglioGobbo που είναι από τους συνδιοργανωτές:
"Mετά από 5 χρόνια, η εταιρία Juventus, στο πρόσωπο του Προέδρου Agnelli, επιτέλους ανέλαβε μια διαφορετική στάση, πιο κοντινή στη θέληση μας, των φιλάθλων, στη διαχείριση της FARSOPOLI.
Οι πρώτες εταιρικές κινήσεις δημιούργησαν αναστάτωση ανάμεσα στους διάφορους υποστηρικτές της παλιατσάτας farsapolesca προκαλώντας αντιδράσεις απόρριψης και δημιουργώνατς πραγματικές πολεμικές επιθέσεις των media απέναντι στη Juventus και τον Πρόεδρό της.
ΟΙ TIFOSI BIANCONERI ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΝΤΑΙ!
Από την πρώτη ώρα σταθήκαμε δίπλα σε όποιον απέδειξε ότι θέλει να αγωνιστεί ως το τέλος για να ξαναγράψει εκείνες τις ψεύτικες σελίδες ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ: το Luciano Moggi. Θα κάνουμε το ίδιο με οποιονδήποτε αποδέιξει ότι θέλει να ακολουθήσει το δρόμο που χάραξε ο πρώην γενικός διευθυντής μας για να εγγυηθεί ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και να ξαναδώσει ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ στο ασπρόμαυρο οικόσημο και στους φιλάθλους.
Από τη συζήτηση στην ποινική δίκη που διεξάγεται στη Νάπολη είναι πλέον φανερό ότι η Juventus καταδικάστηκε ενώ δεν υπέπεσε στο αδίκημα ενώ η "συνήθης" παραγραφή επιβράβευσε εκ νέου συλλόγους στους οποίους αποδόθηκαν αδικήματα πολύ πιο βαριά. Ας είναι σαφές σε όλους: ο λαός bianconero ΞΑΝΑΘΕΛΕΙ ΤΑ SCUDETTI TOY!
Στις 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ θα διαδηλώσουεμ για να αποδείξουμε ότι ο ασπρόμαυρος λαός είναι συμπαγής και θα παραμείνει έτσι γύρω από το σύλλογο Juventus όσο θα παραμένει πιστός στην υποχρέωση να αγωνίζεται για να αποδοθεί Δικαιοσύνη.
Σήμερα περισσότερο από ποτέ πρέπει να κάνουμε να ακουστεί η φωνή μας. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ ας φωνάξουμε στον κόσμο όλο: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ JUVENTUS!
Καλούμε τους tifosi bianconeri (κυρίωως τα παιδιά) σε ειρηνική περιφρούρηση που θα λάβει χώρα την Κυραική 2 Οκτωβρίου, στις 17.00, στο piazzale που είναι έξω από την tribuna C στην curva Sud και να προμηθευτούν με χαρτόνια και μπαλλόνια με γραμμένο 28 και 20.
Οι φίλαθλοι, οι σύλλογοι, οι ενώσεις, οι ultras και τα βασικά sites web".To group Facebook
"Giù le mani dalla JUVE e da Andrea Agnelli. Il 2 ottobre tutti in piazza": https://www.facebook.com/groups/123562014410143/
Θα τιμωρηθεί επιτέλους η Fiorentina
για τα συνθήματα μίσους για το Heysel;

(Update 26/9)
To TuttoJuve.com αποκαλύπτει (στα ιταλικά εδώ) αυτό που το σύνολο των εθνικών media (και η κρατική Rai που πληρώνεται από όλους) απέκρυψε: ότι η tifoseria της Fiorentina, στο ματς με την Parma, ξαναφώναξε τα εμετικά συνθήματή της κατά των νεκρών του Heysel xvrις να αντιδράσει κανείς... Θα τιμωτηθεί, επιτέλους, κανείς για προσβολή νεκρών;

Πηγή: Ju29ro.com

5 σχόλια:

Vero Juventino είπε...

Etsi!

kevez είπε...

κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Gruppo Greco είπε...

Εκεί θα είναι και το Gruppo Greco καθώε διοργανώνει την 3η εκδρομή της σεζόν...

yotaras είπε...

Ευγε!

magica juve είπε...

gobbo αν μπορεις δωσε λιγες πληροφοριες για την συγκεντρωση των οπαδων την κυριακη γτ θα ειμαστε τορινο και δεν πρεπει να το χασουμε..καλοδεχουμενη οποια μικρη βοηθεια!!!