Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Boom από club Juve στην Ιταλία

Στην Ιταλία δημιουργήθηκαν 49 καινούργια club ενώ σε όσα λειτουργούσαν διπλασιάζονται ως τριπλασιάζονται τα μέλη
Oι tifosi δεν εγκατέλειψαν ποτέ τη Juve, ιδίως όταν μας έστειλαν στη Β, αλλά δεν αυξάνονταν. Φέτος, όμως, έχουμε έκρηξη ενθουσιασμού: 49 νέα Juventus Club Doc δημιουργήθηκαν σε διάφορες πόλεις της Ιταλίας όπου δεν υπήρχαν ενώ και σε αυτά που λειτουργούσαν αυξήθηκαν (διπλασιάστηκαν έως και τριπλασιάστηκαν σε κάποιες περιπτώσεις) τα μέλη με αποτέλεσμα να εκτιμάται ότι τα 40.000 μέλη των 257 ιταλικών Juventus Club Doc μπορεί να φτάσουν τα 60.000.
Ο Tuttosport, που αναφέρει τα σχετικά στοιχεία, κάνει ιδιαίτερη μνεία στο Club του Capannori (Toscana) που ξεπέρασε τα 1.000 μέλη (μπαίνοντας στο στενό κύκλο όπου βρίσκονται το Salento Bian­conero και το Nord-Est Bian­conero) ενώ επισημαίνει ότι στο νεότερο club, του Riccione (εγκαινιάσθηκε στις 13 Ιουλίου) το νεότερο μέλος είναι 7 χρονών και το γηραιότερο 90.
Το νέο γήπεδο, ο Conte και ο Pirlo θεωρούνται καθοριστικοί παράγοντες για τη φλόγα που άναψε ξανά. Και η προσδοκία ότι ξανάρθε η ώρα μας.

ITAL-JUVE: MARCHISIO, ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ. Μπορεί η Ιταλία να είχε ήδη προκριθεί αλλά κατά της Σερβίας του Krasic (έπαιξε 76') στο Βελιγράδι, ο Prandelli μιμήθηκε τον Conte: πήρε όλη την άμυνα της Juventus (Buffon, Barzagli-Bonucci στο κέντρο, Chiellini αριστερά), συν Pirlo και Marchisio στο κέντρο. Και ο Marchisio υλοποίησε το όνειρό του να βάλει γκολ με την Εθνική ανοίγοντας το σκορ για την Ιταλία στο 54'' (ισοφάρισε για τους γηπεδούχους ο Ivanovic στο 25'). Μικρή αγωνία για τον τραυματισμό του στον αστράγαλο που οδήγησε στην άμεση αντικατάστασή του -βγήκε κουτσαίνοντας- στο 72' με το Nocerino. Φαίνεται πως δεν είναι κάτι σοβαρότερο από ένα απλό διάστρεμμα, (update) όπως δήλωσε άλλωστε και ο ίδιος μετά το ματς χαρούμενος για το πρώτο του γκολ in azzurro. (update 8/10) O γιατρός της Εθνικής επιβεβαίωσε ότι η κατάσταση του Marchisio δεν δημιουργεί ανησυχίες και μάλιστα δήλωσε αισιόδοξος ότι ο δυνατός μέσω της Juventus (που και ο Prandelli παραλλήλισε με τον Tardelli) ενδέχεται να είναι έτοιμος να αγωνιστεί ήδη την Τρίτη, στο ματς κατά της Βορείου Ιρλανδίας στην Pescara.

2 σχόλια:

Un Gobbo ad Atene είπε...

Προσοχή: μην πάρουν κανενός τα μυαλά αέρα με το Boom club Juve στην Ιταλία. Άλλο Ιταλία, άλλο Ελλάδα (το λέω γιατί όλοι θυμόμαστε πως κάτι ακούστηκε, κάτι γράφτηκε στο web): στην Ελλάδα υπάρχει το GRUPPO GRECO, επίσημο Juventus Club Doc που και εξαιρετική δουλειά κάνει και αρκεί με το παραπάνω!

Ανώνυμος είπε...

pantws san to gruppo greco den uparxei allo stin ellada gia omada ekswterikou....kai fusika eisai kai su re gobbo(fobairos) k o juventinos to paleuei!!!!forza juve.Aris Galatsi