Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Coppa, η Milan αντίπαλος της Juve στα ημιτελικά

Νίκησε 3-1 τη Lazio
H Milan θα είναι η αντίπαλος της Juventus στα ημιτελικά της Coppa Italia: στις 8 Φεβρουαρίου (ή 9, για τηλεοπτικούς λόγους) θα γίνει το πρώτο παιχνίδι στο Μιλάνο (αμέσως μετά το ματς με τη Siena και πριν από εκείνο με τη Bologna, εκτός έδρας) ενώ η ρεβάνς θα γίνει στο Juventus Stadium στις 21 Μαρτίου, τέσσερις μέρες πριν το παιχνίδι με την Inter στο Τορίνο και αμέσως μετά το Fiorentina-Juventus.
Η Lazio προηγήθηκε στο 5' με τον Cissé αλλά οι rossoneri ισοφάρισαν στο 15' με τον Robinho, πήραν το προβάδισμα στο 18' με τον Seedorf και οριστικοποίησαν τη νίκη-πρόκριση στο 84' με τον Ibrahimovic από οριακή θέση οφσάιντ.


Oι πρώτες δηλώσεις του Caceres από το αεροδρόμιο στο Sky

CACERES: ΘΕΛΩ ΤΟ SCUDETTO. Από το αεροδρόμιο της Malpensa, όπου προσγειώθηκε το απόγευμα (μετά τη συμφωνία της Juventus με τη Sevilla, η οποία ανακοίνωσε ότι ο παίχτης είναι στο Τορίνο για ιατρικές εξετάσεις), ο Martin Caceres δήλωσε "ενθουσιασμένος" που επιστρέφει και χαρούμενος "που το κάνω στην ομάδα που είναι πρώτη στη βαθμολογία. Θέλω δυνατά το scudetto. Και με ικανοποιεί να ξέρω ότι ο Conte με θέλησε δυνατά" είπε και όταν ο δημοσιογράφος του παρατήρησε ότι θα ζήσει δίπλα στον Alex Del Piero τους τελευταίους του έξι μήνες στη δική του Juventus, έπλεξε το εγκώμιο του capitano και χαιρέτισε "με μια μεγάλη αγκαλιά" τους φιλάθλους. O παίχτης, τον οποίο συνοδεύει ο ατζέντης του, και παλιός παίχτης της Juventus, Daniel Fonseca θα περάσει αύριο από ιατρικές εξτάσεις και θα είναι στην διάθεση του Conte μετά το παιχνίδι με την Udinese.

MAROTTA: ΟΧΙ PALOMBO. Στο μεταξύ ο Marotta δήλωσε ικανοποιημένος για την κατάληξη με τον Caceres και παράλληλα εξέφρασε την έκπληξή του γιατί συνδέεται συνεχώς το όνομα του Palombo μες τη Juve: "δεν αποτελεί στόχο μας".

Πηγές: Rai, Tuttosport
, Vecchiasignora.com, Juventusblog

Δεν υπάρχουν σχόλια: