Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Στέλνουν Banti, Copelli στη Bologna αλλά το παιχνίδι τελικά αναβλήθηκε...

Αιτία, οι έντονες χιονοπτώσεις
Λίγες μέρες μετά την επίσημη διαμαρτυρία του Marotta για τη διαιτησία, ο αρχιδιαιτητής Stefano Braschi στέλνει μήνυμα: όρισε τον χειρότερο στο γήπεδο στο πρόσφατο 3-0 επί της Roma, το Luca Banti ως διαιτητή στο κρίσιμο ματς με τη Bologna και μάλιστα με επόπτη τον άνθρωπό του Meani (Milan) Cristiano Copelli... Προσοχή...
Στο μεταξύ η Bologna, μέσω του αθλητικού διευθυντή της Roberto Zanzi, ζήτησε το παιχνίδι να παιχτεί στις 15.00 ή στις 17.30 (ώρες Ιταλίας) αντί για το βράδυ καθώς η περιοχή έχει πληγεί από τις χιονοπτώσεις και το σάββατο αναμένεται άλλη μια: "μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα, όχι τόσο για το γήπεδο όσο για την πρόσβαση στο Dall'Ara" είπε ανακοινώνοντας το αίτημα αλλαγής ωραρίου για το οποίο θα αποφασίσει αύριο η Lega. "Η τελευταία λέξη, πάντως, ανήκει στη νομαρχία: και η Juve είναι ευνοϊκή να μην παίξουμε βράδυ", είπε ο Zanzi στη Radio Sportiva. (update 11/2) Τελικά το παιχνίδι αναβλήθηκε και ακούγεται ως πιθανή ημερομηνίας δειξαγωγής του η 7 Μαρτίου (ανάμεσα σε Juventus-Chievo και Genoa-Juventus).
COPPA: SIENA-NAPOLI 2-1. Στο άλλο ημιτελικό του Κυπέλλου η Siena προηγήθηκε 1-0 στο ημίχρονο επί της Napoli με γκολ του Reginaldo στο 42' (update) και διπλασίασε τα τέρματά της, παρά την είσοδο του Lavezzi, στο 66' με τον D'Agostino. Να σημειωθεί ότι η Napoli έπαιξε με βασικούς (μόνον Lavezzi, Inler ήταν στον πάγκο). Η Napoli μείωσε στο 86', με αυτογκόλ του Pesoli που προσπάθησε να προλάβει τον Cavani...
O CAPELLO, MANAGER ΣΤΗ JUVE; (update 2) Την προοπτική αυτή άνοιξε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του '82 και σχολιαστής στη Rai, Fulvio Collovati όταν κλήθηκε να απαντήσει τι πιστεύει ότι θα κάνει ο sir Fabio μετά την παραίτησή του από την Εθνική Αγγλίας: "Beh, πιστεύω ότι έχει διάφορες δυνατότητες, ειδικότερα βλέπω τρεις επιλογές. Θα μπορούσε να κάνει τον προπονητή στην Inter (o ίδιος ο Moratti το απέκλεισε τόσο για τώρα όσο και για τον Ιούνιο) ή, μακάρι να κάνει τον manager στη Juventus ή, ίσως, στη Roma", είπε. Στη Ρώμη θυμίζουμε ότι βρίσκεται, ως γενικός διευθυντής ο Baldini, παλιός συνεργάτης του και στην Αγγλία ενώ όσον αφορά τη Juve έχουν επισημανθεί οι συνεχείς φιλοφρονήσεις προς τον Conte αλλά και του Conte προς αυτόν. Όπως και τα καλά λόγια του Capello για τον Andrea Agnelli.

ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ. Το χθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου με τη Milan δημιούργησε νέο ρεκόρ τηλεθέασης για τη φετινή σεζόν, σπάζοντας το προηγούμενο που είχε πετύχει πάλι η Juve στο παιχνίδι Κυπέλλου με τη Roma. Η νίκη μέσα στο Μιλάνο είχε share της τάξεως του 29,63% (με τη Roma ήταν 25,91%) και θεαματικότητα 9.310.759 (1,5 εκ. πάνω από όσους είχαν δει τη νίκη επί της Roma).
ΓΚΟΛ ΤΟΥ IAQUINTA ΚΑΤΑ ΤΗΣ LAZIO, HΤΤΑ CESENA. Στο παιχνίδι για την 23η αγωνιστική, Lazio-Cesena, που παίζεται προκαταβολικά απόψε, η Cesena προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο με σκόρερ τον Mutu (13') και τον Iaquinta (32' με πέναλτυ). Η Lazio έμεινε με 10 παίχτες μετά την αποβολή του Konko που προκάλεσε το πέναλτυ (update) αλλά κατάφερε να μειώσει στο 52' με τον Hernanes, να ισοφαρίσει με τον Lulic στο 60' και να προηγηθεί με τον Kozak στο 62'!. Mε τη νίκη της η ομάδα του Reja, με ένα ματς περισσότερο, πέρασε στην 3η θέση με 42 βαθμούς, έναν παραπάνω από την Udinese και δυο κάτω από τη Milan που το σάββατο παίζει στο Udine.
OMERTA ΘΕΛΕΙ Η MILAN; (update 3). Ενοχλήθηκε η Milan από την καταγγελία του Chiellini για χαστούκι του Ibra στον Storari στο τέλος του χθεσινού ημιτελικού. "Τον ξέρω, είναι πολύ καλό παιδί αλλά με ενόχλησε η χθεσινή συμπεριφορά του", είπε για τον διεθνή αμυντικό ο Galliani που αναμένει την έκβαση της έφεσης για το χαστούκι του Ibrahimovic στον Aronica της Napoli που έχει στοιχίσει στο σουηδό ποινή τριών αγωνιστικών με αποτέλεσμα να χάνει το παιχνιδι πρωταθλήματος με τη Juve. "Αν κάποιος κάνει λάθος πρέπει να πληρώνει αλλά να πας να κάνεις το καρφί και να ψάχνεις σχεδόν με το ζόρι έναν υπαίτιο είναι κάτι που δεν πρέπει να γίνεται", είπε ο Ambrosini, capitano της Milan. Θέλουν omertà;

Αυτή την εικόνα μετέδωσε η Rai (διακρίνεται ο Chiellini να τρέχει προς τον διαιτητή για να του επισημάνει τι έγινε) με τον σχολιαστή της να μιλά για χαστούκι του Ibrahimovic στον Storari. Η αιτία; Ένα κόρνερ που ο Σουηδός θεώρησε ότι υπήρχε και δεν δόθηκε καθώς ο τερματοφύλακας της Juventus είπε ότι δεν ακούμπησε τη μπάλα.

ΤΕΛΟΣ ΤΟ VIAREGGIO ΓΙΑ ΤΟΝ RUGGIERO. Ο νεαρός επιθετικός της Primavera, που τραυματίστηκε κατά τη χθεσινή νίκη-πρόκριση των μικρών bianconeri, υπέστη ρηξη μηνίσκου και, όπως ανακοινώθηκε επίσημα, θα υποβληθεί αύριο σε επέμβαση από τον καθηγητή Quaglia στην clinica Fornaca. Η πρόγνωση είναι 45-60 ημερών.

NIKH TORO, ΗΤΤΑ MILAN. Στο 64ο Viareggio Cup η ομάδα του Torino πέτυχε σήμερα τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια (4-1 την Olè Brasil, μετά το 2-1 επί της Spartak Moskva) ενώ η Milan έχασε 4-0 από την Parma και έμεινε 2η με 3 βαθμούς από τη νίκη της την πρώτη αηωνιστική επί της Gremio Osasco (2-0). Μετά τις δυο πρώτες αγωνιστικές, 6 βαθμούς, όσους και η Juve, έχουν οι: Atalanta, Genoa (μαζί με την Poggibonsi με την οποία θα αναμετρηθεί την 3η αγωνιστική), Torino, Fiorentina και Vicenza (θα αναμετρηθούν την τελευταία αγωνιστική), Club Guarani και η Αντιπροσωπευτική Serie D (σε αυτό τον Όμιλο παίζει η Napoli που έχει υποστεί δυο ήττες).

Πηγές: Aia, Tuttosport, Rai, Tuttojuve.com, Lega Serie A, Juventus.com, blog.ju29ro.com, Torneoviareggio.it

1 σχόλιο:

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Ο Καπελο στη Γιουβε?
Οκ ,επομενος ας ειναι ο Ζλαταν!Το ιδιο "προδοτες" ηταν και οι δυο!