Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Coppa Italia, Bologna η αντίπαλος της Juve

Νίκησε 4-2 το Crotone και προκρίθηκε
H Bologna είναι η πρώτη ομάδα την οποία θα βρει στο δρόμο της προς τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας η Juventus. Οι romagnoli, παίζοντας με τους αναπληρωματικούς, σήμερα το απόγευμα νίκησαν 4-2 το Crotone (προηγήθηκαν 4-0 αλλά οι calabresi μείωσαν μετά την αποβολή του Rickler) και τώρα ετοιμάζονται για τη φάση των "16" στο Τορίνο στις αρχές δεκεμβρίου ή αρχές Ιανουαρίου. Παίρνοντας την πρόκριση, η Juve θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Roma-Fiorentina και στον επόμενο γύρο τη νικήτρια του ζευγαριού Milan-Lazio, εφόσον και οι δυο έχουν πάρει την πρόκριση.

Βγήκαν ζευγάρια Milan-Novara, Lazio-Verona
(οι νικητές μεταξύ τους και μετά με τη Juve),
Inter-Genoa, Roma-Fiorentina, Palermo-Siena,
Udinese-ChievoVerona, Napoli-Cesena

Σήμερα έγινε και το ChievoVerona-Modena που έληξε 3-0 υπέρ των γηπεδούχων που στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσουν την Udinese.
(Update 24/11) Με δυο γκολ του Alessio Cerci, η Fiorentina νίκησε 2-1 την Empoli και πήρε την πρόκριση που την οδηγεί στη Ρώμη για να αντιμετωπίσει τη Roma.
Genoa-Bari 3-2 στην παράταση (το Bari είχε ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις του κανονικού ματς). Η ομάδα του Malesani θα παίξει στο Μιλάνο με την Inter.
Μεγάλη νίκη-πρόκριση της Siena μέσα στο Cagliari με 2-1. Επόμενος αντίπαλος, το Palermo στη Σικελία.
(Update 29/11) Μεγάλη νίκη-πρόκριση της Verona μέσα στην Parma με 2-0. Επόμενος αντίπαλος η Lazio στη Ρώμη.
Σπουδαία νίκη-πρόκριση και για τη Novara που πέρασε με 3-2 μέσα στην Catania ανατρέποντας μάλιστα το 2-1 των etnei που διαμορφώθηκε στο 70' από τον Maxi Lopez -η Novara ισοφάρισε στο 77' και πήρε την πρόκριση, που τη φέρνει αντιμέτωπη με τη Milan (στο Μιλάνο), στο 90'.
(Update 30/11) H Cesena νίκησε 3-0 το Gubbio και στον επόμενο γύρο θα παίξει στη Napoli.

Πηγή: Lega Serie A

Δεν υπάρχουν σχόλια: