Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Και άλλο αριστούργημα του Ciro Immobile

Με το 9o γκολ φέτος έφερε τη Pescara στη 2η θέση, -3 από το Torino


Στη δεύτερη θέση, τρεις βαθμούς από την κορυφή (32 έναντι 35 του Torino) έφερε την Pescara o Ciro Immobile με την ένατη μαγεία του στο φετεινό πρωτάθλημα της Serie B. H Pescara προηγήθηκε νωρίς (στο 17') αλλά έμεινε με 10 από το 22' οπότε η ομάδα του Gubbio κέρδισε πέναλτυ και ισοφάρισε. Η ομάδα του Zeman βγήκε από τη δύσκολη θέση στο 52' όταν ο δανεικός από τη Juve, Ciro Immobile σκόραρε σχεδόν από τη γραμμή του άουτ και έκανε ακόμα καλύτερη την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος (η Pescara έχει βάλει 36 γκολ σε 16 παιχνίδια)...
Με 9 γκολ, ο Ciro Immobile είναι τρίτος σκόρερ στο πρωτάθλημα, πίσω από τον Francesco Tavano (Empoli, 11) και τον Elvis Abbruscato (Vicenza, 10). Μαζί του, άλλος ένας συμπαίκκτης του στην Pescara, ο Marco Sansovini.

Πηγή: Lega Serie B

2 σχόλια:

Παναγιώτης είπε...

Από τα στιγμιότυπα και μόνο που παρακολουθώ έχω συμπεράνει πως ο Ciro πρόκειται για έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή, ο οποίος ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να χαθεί για την ομάδα μας. Φοβερή αίσθηση του χώρου και του γκολ, εκπληκτικές κινήσεις και ευελιξία. Τα εννέα γκολ που έχει πετύχει μέχρι στιγμής (κάποια εκπληκτικής ομορφιάς, όπως το παραπάνω) δείχνουν την αξία του. ΠΡΟΣΟΧΗ στην διοίκηση και τον mister!

Un Gobbo ad Atene είπε...

O mister, Παναγιώτη, τον ξέρει: τον είχε μισή σεζόν στη Siena. Οπότε, μάλλον θα βλέπουν κάποια βίντεο πιο αναλυτικά απ' αυτά που βάζουμε εμείς.