Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Εντός έδρας 2-2 της Primavera που έμεινε 1η

Είχε προηγηθεί 2-0 με τον Libertazzi...
Ούτε αυτή την αγωνιστική κατάφερε η Primavera να φτάσει στην πρώτη της νίκη για το 2012: έφερε 2-2 εντός έδρας το Σάββατο με το Livorno παρ' ότι η ομάδα του Baroni (με πολλές αλλαγές) προηγήθηκε με δυο γκολ του Libertazzi πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο. Το σκορ έμεινε στο 2-0 το πρώτο 45λεπτο αλλά οι φιλοξενούμενοι, και ενώ είχε αρχίσει να χιονίζει, πρώτα μείωσαν, μετά ισοφάρισαν (10' από το τέλος) και κόντεψαν να πάρουν τη νίκη την οποία πλησίασε, όμως, και η Primavera με τον De Silvestro. Οι μικροί bianconeri, που έχασαν με αποβολή τον Carfora στο φινάλε, διατήρησαν πάντως την 1η θέση με 2 βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Fiorentina που έμεινε στο 1-1 στην Parma...
Αναβλήθηκε λόγω χιονόπτωσης
το ντέρμπυ των Giovanissimi με τη Novara

Η ισχυρή χιονόπτωση που πλήττει την περιοχή, οδήγησε στην αναβολή του ντέρμπυ των Giovanissimi με τη Novara.
Genoa: 4 εκ. για το μισό Immobile
Raiola: τον Bouy του Ajax παίρνει η Juve
O Fausto Rossi δανεικός στη Brescia

O πρόεδρος της Genoa, Enrico Preziosi μετά το παιχνίδι με τη Napoli ανακοίνωσε ότι έδωσε 4 εκ. για το μισό δελτίο του Ciro Immobile που παραμένει πρώτος σκόρερ της Serie B με 16 γκολ -ο νεαρός bomber άνοιξε το σκορ στο προχθεσινό Pescara-Modena 3-1.
Παράλληλα, ο Mino Raiola αποκάλυψε ότι η Juve προσπέρασε τη Milan και αύριο είναι πιθανόν να υπογράψει με το 19χρονο μαροκινής καταγωγής Ouasim Bouy του Ajax, διεθνή με την Ολλανδία under-19 και ο οποίος θα ξεκινήσει από την Primavera.
(Update 30/1) Το δανεισμό του Fausto Rossi στη Brescia ως τις 30 Ιουνίου 2012 ανακοίνωσε η Juventus.

Πηγές: Juventus.com, zonacalcio.it, Rai Sport, gianlucadimarzio.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: