Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Viareggio: στα πέναλτυ προκρίθηκε η Primavera, θα αντιμετωπίσει το Club Guaranì

Και μετά, στα ημιτελικά, τη νικήτρια του Torino-Parma
Μπορεί να μην επανέλαβε το ευρύ 4-0 του 2010, αλλά η Juve και πάλι απέκλεισε τη Vicenza, αυτή τη φορά στη φάση των "16", και πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του 64ου Viareggio Cup. Αν και βρέθηκε να χάνει στο 11' με πέναλτυ, η Primavera πήγε στα αποδυτήρια έχοντας ισορροπήσει το σκορ με γκολ του Beltrame (το 2ο του στο τουρνουά) στο 37' αφού πρώτα κόντεψε να προκαλέσει αυτογκόλ της Vicenza, που είχε βρεθεί κοντά στο 2-0... Δοκάρι του Spinazzola στο δεύτερο μέρος, μεγάλη ευκαιρία του Padovan, και τελικά το ματς έφτασε στα πέναλτυ όπου η ομάδα του Baroni πήρε την πρόκριση με 5-4: σκόραραν Padovan, Bouy, Libertazzi, Chisbah, Beltrame ενώ ο Branescu απέκρουσε το τελευταίο πέναλτυ της Vicenza το οποίο εκτέλεσε ο Postorino, ο παίχτης που είχε σκοράρει με πέναλτυ στην διάρκεια του κανονικού ματς...
Πρόκριση για Roma, Club Guaranì, Fiorentina, Parma,
Rapp.Serie D, Lazio
, Torino. Αποκλείσθηκαν Inter, Sampdoria

Στα 90' πέρασε η Roma (νίκησε 3-1 την Atalanta) και η Lazio (3-0 τη Nordsjaelland). Στα υπόλοιπα ματς η πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτυ: Sampdoria-Club Guaranì 0-2 στα πέναλτυ (0-0 το ματς), Fiorentina-Empoli 3-0 στα πέναλτυ (0-0 το ματς), Parma-Inter 5-2 στα πέναλτυ (1-1 το ματς), Rappresentativa Serie D-Pumas 5-4 στα πέναλτυ (1-1 το ματς). (update) Αργότερα παίχθηκε το Genoa-Torino 0-2 (οι granata προηγήθηκαν 1-0 από το 3') που έδωσε την πρόκροση στον Toro.
Η κλήρωση

(Update 2) Tους παραγουανούς του Club Guaranì θα βρει στα προημιτελικά, την Πέμπτη στις 17.15 (ώρα Ιταλίας) η Primavera -το παιχνίδι θα γίνει στο στάδιο Picco της La Spezia, εκεί όπου άνοιξε η Juve το Viareggio νικώντας 6-1 τη Nordsjaelland. H κληρωτίδα έβγαλε επίσης τα παιχνίδια: Fiorentina-Lazio, Roma-Rappresentativa Serie D και Torino-Parma. Η νικήτρια αυτού του τελευταίου ζευγαριού θα βρει στα ημιτελικά τη Juve, εφόσον οι bianconeri σταθούν στο ύψος τους.

Πηγές: Rai Sport, Torneoviareggio.it

Δεν υπάρχουν σχόλια: