Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Primavera, Giovanissimi, Allievi: ένα σάββατο που πρέπει να το αφήσουν γρήγορα πίσω

Την Πέμπτη ο πρώτος τελικός Κυπέλλου Primavera, Juventus-Roma, στο Juventus Stadium
Ένα Σάββατο που θα πρέπει να ξεχάσουν ήταν το σημερινό για τις ομάδες του Νεανικού Τμήματος της Juventus: η Primavera πλήρωσε την κούραση του Viareggio αλλά και τις απουσίες των διεθνών και έχασε στο πρωτάθλημα (αλλά διατήρησε την 1η θέση) ενώ τόσο οι Giovanissimi όσο και Allievi Nazionali αποκλείσθηκαν από τη συνέχεια των διεθνών τουρνουά όπου μετείχαν και τώρα θα έχουν μια βδομάδα για να προετοιμαστούν για ένα καλό φινάλε πρωταθλήματος.

H PRIMAVERA ΕΧΑΣΕ ΣΤΟ CAGLIARI. Η κόπωση μετά την κατάκτηση του Viareggio αλλά και την υπερπροσπάθεια αμέσως μετά για να κατακτηθεί μια θέση στον τελικό Κυπέλλου, πρόδωσε την Primavera στο Cagliari: παρ' ότι η Juve προηγήθηκε 2-1 στο πρώτο ημίχρονο με δυο γκολ του Libertazzi (φωτογραφία), τελικά έχασε 3-2 το παιχνίδι όπου έφτασε χωρίς έξι διεθνείς (Rubin, Liviero, Schiavone, De Silvestro, Beltrame, Padovan), με τον Gouanò τραυματία και τους Untersee, Carfora, Ruggiero τραυματίες. Μετά από αυτή την ήττα, 3η στο πρωτάθλημα, η Fiorentina -που νίκησε 3-1 εκτός έδρας το Sassuolo- πλησίασε στους 2 βαθμούς την ομάδα του Baroni η οποία εξακολουθεί αν προηγείται με 37 βαθμούς σε 18 παιχνίδια (οι viola έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο). Την απόμενη αγωνιστική η Juve θα υποδεχτεί την Empoli αλλά στο μεταξύ, στις 8 Μαρτίου, έχει τον πρώτο τελικό του Κυπέλλου με τη Roma και μάλιστα στο Juventus Stadium όπου η είσοδος των φιλάθλων θα γίνει με δωρεάν εισιτήρια.

ΟΙ GIOVANISSIMI ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ. Μετά τις νίκες επί της Roma και της Milan χθες, σήμερα το πρωι οι Giovanissimi νίκησαν 1-0 το Torino αλλά η πορεία τους στο Manchester United Premier Cup στην Città Sant'Angelo (επαρχία της Pescara) σταμάτησε στον ημιτελικό: η ομάδα του Gabetta έχασε 3-0 από την Inter... Επιστροφή στο πρωτάθλημα όπου την άλλη Κυριακή η Juve παίζει στην έδρα της Aurora Pro Patria και εφτά μέρες μετά με τους granata σε μια αναμέτρηση που θα κρίνει οριστικά την 1η θέση του Ομίλου Α.

ΕΞΩ ΚΑΙ ΟΙ ALLIEVI. Στο τρίτο και αποφασιστικό ματς του προκριματικού Ομίλου του τουρνουά Beppe Viola, σταμάτησε η πορεία των Allievi Nazionali. Η ομάδα του Del Rosso έχασε 2-0 από τη Lazio, που είχε ήδη νίκες και είχε προκριθεί...

Πηγή: Juventus.com, zonacalcio.it

Δεν υπάρχουν σχόλια: