Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

H Roma αντίπαλος της Juve στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας (Tim Cup)

Κερδίζοντας την πρόκριση από τους giallorossi (που απόψε νίκησαν 3-0 τη Fiorentina), η ομάδα του Conte θα αντιμετωπίσει Lazio ή Milan σε διπλό παιχνίδι.
Η Roma κέρδισε 3-0 τη Fiorentina και πήρε την πρόκριση: θα είναι η αντίπαλος της Juventus στα προημιτελικά του Κυπέλλου και η ευκαιρία για τον Conte να εκδικηθεί τον αποκλεισμό πριν από ένα χρόνο, μακάρι με το Vucinic να σκοράρει ανάποδα! (update 13/1) Το ματς θα παιχτεί στο Juventus Stadium στις 24 Ιανουαρίου, ανάμεσα σε δυο σχετικά δύσκολα ματς: το παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής στο Bergamo με την Atalanta (Σάββατο 21 Ιανουαρίου, 21.45 ώρα Ελλάδας) και στο παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής με την Udinese στο Τορίνο (Σάββατο 28 Ιανουαρίου, 21.45 ώρα Ελλάδος).
Η ομάδα του Luis Enrique προηγήθηκε στο 53' με τον Erik Lamela o οποίος διπλασίασε τα τέρματά του στο 66'. Η Roma έκλεισε το ματς στο 75' με το Fabio Borini μετά από λάθος του τερματοφύλακα των viola, Neto.
H νικήτρια της αναμέτρησης Juventus-Roma θα αντιμετωπίσει σε διπλό ημιτελικό τη νικήτρια της αναμέτρησης της Lazio με Milan ή Novara. Στον άλλο ημιτελικό οι νικητές του ChievoVerona-Siena και Napoli/Cesena-Inter/Genoa.

ΕΞΩ Η UDINESE. Μια κακή Udinese υπέστη σήμερα το απόγευμα την πρώτη της ήττα στο Friuli για τη φετινή σεζόν από το ChievoVerona (1-2). Χωρίς Asamoah, Pinzi και Isla, η ομάδα του Guidolin βρέθηκε να χάνει στο 8' και αν δεν ήταν ο Handanovic οι φιλοξενούμενοι θα είχαν αυξήσει το σκορ. Με μερικές αλλαγές στο δεύτερο μέρος, η Udinese έφτασε στην ισοφάριση στο 84' με φάουλ του Di Natale αλλά η ομάδα του Di Carlo πήρε την πρόκριση στο 91' με τον Thereau και θα παίξει στις 25 Ιανουαρίου για τον επόμενο γύρο με τη Siena που πριν από ένα μήνα πήρε την πρόκριση στα πέναλτυ μέσα στο Palermo (4-4 το κανονικό ματς).

ΠΕΡΑΣΕ Η LAZIO, ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗ MILAN. Με γκολ του Hernanes στις καθυστερήσεις (στο 91΄) κατάφερε να νικήσει 3-2 και να προκριθεί η Lazio παίζοντας χθες βράδυ με την Hellas Verona. Η ομάδα του Reja είχε προηγηθεί 2-0 στο 57', και ισοφαρίστηκε στο 74'... (update 18/1) Θα παίξει, στις 26 Ιανουαρίου στο San Siro, με τη Μilan που απέκλεισε, χάρη στον Pato που μπήκε αλλαγή, τη Novara στην παράταση (οι piemontesi είχαν ισοφαρίσει στο 88').

ΠΕΡΑΣΕ Η NAPOLI, ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ INTER. (update, 12/1) Αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 20' (γκολ του Popescu) ως το 65' (ισοφάριση από τον Cavani), η Napoli πήρε την πρόκριση στο 86' νικώντας 2-1 μια καλή Cesena (που έπαιζε με τις δεύτερες γραμμές) με ένα γκολ φάντασμα του Pandev... (update 19/1) Οι partenopei θα παίξουν στις 25 Ιανουαρίου στο San Paolo με την Inter που νίκησε 2-1 τη Genoa με γκολ του Maicon και του Poli.
To πρόγραμμα των προημιτελικών εδώ.
Πηγές: Rai, Lega Serie A, Juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: