Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Επιστρέφει ο Quagliarella, θα λείψει ο Vucinic

O μαυροβούνιος θα επανέλθει σταδιακά τις επόμενες μέρες. Τραυματίας και ο Elia. Από τη Roma θα λείψει ο De Rossi
Εκτός από τους Marchisio και Pepe, με τη Roma o Conte -που ξεκαθάρισε ότι το Κύπελλο παραμένει στους στόχους της ομάδας- δεν θα έχει στην διάθεσή του ούτε τους Vucinic και Elia. Όπως ανακοινώθηκε από το site της Juventus, ο μαυροβούνιος υπέστη φλεγμονή ως συνέπεια ενός ελαφρύ τραυματισμού στο αριστερό γόνατο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με την Atalanta. Το απόγευμα υποβλήθηκε σε εξετάσεις από τον καθηγητή Carlo Faletti στην Clinica Fornaca di Sessant που δεν εντόπισαν ιδιαίτερα αρθροσκοπικά προβλήματα. "Ο μαυροβούνιος θα επανέλθει προοδευτικά τις επόμενες μέρες", επισημαίνεται στην ανακοίνωση όπου αναφέρεται ότι ο Elia υπέστη μια ελαφρά αφαίρεση στον πλάγιο σύνδεσμο του αριστερού γόνατου κατά τη διάρκεια της προπόνησης.
Μεταξύ των 19 παιχτών που κάλεσε ο mister για το αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου δεν βρίσκεται ούτε ο Buffon στον οποίο δόθηκε ρεπό αφού στο Κύπελλο αγωνίζεται ο Storari ενώ επανέρχεται και ο Manninger που επανήλθε από ένα ελαφρύ τραυματισμοό στον αριστερό αστράγαλο. Στη λίστα των 19 εμφανίζεται και ο Quagliarella, δυο βδομάδες μετά την επέμβαση για τον περιορισμό του κατάγματος στο ζυγωματικό -ο παίχτης προπονείται με προστατευτική μάσκα.
Οι 19 που κάλεσε ο Conte: 3 Chiellini, 5 Pazienza, 10 Del Piero, 11 De Ceglie, 13 Manninger, 15 Barzagli, 18 Quagliarella, 19 Bonucci, 21 Pirlo, 22 Vidal, 23 Borriello, 24 Giaccherini, 26 Lichtsteiner, 27 Krasic, 28 Estigarribia, 30 Storari, 31 Branescu, 32 Matri, 34 Marronem 36 Guano (update 24/1 ο Conte πρόσθεσε στη λίστα τον 19χρονο αμυντικό της Primavera μερικές ώρες μετά).
Από τη Roma θα απουσίασει ο De Rossi όπως και οι Pizarro, Cassetti, Cicinho, Burdisso, Osvaldo.

Πηγή: Juventus.com

6 σχόλια:

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Η απουσια του μακραν κορυφαιου παικτη της Ρομα, Ντε Ροσι ισως αποδειχτει καθοριστικη!Παρολαυτα η εντεκαδα που θα κατεβασει ο Λ.Ενρικε ειναι ανταγωνιστικοτατη!
Παμε με περισσοτερες απουσιες εμεις αλλα πιστευω οτι στο τελος θα λυγισουν!

Σωκράτης-Αμύνταιο είπε...

Εντελος τυχαία ο Βουσινιτς παλι με την ρομα δεν παιζει. Μηπως υπαρχει καμια συμφωνια απο πισω ρε παιδια?

Elvis είπε...

«o Conte ξεκαθάρισε ότι το Κύπελλο παραμένει στους στόχους της ομάδας»

«Μεταξύ των 19 παιχτών που κάλεσε ο mister δεν βρίσκεται ούτε ο Buffon στον οποίο δόθηκε ρεπό (!) αφού στο Κύπελλο αγωνίζεται ο Storari(!!!)»

Και μετά λένε γιατί δεν πάει ο κόσμος στο γήπεδο. Εδώ και πάρα πολλά χρόνια η ομάδα δεν δίνει ΔΕΚΑΡΑ για το Coppa Italia. Και όχι μόνο αυτό, αλλά κοροϊδεύουν τον κόσμο κατάμουτρα...

Un Gobbo ad Atene είπε...

Elvis, το γήπεδο είναι και πάλι γεμάτο όπως σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας, στο Τορίνο και εκτός έδρας.

P.S. Σχεδόν όλες οι ομάδες παίζουν στο Κύπελλο με πολλές αλλαγές και μια συνηθισμένη αλλαγή είναι του τερματοφύλακα, κάτι που αποτελεί παράδοση και για τη Juve.

Un Gobbo ad Atene είπε...

Σωκράτη-Αμύνταιο, να θυμίσω ότι ο Vucinic έμεινε έξω σε όλα τα ματς μέχρι το νέο χρόνο: περίεργη "συμφωνία", δεν νομίζεις;

Un Gobbo ad Atene είπε...

Και επιπλέον, βλέποντας το αποτέλεσμα (και την απόδοση) θεωρώ ότι οι καχυποψίες και η αντίληψη ότι ο Conte δεν ενδιαφερόταν για το ματς, αποδεικνύονται και για τους πιο δύσπιστους αβάσιμες.

Forza Juve, sempre e per sempre!!!