Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Ισοπαλία για την Primavera που προηγήθηκε δυο φορές... Κύπελλο την Τετάρτη με Napoli

Μια βδομάδα μετά την ισοπαλία με τη Novara, η Primavera έχασε και πάλι δυο βαθμούς, αυτή τη φορά στο γήπεδο του Sassuolo: το τελικό 2-2 έφτασε στο δεύτερο ημίχρονο παρ' ότι τα παιδιά του Baroni είχαν προηγηθεί με 2-0... Οι μικροί bianconeri είχαν πάρει το προβάδισμα με πέναλτυ του Padovan και έκαναν το 2-0 στις αρχές της επανάληψης με τον Ruggiero. Όμως, ένα πέναλτυ που αμφισβητήθηκε έντονα από τη Juve, έδωσε στους γπεδούχους τη δυνατότητα να ξανανοίξουν το παιχνίδι που ισοφάρισαν δέκα λεπτά μετά...
Στη βαθμολογία, μετά από 10 αγωνιστικές προηγείται η Fiorentina με 23 βαθμούς, ακολουθεί η Juve με 20 και ένα ματς λιγότερο, Livorno και Empoli με 17 (και οι δυο ομάδες νίκησαν σήμερα εκτός έδρας) και μετά έρχεται το Sassulo με 15 βαθμούς και το γκρουπ Novara, Cagliari, Torino με 12 βαθμούς.
Σε 7 μέρες η Juve θα υποδεχτεί τη Siena (σήμερα έχασε εντός έδρας 1-0 από το Cagliari και έμεινε στους 11 βαθμούς) ενώ η Fiorentina θα αγωνίζεται στο Livorno. Στο ενδιάμεσο, όμως, την Τετάρτη, η Primavera θα προσπαθήσει να ανατρέψει το 2-3 του πρώτου ματς με τη Napoli για να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Έξι γκολ των Giovanissimi με Savona

(Update 20/11) Το derby έκανε καλό στους Giovanissimi: εφτά μέρες μετά τη νίκη στην έδρα των granata, η ομάδα του Gabetta νίκησε 6-0, στο Juventus Center, τη Savona. Το ημίχρονο είχε λήξει μόλις με 1-0 (με γκολ του Udoh) αλλά στην επανάληψη οι "νεαρότατοι" bianconeri τα έδωσαν όλα: δυο γκολ του Clamenza, δυο του Mollica και ένα του Cabella διαμόρφωσαν το τελικο 6-0 και ανέβασαν τη JUve στους 21 βαθμούς (ένα βαθμό πίσω από τη Genoa που νίκησε 5-1 την Aurora Pro Patria) ενόψει το ματς με τη Sampdoria στη Γένοβα την επόμενη βδομάδα.

Ισοπαλία για τους Allievi

(Update 20/11,2) Σε έβα ματς που τα είχε όλα (γκολ, ευκαιρίες, αποβολές) οι "μαθητές" του Del Rosso έμειναν στο 2-2 με το Cagliari στη Σαρδηνία, μια βδομάδα πριν το δικό τους derby. Οι Allievi άνοιξαν το σκορ με τον Ponsat στην πρώτη καλή ευκαιρία που είχαν αλλά ισοφαρίστηκαν σχεδόν αμέσως και πριν λήξει το ημίχρονο έχασαν τον Ponsat που αποβλήθηκε λόγω διαμαρτυριών. Οι γηπεδούχοι βρήκαν την ευκαιρία πα φέρουν το σκορ στο 2-1 αλλά στο τέλος ο Xeria (από άσιστ του Mattiello) έγραψε το 2-2.

Πηγές: Juventus.com, zonacalcio.it

Δεν υπάρχουν σχόλια: