Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

8 Δεκεμβρίου με τη Bologna για το Κύπελλο

To παιχνίδι θα γίνει 4 μέρες πριν την κάθοδο στη Ρώμη για το πρωτάθλημα... Και μετά αναμονή για το Roma-Fiorentina ώστε η Juve να μάθει τον επόμενο αντίπαλό της
Ανάμεσα στο κυριακάτικό ματς με την Cesena και το παιχνίδι στη Ρώμη με τη Roma στις 12 Δεκεμβρίου, θα παίξει η Juventus το ματς Κυπέλλου με τη Bologna: την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου (10 το βράδυ ώρα Ιταλίας) θα αντιμετωπίσει τους romagnoli η ομάδα του Conte σε μονό παιχνίδι από το οποίο, βγαίνοντας νικήτρια θα περάσει στα προημιτελικά και θα περιμένει το Roma-Fiorentina της 11ης Ιανουαρίου για να γνωρίσει την αντίπαλό της.
Τα υπόλοιπα ματς της φάσης των "16": Palermo-Siena την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου, Lazio-Verona την Τρίτη 10 Ιανουαρίου, Udinese-Chievo την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, Napoli-Cesena την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου, Milan-Novara την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου και Inter-Genoa την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου.
Η Juve έχει αντιμετωπίσει ήδη τη Bologna στο Τορίνο και αυτό το ματς θα της επιτρέψει να δει τις προόδους της ενώ, εκ των πραγμάτων, θα αναγκάσει τον Conte να κάνει διαχείριση δυνάμεων αφού η ομάδα για δεύτερη συνεχόμενη βδομάδα θα αναγκαστεί να δώσει μεσοβδόμαδο παιχνίδι. Σε αυτό το πλαίσιο η ομάδα συνέχισε τα μεσοβδόμαδα φιλικά και, με τη συμμετοχή πολλών Primavera και παιχτών που δεν έχουν παιχνίδι στα πόδια τους, νίκησε 5-3 την Entella Chiavari που προηγήθηκε 2-1 στο ημίχρονο -τα γκολ της Juve: Del Piero (πέναλτυ), Elia (2), Iaquinta, Giaccherini.

BUFFON, PIRLO ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ. 50.000 ποδοσφαιριστές, εγγεγραμμένοι στο διεθνές συνδικάτο τους, ανέδειξαν τους 55 παίχτες που θα διαγωνιστούν για την ιδανική 11άδα της Fifa και ανάμεσά τοςυ είναι δυο bianconeri: Buffon και Pirlo, οι μόνοι Ιταλοί (μαζί με το Nesta) ανάμεσα στους 9 παίχτες της Serie A (πι άλλοι είναι Lucio, Maicon, Sneijder, Thiago Silva, Ibrahimovic, Cavani). Τη μερίδα του λέοντος έχει η ισπανική Λίγκα με 22 παίχτες και ακολουθεί η αγγλική Premier League με 18...

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ VIDAL. Τον πατέρα και τη θεία του Vidal συνέλαβε η Αστυνομία της Χιλής για κατοχής 150 γραμμαρίων κόκας. Πάντως, ο παίχτης δεν διατηρεί ιδιαίτερες επαφές με τον πατέρα του τα τελευταία χρόνια.

ΤΡΑΠΕΖΙ Ο BONUCCI. Αναγνωρίζοντας το κραυγαλέο λάθος του στο ματς με τη Napoli, o Bonucci ανακοίνωσε ότι χρωστά ένα δείπνο στους συμπαίκτες του.

Πηγή: Juventus.com, Τuttosport

6 σχόλια:

Παναγιώτης είπε...

Μου κάνει μεγάλη εντύπωση η τελευταία είδηση, για το δείπνο του Bonucci. Αυτό δείχνει την συναδελφικότητα και το πόσο κοντά βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές μας. Είναι μεγάλη υπόθεση και πρέπει να αναδειχθεί. Ο mister διατηρεί ένα εξαιρετικό σύνολο, πολλά μπράβο!

Dimitris είπε...

Α ρε Gobbo Ελληνας βερος εχεις γινει και συ... Αυτο το "ο Vidal δεν διατηρει ιδιαιτερες επαφες με τον πατερα του" κορυφαιο... Το επομενο ειναι να βγουν και κανα δυο "οικογενοιακοι φιλοι" που να δηλωνουν οτι τουλαχιστον 17 χρονια εχει να δει ο παικτης τον πατερα του και το
ρεπορταζ ολοκληρωθηκε :-))

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Παντως μεχρι στιγμης ο Μπονουτσι ανταποκρινεται μια χαρα παρα την κακη αποδοση του προχθες!δε τον περιμενα τοσο θετικο τον ειχα για πολυ χειροτερο!Ο κιελινι οσο επαιζε φετος cb ειχε κανει πολυ περισσοτερα και σοβαροτερα λαθη!Εξαλλου οπως λενε τα μμα της ιταλιας επιστρεφει ο βασιλιας των λαθων,η ελπιδα του καθε αταλαντου να κανει καριερα στο ποδοσφαιρο!Αν εκανε αυτος ενα τραπεζι για καθε λαθος του τα φαγαδικα του τορινο θα θησαυριζαν!

Un Gobbo ad Atene είπε...

Συμφωνώ, Παναγιώτη

Dimitri, o Tuttosport το έγραψε αυτό το δεν διατηρεί ιδιαίτερες επαφές με τον πατέρα του

Δεν τον αντέχεις με τίποτε τον De Ceglie, δημήτρη/θες...

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Αυτο που λεει ο Πανος ειναι μεγαλη αληθεια!μπορει να ειναι εξαιτιας της καλης πορειας που ολα μοιαζουν ροδινα παντως καθε δηλωση ποδοσφαιριστη εχει ξεχωριστη αναφορα στον Κοντε και το εργο του!επισης πολλοι παικτες παινευουν και στηριζουν ο ενας τον αλλον και φαινονται ολοι ενταγμενοι στο "εμεις" και οχι στο "εγω " τους!
Χαχαχα αληθεια γκομπο, να ναι γερο το παλλικαρι παντα και καθε καλυτερο στο μελλον του αλλα δεν ειναι για ποδοσφαιρο,η καλυτερα δεν ειναι για τοσο μεγαλη ομαδα!
Η μιλαν εβγαλε διπλο φανταζει φετος ισως ο μονος ανταξιος αντιπαλος για το σκουντετο παμε τωρα να κερδισουμε την τσεζενα να βλεπουν πλατη παλι!

Un Gobbo ad Atene είπε...

Μαζί με τη Milan τρέχει και η Udinese: 1-0 την Inter με χαμένα πέναλτυ Di Natale (86'), Pazzini (89')!