Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Τελική πράξη;

Την έκδοση απόφασης στη Νάπολη αύριο βράδυ θεωρεί πιθανή ο Alvaro Moretti στο site του Tuttosport
Μπροστά στο ενδεχόμενο η απόφαση για την Calciopoli στο ποινικό δικαστήριο της Νάπολη να αναβληθεί για το τέλος του μήνα λόγω απεργίας των δικηγόρων, μελετάται η επιτάχυνση της διαδικασίας με αποτέλεσμα να μην θεωρείται απίθανη η έκδοση απόφασης αύριο βράδυ. Αυτό υποστηρίζει στο site του Tuttosport ο Alvaro Moretti, ένας από τους ελάχιστους δημοσιογράφους που παρακολούθησαν την υπόθεση φέρνοντας στην επιφάνεια όλα τα νέα στοιχεία.
Σύμφωνα με τον Moretti, o συνήγορος του Moggi, Paolo Trofino αναμένεται να ολοκληρώσει μέσα σε 90' την αγόρευσή του, θα ακολουθήσει ο εισαγγελέας Capuano που έχει ζητήσει μια ώρα για ανταπαντήσει και στη συνέχεια η Brescia (πολιτικός ενάγων) θα καταθέσει υπόμνημα οπότε δεν θα ξοδευτεί χρόνος σε αγόρευση. Ο συνήγορος της Figc, κατά τον δημοσιογράφος, αναμένεται να παρέμβει για ελάχιστο χρόνο οπότε οι συνήγοροι των κατηγορουμένων θα συνεννοηθούν να περιορίσουν στα απολύτως αναγκαία πλαίσια τις παρεμβάσεις τους ώστε να δώσουν χρόνο στην πρόεδρο του δικαστηρίου, Casoria για την απόφαση που θα μπορούσε, κατ' αυτόν τον τρόπο, να εκδοθεί το βράδυ.
Ο Moretti υποστηρίζει ότι μέσα στη βδομάδα, ίσως και αύριο, να εκδοθεί και η απόφαση του Εθνικού Αθλητικού Διαιτητικού Δικαστηρίου (Tnas) για την αρμοδιότητα του στην υπ΄θεση του scudetto 2006.

Πηγή: Tuttosport