Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Τι Κυριακή για τους Giovanissimi!

Νίκη με 3-0 επί της πρωτοπόρου, ως το απόγευμα, Genoa
Ξανασηκώθηκαν αμέσως οι Giovanissimi: μια βδομάδα μετά την ήττα στη Novara, οι "νεότατοι" του Claudio Gabetta νίκησαν 3-0 τη Genoa που είχε φτάσει στο Τορίνο με τον αέρα της αήττητς πρωτοπόρου: ένα αριστερό στο "Γ" του Clemenza στο πρώτο μέρος και από ένα γκολ του Udoh από άσιστ του Clemenza και του capitan Venturello (κεφαλιά σε κόρνερ), οι μικροί bianconeri έφτασαν τη Genoa στους 9 βαθμούς.
Μετά από 4 αγωνιστικές, στη βαθμολογία προηγείται με 12 βαθμούς το Torino (νίκησε 4-1 τη Savona) και η Sampdoria, ακολουθούν με 9 βαθμους Juve και Genoa ενώ έμεινε στους 7 βαθμούς η Novara που έχασε 3-1 από την Pro Vercelli. Την επόμενη Κυριακή, οι Giovanissimi αγωνιζονται εκτός έδρας με τη Valenzana ενώ οι βασικές αντίπαλοί της αγωνίζονται μεταξύ τους: Genoa-Novara, Torino-Sampdoria.

Νέα ισοπαλία για τους Allievi

Μετά το 1-1 με τη Siena την προηγούμενη Κυριακή, οι Allievi Nazionali ατύχησαν άλλη μια φορά στο Chisola φέρνοντας 1-1 με την Parma. Οι "μαθητές" του Fabrizio Del Rosso προηγήθηκαν με γκολ του Ceria στο τέλος του πρώτου μέρους, έφτασαν κνοντά στο 2-0 αλλά ισοφαρίστηκαν στις καθυστερήσεις μένοντας έτσι στους 5 βαθμούς μετά από 3 ματς... Τώρα, δεν απομένει παρά να κυνηγήσουν τη νίκη την επόμενη αγωνιστική στο γήπεδο της Modena, ελάχιστα μακριά από το γήπεδο της Sassuolo όπου ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με ένα ηχηρό 5-0...

Πηγές: Juventus.com, Torinofc.com, Novaracalcio.com, zonacalcio.it

Δεν υπάρχουν σχόλια: