Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Αντιδρούν οι tifosi στο τραπέζι

Mε ένα πανό που έγραφε "μόνον οι ηττημένοι θέλουν την ειρήνη: όχι στο στρογγυλό τραπέζι" εκδήλωσαν στο ματς Κυπέλλου με τη Bologna οι tifosi τις διαθέσεις τους για τη συνάντηση της 14ης Δεκεμβρίου. Και με ένα άλλο προειδοποίησαν τον πρόεδρο: "Andrea, αν καθίσεις στο τραπέζι, προσοχή στο πορτοφόλι".
Στο μεταξύ, μετά τις προκλητικές δηλώσεις του Carraro και, νωρίτερα, του Guido Rossi, θεσμικός εμφανίστηκε ο Michel Platini μιλώντας στους δημοσιογράφους στο περιθώριο της συνεδρίασης της εκτελεστικής επιτροπής της Uefa στη Βενετία: "πιστεύω πως ο κύριος Agnelli και ο κύριος Moratti είναι δυο καθώς πρέπει άνθρωποι που σκέφτονται το καλό του ποδοσφαίρου και των συλλόγων τους. Όταν αυτοί οι δυο μεγάλοι σύλλογοι συναντιούνται και προσπαθούν να τα βάλουν όλα στο πιάτο, κάτι καλό μπορεί να προκύψει", είπε. Αναλόγως τον μάγειρα, θα προσθέταμε...
Πάντως, καθώς οι μόνες δημόσιες τοποθετήσεις είναι αυτές των ανθρώπων του επίσημου ποδοσφαιρικού συστήματος και της Inter (που ταυτίζονται), μένει να δούμε πώς θα σταθούν στο τραπέζι οι άλλοι δυο που θα μετέχουν: Galliani και Della Valle -(update 11/12) στο τραπέζι θα καθίσει και ο De Laurentis (Napoli).... Γιατί αυτός και όχι ο Lotito (Lazio), δείχνει το πώς θέλουν να αποφύγουν αυτό που ο Agnelli ζήτησε: ένα "πολιτικό στρογγυλό τραπέζι" για να συζητήσει για όλο το διάστημα 2006 ως σήμερα.
Στο σκίτσο του Bonarober (από το JuWorld.net), o γιατρός ζέβρα λέει στον άρρωστο Moratti: "σύνδρομο απόρριψης. Η μόνη λύση είναι η αφαίρεση του ξένου χαρτονιού".

(Update, 10/12) Τα πανό

Πηγές: Ju29ro.com, Juworld.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: