Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Viareggio: προκρίθηκε στους "16" η Primavera

Βαθμολογικά αδιάφορο το τελευταίο ματς του Ομίλου μετά τη σημερινή νίκη με 1-0 επί της Apia Leichhardt


Έχοντας να παίξει ακόμα ένα παιχνίδι για τον Όμιλό της, η Primavera κατέκτησε την πρόκριση στη φάση των "16" του Viareggio Cup νικώντας σήμερα τους αυστραλούς της Apia Leichhardt με 1-0. Αποφασιστικό για την ομάδα του Baroni -που άλλαξε τα 10/11 σε σχέση με την ομάδα που νίκησε 6-1 τη Nordsjaelland στην πρεμιέρα- το γκολ του Libertazzi στο 37' του δευτέρου μέρους και η απόκρουση του Branescu ένα λεπτό πριν. Πολλές οι ευκαιρίες για γκολ για τους bianconeri με τους Libertazzi, Ruggiero (που ταρυματίστηκε), Emmanuello και Padovan που στο φινάλε παραλίγο να κάνει το 2-0. Την Παρασκευή η Primavera θα δώσει το τρίτο και τελευταίο (και βαθμολογικά αδιάφορο) παιχνίδι του Ομίλου, κατά της Città di Marino που στην πριεμιέρα είχε φέρει 0-0 με τους Αυστραλούς και σήμερα έχασε 5-0 από τους Δανούς.

Ικανοποίηση Rossi, Baroni, Libertazzi:
μπορούμε να φτάσουμε μακριά

(Update) Ικανοποίηση στη Juve μετά την πρόκριση: "ελπιζουμε να πάμε μακριά σε αυτό το τουρνουά και επομένως πρέπει να διαχειριστούμε τις δυνάμειες μας" δήλωσε ο υπεύθυνος του Νεναικού Τμήματος Giovanni Rossi εξηγώντας τις πολλές αλλαγές: "πάντως έχουμε μια καλή ομάδα που μας επιτρέπει να το κάνουμε", πρόσθεσε ενώ ο προπονητής της Primavera, Baroni αναγνώρισε ότι το παιχνίδι δεν ήταν καλό "αλλά είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις μια ομάδα που δεν παίζει, αν δεν ξεμπλοκάρεις αμέσως το αποτέλεσμα έρχεται το άγχος, σήμερα κάναμε πολλά λάθη, ειδικά μπροστά στο τέρμα. Παίρνουμε αυτή τη νίκη και περιμένουμε το επόμενο παιχνίδι. Το γκρουπ δουλεύει καλά και γι' αυτό δίνω σε όλους ευκαιρίες, μου είναι αναγκαίο για να διαχειριστώ τις δυνάμεις και να αυξήσω τον ανταγωνισμό. Το έκανα στο πρωτάθλημα, ακόμα περισσότερο σε αυτό το τουρνουά όπου παίζουμε κάθε δυο μέρες".
Ικανοποιημένος και ο Libertazzi, σκόρερ του μοναδικού γκολ: "ήταν σκληρό να μείνω εκτός εξαιτίας του τραυματισμού, δουλεύω σκληρά και ελπίζω να τα πάω ακόμα καλύτερα" είπε επισημαίνοντας και αυτός ότι οι αυστραλοί δυσκόλεψαν την ομάδα καθώς "αμύνονταν και οι 11. Στο τέλος κινδυνέψαμε κιόλας, ήταν αποφασιστικά καλός ο Branescu", είπε για να καταλήξει: "είμαστε μια ομάδα ενωμένη και μπορούμε να φτάσουμε μακριά, λυπάμαι μόνο για τον τραυματισμό του Ruggiero, ελπίζω να μην είναι τίποτε σοβαρό".

Πηγή: Juventus.com, torneoviareggio.it

Δεν υπάρχουν σχόλια: