Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Roma, Milan νίκησαν οι Giovanissimi

Αύριο με Torino ο προημιτελικός στο Manchester United Premier Cup
Το βηματισμό του πρωταθλήματος διατήρησαν και στο Manchester United Premier Cup οι Giovanissimi Nazionali νικώντας στο προκριματικό τους όμιλο με αντιπάλους Roma και Milan: 2-0 επί των giallorossi (και τα δυο γκολ ο Sallustio), 1-0 επί των rossoneri (με τέρμα του Curti). Αύριο το πρωί οι "νεόατοι" του Gabetta με το Torino στα προημιτελικά του τουρνουά.

Allievi: κρίσμο ματς αύριο

Αύριο θα κριθεί και η τύχη των Allievi Nazionali στο τουρνουά Beppe Viola. H ομάδα του Del Rosso νίκησε 3-0 τους δανούς του Nordsjaelland που χθες είχαν χάσει 2-0 από τη Lazio η οποία σήμερα νίκησε 2-1 το Chievo που στη χθεσινή πρεμιέρα είχε νικήσει τους "μαθητές" της Juve με (ο Gerbaudo είχε βάλει το τέρμα του προσωρινού 1-1). Η σημερινή νίκη επί των δανών (με τέρματα των Gerbaudo, Castelletto, Josipovic) διατηρεί τις ελπίδες της Juve στον επόμενο γύρο: όλα θα παιχτούν στον αυριανό παιχνίδι με την πρωτοπόρο του Ομίλου Lazio.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ PRIMAVERA. Αύριο επανέρχεται στο πρωτάθλημα η Primavera. Η ομάδα του Baroni, πρωτοπόρος στον Όμιλο Α, παίζει στο Cagliari χωρίς 6 παίχτες που μόλις επέστρεψαν από το Ισραήλ όπου βρίσκονταν με την Εθνική Under 19 (Rubin, Liviero, Schiavone, De Silvestro, Beltrame, Padovan), χωρίς τον τιμωρημένο Gouanò και χωρίς τους τραυματίες Untersee, Ruggiero, Carfora. Θα έχει όμως τον Bouy που μέσα στη βδομλαδα προπονήθηκε με την Πρώτη Ομάδα και μάλιστα σκοράρισε στο φιλικό προετοιμασίας με τη Novese.

Πηγή: Juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: