Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Δώρο Toro στην Primavera

Η Juve παρέμεινε 1η χωρίς καν να αγωνιστεί
Η Primavera της Juve δεν αγωνίστηκε σήμερα -μετά τον τελικό Κυπέλλου, το παιχνίδι της με τη Novara μετατέθηκε για τις 18 Απριλίου- αλλά είδε την 1η θέση της στον Όμιλο να διασφαλίζεται ακόμα περισσότερο καθώς το Torino νίκησε 1-0 στη Φλωρεντία τη Fiorentina που ακολουθούσε και η οποία έτσι έμεινε σε απόσταση 3 βαθμών από τη Juve που προγείται με 43 βαθμούς και ένα παιχνίδι λιγότερο. Στην 3η θέση, με 36 βαθμούς, οι granata και η Empoli (νίκησε 1-0 μέσα στο Grosseto). H ομάδα του Baroni θα παίξει το επόμενο σάββατο στο Chisola κατά του Sassuolo που μετά τη σημερινή ισοπαλία 1-1 στη Siena, έμεινε στην 9η θέση με 27 βαθμούς.

2 γκολ για το Fausto Rossi

(Update) Αξέχαστη μέρα για το Fausto Rossi που παίζει από τον Ιανουάριο δανεικός στη Brescia: έβαλε δυο γκολ (τα πρώτα του φέτος) επιτρέποντας στην ομάδα να ανατρέψει το 0-1 του Grosseto και να πάρει με 2-1 μια νίκη που τη φέρνει ένα βαθμό από τη ζώνη play off. Τα γκολ του στο video από το επίσημο site της Lega Serie B, εδώ. Ήταν το δεύτερο παιχνίδι του ταλαντούχου bianconero με τις rondinelle.

Πεντάρα από τους Giovanissimi και 1η θέση

(Update 25/3) Τρία γκολ του Cabella, ένα του Clemenza και ένα του Mollica (συν ένα δοκάρι του Vitale) επέτρεψαν στους Giovanissimi του Claudio Gabetta να νικήσουν με 5-0 στη Savona και να διατηρήσουν την 1η θέση με προβάδισμα 2 βαθμών από το Torino που κέρδισε 2-1 τη Novara (61 βαθμούς η Juve έναντι 59 του Toro). Την επόμενη βδομάδα, τρίτη αγωνιστική από το τέλος της φάσης των Ομίλων, η Juve θα υποδεχτεί την 4η στη βαθμολογία Sampdoria ενώ το Torino θα πάει να παίξει στην έδρα της 3ης στη βαθμολογία Genoa

Πηγές: Lega Serie A, it.violachannel.tv, zonacalcio.it, Lega Serie B, bresciacalcio.it

Δεν υπάρχουν σχόλια: