Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Στα πέναλτυ έχασαν οι Allievi το Al Kass Cup 2012

MVP του ματς o τερματοφύλακας της Juventus
Δεν τα κατάφεραν οι Allievi στον τελικό του Al Kass International Cup Under 17 στο Κατάρ: έμειναν στο 0-0 παίζοντας κατά των συνομηλίκων τους της Paris Saint Germain και έχασαν το τρόπαιο στα πέναλτυ (4-5). Οι μικροί bianconeri του Fabrizio Del Rosso ξεκίνησαν καλύτερα αλλά οι πρωταθλητές Γαλλίας πήταν την πρωτοβουλία και κατάφεραν να πάνε το ματς στα πέναλτυ παρ΄ότι είδαν δυο παίχτες τους να αποβάλλονται διαδοχικά με αποτέλεσμα να τερματίσουν το ματς εννένα εναντίον έντεκα... Αλλά και στη διαδικασία των πέναλτυ οι γάλλοι του Laurent Bonadei είδαν τον τερματοφύλακα της Juve Leonardo Cotti (που αναδείχθηκε MVP του παιχνιδιού) να αποκρούει τα δυο πρώτα τους σουτ, τελικά όμως επικράτησαν...
Στον μικρό τελικό, ο Ajax (που είχε αποκλειστεί στα ημιτελικά από τη Juve με 4-1) κέρδισε 1-0 την Kashima Antlers.

SORENSEN ΣΤΗ BOLOGNA. Ο ταλαντούχος νεαρός διεθνής (με την Under 21) δανός Frederik Sorensen πέρασε, σε καθεστώς συνιδιοκτησίας, στη Bologna (το απόγευμα προπονήθηκε με τη νέα του ομάδα) από την οποία η Juve απέκτησε, επίσης σε καθεστώς συνιδιοκτησίας, τον 20χρονο γάλλο μέσο Saphir Sliti Taider που θα παραμείνει δανεικός στη Bologna ως τις 30 Ιουνίου 2012.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο FAUSTO ROSSI. H Juve ανακοίνωσε επίσης ότι έδωσε, σε καθεστώς συνιδιοκτησίας, το νεαρό τερματοφύλακα Carlo Pinsoglio (ήταν δανεικός στην Pescara) στη Vicenza απ' όπου η Juve επανέφερε στη βάση έναν παίχτη που είχε δείξει εξαιρετικές αρετές, το Fausto Rossi.

GUARIN: MONO JUVE. Ο μέσος της Porto έκλεισε την πόρτα στην Inter δηλώνοντας στην κολομβιανή Radio Catena Nacional: "αν αφήσω την Porto εγώ επιλέγω μόνο τη Juventus, ως την Πέμπτη θα ξέρω αν θα συνεχίσω να παίζω εδώ ή θα πάω στο Τορίνο. Επαναλαμβάνω πως η μοναδική μου επιλογή αν είναι να φύγω, είναι οι bianconeri".

Πηγές: Paris Saint Germani, Al Kass Cup, Juventus.com, TuttoJuve.com

2 σχόλια:

Vero Juventino είπε...

E3airetikh pros8hkh o Guarin.

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

O Σορενσεν εφυγε και πλεον μειναμε με τεσσερις ξεζουμισμενους αμυντικους και τον Ντετσελιε!Φανταζομαι ο Μαροτινιο δε θα αφησει τοσο γυμνη την ομαδα πισω και θα τα καλυψει τα κενα.....

Για Guarin δεν εχω αποψη αλλα λογικα πρεπει να το χει γενικως οποτε καλως να ορισει !Μου αρκει που δεν θα δω να φοραει την τιμημενη φανελα μας ο Παλομπο!